Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

Testimonials / Referenties

Video testimonials

Anouk over Iboyatraining 4 Topmanagers

Janneke over sportvasten

Janneke

Smit Vanders

Smit Vanders

Emma Evelein

Emma Evelein

Zanna over Training 4 Models

Zanna

Monique Lindeboom, Beautyjournaal.nl

Monique Lindeboom

Marlyn

Marlyn

Pauline Wingelaar & Kimberley Klaver

Pauline Wingelaar & Kimberley Klaver

Carla

Carla

Stacy

Stacy

Milou

Milou

Constance

Constance

Ed Struijlaart

Ed Struijlaart

Voor en na IboyaTraining

 

Testimonials

Testimonial Lot 50+; manager met veel reizen en 2 kinderen

Het starterspakket met 12 lessen zit erop en ik kijk met veel blijheid en tevredenheid terug op deze ervaring die voor mij nog zeker niet is afgelopen! Ci 6 weken geleden besloot ik dat het roer drastisch om moest. Door werk met veel reizen, gezin en commuting kwam ik helemaal niet meer aan mijn persoonlijke gezondheid… lees volledige testimonial “Testimonial Lot 50+; manager met veel reizen en 2 kinderen”

Personal Training Jeanet van Omme

Ik train nu zes maanden met Iboya en ik ben super tevreden. lees volledige testimonial “Personal Training Jeanet van Omme”

Jeanet van Omme

personal training

Ik heb vele manieren van sporten uitgeprobeerd, maar trainen bij Iboyatraining is tot nu de meest effectieve van allemaal. Elke les laat ze me hard werken, waardoor ik spieren voel waarvan ik niet wist dat ik ze heb! Ik voel mijn lichaam veranderen en slanker worden na elke training’

Janneke over sportvasten

Bekijk de video testimonial van Janneke over Sportvasten lees volledige testimonial “Janneke over sportvasten”

Janneke

Workshop Total Health – OSC Directeur Lex Oosterloo

  In het voorjaar van 2014 heeft Iboya twee workshops gegeven op het gebied van vitaliteit, eten, gezondheid, gezond lijf en leden … waarbij we veel oefeningen hebben gedaan en veel informatie hebben gekregen over voeding, je lijf, welke combinaties wat je allemaal kan doen. Ik kan iedereen aanbevelen om een workshop bij Iboya te… lees volledige testimonial “Workshop Total Health – OSC Directeur Lex Oosterloo”

Lex Oosterloo, directeur
OSC

Hope

The thing which I learnt the most is that I don’t have to do 100 sit ups a day, 100 push ups a day and run for kilometres to have a fit, sculpted body. It is about working smarter and not fanatically harder. Fundamentally, it is all about technique, doing certain excercises properly. lees volledige testimonial “Hope”

Hope

Linda van der Weg

Beste Iboya, Hierbij mijn ervaringen met jou als personal trainer; Ik heb acht lessen van jou gevolgd met als specifiek doel houding corrigeren en begeleiding tijdens zwangerschap. Wat ik met name als zeer prettig heb ervaren is dat je veel informatie en uitleg geeft tijdens het doen van de oefeningen. De uitleg gaat verder dan… lees volledige testimonial “Linda van der Weg”

Linda van der Weg

Truus Dokter

Iboya is een enthousiaste, gedreven vrouw met een grote liefde voor haar vak. Zij is nu ander half jaar mijn personal trainer en nog altijd train ik bij haar met grote tevredenheid. Inmiddels ben ik bijna 48 jaar en zij is de eerste die mij echt geholpen heeft met mijn houding, mijn conditie en de… lees volledige testimonial “Truus Dokter”

Truus Dokter

Yulia

Hi Iboya, The personal training I had with you helped me in many different ways. I started it when I suffered from PTSD and was not undergoing any professional treatment at that time. I had serious difficulties concentrating. With the training, you taught me how to concentrate on my body, which, ultimately helped me improve… lees volledige testimonial “Yulia”

Yulia

Boukje van Hilst

Geachte lezer,
Bij deze schrijf ik U een referentie en beveel ik u het werk aan van Iboya Triz als personal trainer. Ik heb de afgelopen paar maanden ongeveer 1 a 2 keer per week een training van Iboya gehad. Toen ik begon met de training was mijn lichaams houding zeer slecht. Ik heb… lees volledige testimonial “Boukje van Hilst”

Boukje van Hilst

Patricia Slotenma

Ik heb Iboya als een hele lieve, goed-lachse en soms strenge, wat soms ook nodig was, vrouw ervaren. Die goed weet hoe ze iemand moet trainen en het uiterste uit iemand kan halen. Ze was altijd duidelijk in het uitleggen van trainingen. Luisterde ook naar je als er iets niet lekker ging of als je… lees volledige testimonial “Patricia Slotenma”

