Referenties

Referentie Lot 50+; Manager met veel reizen en twee kinderen

Janneke over sportvasten

Referentie Personal training Jeanet van Omme

Het starterspakket met 12 lessen zit erop en ik kijk met veel blijheid en tevredenheid terug op deze ervaring die voor mij nog zeker niet is afgelopen!

Lees meer

Ik train nu zes maanden met Iboya en ik ben super tevreden. Ik kwam met wat terughoudendheid binnen, moet ik toegeven; heb ik wel zin in zo’n schreeuwende personal trainer? En wat moet ik tussen de modellen?

Lees meer

Referentie Anouk over Iboyatraining 4 Topmanagers

Referentie Personal Training

Referentie Smit Vanders

‘Ik heb vele manieren van sporten uitgeprobeerd, maar trainen bij Iboyatraining is tot nu de meest effectieve van allemaal. Elke les laat ze me hard werken, waardoor ik spieren voel waarvan ik niet wist dat ik ze heb! Ik voel mijn lichaam veranderen en slanker worden na elke training’

Referentie Simone Botman

Referentie Elize Baartman

Referentie Claudia Rebel

Iboya pakt de oorzaak aan door al je kleine spiertjes (waar je het bestaan niet van wist) te activeren en je te leren deze te gebruiken. Hierdoor wordt je houding verbeterd waardoor je veel meer effect uit de trainingen haalt.
Lees meer

Het werd geen gebeul, wel flink trainen, maar op zo’n intelligente wijze dat het eigenlijk niet opviel dat we zo hard werkten.
Lees meer

Door mijn werk en houding heb ik op 27 jarige leeftijd een lage rughernia. Iboya, zag mij na een lange tijd niet gesport te durven hebben, trainen in de sportschool. Zij kwam naar mij toe en corrigeerde meteen.
Lees meer

Referentie Workshop Total Health – OSC Directeur Lex Oosterloo

Referentie Emma Evelein

Referentie Hope

In het voorjaar van 2014 heeft Iboya twee workshops gegeven op het gebied van vitaliteit, eten, gezondheid, gezond lijf en leden … waarbij we veel oefeningen hebben gedaan en veel informatie hebben gekregen over voeding, je lijf, welke combinaties wat je allemaal kan doen.
Lees meer

The thing which I learnt the most is that I don’t have to do 100 sit ups a day, 100 push ups a day and run for kilometres to have a fit, sculpted body. It is about working smarter and not fanatically harder.
Lees meer

Referentie Zanna over Training 4 Models

Referentie Linda van der Weg

Referentie Monique Lindeboom, Beautyjournaal.nl

Beste Iboya, Hierbij mijn ervaringen met jou als personal trainer; Ik heb acht lessen van jou gevolgd met als specifiek doel houding corrigeren en begeleiding tijdens zwangerschap.
Lees meer

Referentie Jonne van der Drift

Referentie Harry Bleeker

Referentie Joke de Kruijf over Iboya Triz

Het is niet te geloven, maar afgelopen week merkte ik dat de dagelijkse pijn voor het opstaan aan schouder- en heupgewrichten en aan de onderrug na weer een lange zit op de bureau- of autostoel, nagenoeg was verdwenen.
Lees meer

Ze heeft een geheel eigen kijk op dingen die wat mij betreft uniek is. Het zijn niet alleen de oefeningen, het is haar manier van kijken en redeneren die onbetaalbaar en uniek is.
Lees meer

Op haar eigen unieke manier en gericht op theater helpt ze mij verder te komen en grenzen te verleggen om een grote uitdaging aan te gaan. Namelijk de dansmusical Chicago.
Lees meer

Referentie Truus Dokter

Referentie Marlyn

Referentie Yulia

Iboya is een enthousiaste, gedreven vrouw met een grote liefde voor haar vak. Zij is nu ander half jaar mijn personal trainer en nog altijd train ik bij haar met grote tevredenheid. Inmiddels ben ik bijna 48 jaar en zij is de eerste die mij echt geholpen heeft met mijn houding,…
Lees meer

Hi Iboya, The personal training I had with you helped me in many different ways. I started it when I suffered from PTSD and was not undergoing any professional treatment at that time. I had serious difficulties concentrating.
Lees meer

Referentie Pauline Wingelaar & Kimberley Klaver

Referentie Boukje van Hilst

Carla

Geachte lezer,
Bij deze schrijf ik U een referentie en beveel ik u het werk aan van Iboya Triz als personal trainer. Ik heb de afgelopen paar maanden ongeveer 1 a 2 keer per week een training van Iboya gehad.
Lees meer

Referentie Model Tieu Co

Referentie High fashion model paparazi

Referentie High fashion model

‘Ik begon met heupmaat 95, maar in nog minder dan een maand waren mijn heupen al op 90 cm! Ik had nooit verwacht dat het zo snel zou gaan op een gezonde manier. Ik ben super blij met de snelle en blijvende resultaten, daarbij is het ook nog eens goedkoper dan een paar maanden personal training!’

“Hai Iboya, Ik wilde even laten weten dat het gelukt is mijn maten te halen mede dankzij jou!
Van taille 65 en heupen 95 naar 62 en 88.5!”

Iboya heeft een ontzettende grote rol gespeeld op meerdere momenten tijdens mijn carrière/privé-leven. Ten eerste voorafgaande aan de start van mijn internationale modellenwerk. Ik wist niet helemaal hoe ik het beste kon trainen.
Lees meer

Referentie Patricia Slotenma

Referentie Stacy

Referentie Awatif Chaoubi

Ik heb Iboya als een hele lieve, goed-lachse en soms strenge, wat soms ook nodig was, vrouw ervaren. Die goed weet hoe ze iemand moet trainen en het uiterste uit iemand kan halen. Ze was altijd duidelijk in het uitleggen van trainingen.
Lees meer

Ik ervaar personal training met Iboya als doelmatig. De intramusculaire training maakt de training intensief en efficiënt, waardoor ik goed resultaat zie. Mijn houding en balans zijn in een korte periode sterk verbeterd en alleen zou ik dit niet kunnen hebben bereiken.
Lees meer

Referentie Milou

Referentie Yvonne van Versendaal

Referentie Constance

Direct opvallend aan de werkwijze van Iboya is de liefde voor haar vak, zij brengt dit over door haar enthousiasme en vooral kennis te delen.
Lees meer

Referentie Model

Referentie Model Sportvasten

Referentie Model

Ik kwam drie maanden geleden, in juni, bij Iboya. Toen was ik net niet in shape. Mijn maten waren 80-64-92. Ik wilde graag op de goede maten komen, op een leuke en gezonde manier. Een manier waar je een fijne levensstijl van kan maken.
Less meer

“Na tien dagen was ik al twee centimeter rond mijn heupen en taille verloren. Maar ook in de periode erna ben ik nog twee extra centimeters verloren rond mijn heupen. Omdat je lichaam overgaat van een suiker- naar een vetverbranding, is het resultaat dus blijvend.”

‘Ik heb vele manieren van sporten uitgeprobeerd, maar trainen bij Iboyatraining is tot nu de meest effectieve van allemaal. Elke les laat ze me hard werken, waardoor ik spieren voel waarvan ik niet wist dat ik ze heb! Ik voel mijn lichaam veranderen en slanker worden na elke training’

Referentie Mariëlle

Referentie Ed Struijlaart

Referentie Thamar Paanen

Iboya’s holistische aanpak heeft ervoor gezorgd dat ik na een ernstige ziekte mijn energie en fitheid weer heb kunnen opbouwen.
Less meer

Ik heb al zo’n 2 jaar personal training van Iboya en in al die tijd heeft ze me altijd enorm goed op weg gezet met mijn lichaam en geest.
Lees meer

Referentie voor Iboyatraining.com

Referentie Yvonne Roos

Voor en na Iboyatraining

Iboya haar lessen heb ik ervaren als zeer inspirerend en motiverend. Haar professionele houding en haar kennis van het menselijk lichaam, de werking van spieren en haar enthousiasme hebben mij erg goed geholpen om gedisciplineerd aan het trainen te slaan.
Lees meer

Ervaring high fashion model Lisa

Kiki Boreel over sportvasten voor modellen

Ik kwam bij Iboya om mijn lichaam in shape te krijgen voor modellenwerk. Mijn maten waren tijdens de eerste meting: Heup: 91 cm Been: 51 cm Taille: 65,5 cm Iboya heeft tijdens de intake wat oefeningen met me gedaan en uitgebreid naar mijn lichaam gekeken.
Lees meer

Een paar maanden geleden heb ik het sportvasten programma voor modellen gedaan. Dit programma wijkt een beetje af van het normale schema voor sportvasten. Voor modellen is het belangrijk om lange slanke spieren te hebben.
Lees meer