Patricia Slotenma

Awatif Chaoubi

Ik ervaar personal training met Iboya als doelmatig. De intramusculaire training maakt de training intensief en efficiënt, waardoor ik goed resultaat zie. Mijn houding en balans zijn in een korte periode sterk verbeterd en alleen zou ik dit niet kunnen hebben bereiken. Ook is het erg fijn dat Iboya voorzichtig is waar blessures zouden kunnen… lees volledige testimonial “Awatif Chaoubi”

Awatif Chaoubi

Yvonne van Versendaal

Direct opvallend aan de werkwijze van Iboya is de liefde voor haar vak, zij brengt dit over door haar enthousiasme en vooral kennis te delen. lees volledige testimonial “Yvonne van Versendaal”

Yvonne van Versendaal

Mariëlle

Iboya’s holistische aanpak heeft ervoor gezorgd dat ik na een ernstige ziekte mijn energie en fitheid weer heb kunnen opbouwen. Mijn houding is sterk verbeterd door haar trainingen, de spieren zijn versterkt waardoor mijn (jarenlange) nek- en rugpijnklachten zijn verdwenen. lees volledige testimonial “Mariëlle”

Mariëlle

Thamar Paanen

Ik heb al zo’n 2 jaar personal training van Iboya en in al die tijd heeft ze me altijd enorm goed op weg gezet met mijn lichaam en geest.  Mijn lichaam had na een ziekteproces veel aandacht nodig en Iboya heeft mij stap voor stap weer helemaal teruggebracht naar een goed functionerend lichaam waarin ik… lees volledige testimonial “Thamar Paanen”

Thamar Paanen

Yvonne Roos

Iboya haar lessen heb ik ervaren als zeer inspirerend en motiverend.  Haar professionele houding en haar kennis van het menselijk lichaam, de werking van spieren en haar enthousiasme hebben mij erg goed geholpen om gedisciplineerd aan het trainen te slaan. Voor ik begon had ik heftige rugklachten en door haar goeie oefeningen zijn de rugklachten… lees volledige testimonial “Yvonne Roos”

Yvonne Roos

Simone Botman

Iboya pakt de oorzaak aan door al je kleine spiertjes (waar je het bestaan niet van wist) te activeren en je te leren deze te gebruiken. Hierdoor wordt je houding verbeterd waardoor je veel meer effect uit de trainingen haalt. Ik zit weer lekker in m’n lijf!!! lees volledige testimonial “Simone Botman”

Simone Botman

Elize Baartman

Het werd geen gebeul, wel flink trainen, maar op zo’n intelligente wijze dat het eigenlijk niet opviel dat we zo hard werkten. lees volledige testimonial “Elize Baartman”

Elize Baartman

Claudia Rebel

Door mijn werk en houding heb ik op 27 jarige leeftijd een lage rughernia.  Iboya, zag mij na een lange tijd niet gesport te durven hebben, trainen in de sportschool. Zij kwam naar mij toe en corrigeerde meteen. Ik heb even met haar gesproken en de stap genomen om 12 lessen bij haar te volgen.… lees volledige testimonial “Claudia Rebel”

Claudia Rebel

Jonne van der Drift

Het is niet te geloven, maar afgelopen week merkte ik dat de dagelijkse pijn voor het opstaan aan schouder- en heupgewrichten en aan de onderrug na weer een lange zit op de bureau- of autostoel, nagenoeg was verdwenen. Ik Heb nu vier lessen van jou gehad, de intake niet meegerekend en moet je eerlijk zeggen dat jouw analyse nog door geen fysiotherapeut is geëvenaard en ik heb er wat bezocht. lees volledige testimonial “Jonne van der Drift”

Jonne R.M. van der Drift

Harry Bleeker

Ze heeft een geheel eigen kijk op dingen die wat mij betreft uniek is. Het zijn niet alleen de oefeningen, het is haar manier van kijken en redeneren die onbetaalbaar en uniek is.

Laat je niet bedriegen door haar speelsheid. Haar kennis is uiterst serieus en heeft een zeer brede basis en die is stevig verankerd door haar ervaring. lees volledige testimonial “Harry Bleeker”

Harry Bleeker, Amsterdam

Joke de Kruijf over Iboya Triz

Op haar eigen unieke manier en gericht op theater helpt ze mij verder te komen en grenzen te verleggen om een grote uitdaging aan te gaan. Namelijk de dansmusical Chicago.

Met overtuiging, humor, zachte dwang en harde hand voel ik dat ik steeds sterker word. Vooral haar kennis en begrip van het vak is voor mij een verademing. En een grote stimulans om dit avontuur onder begeleiding van Iboya aan te gaan. lees volledige testimonial “Joke de Kruijf over Iboya Triz”

Joke de Kruijf

testimonials van modellen

Model

Ik kwam drie maanden geleden, in juni, bij Iboya. Toen was ik net niet in shape. Mijn maten waren 80-64-92. Ik wilde graag op de goede maten komen, op een leuke en gezonde manier. Een manier waar je een fijne levensstijl van kan maken. Ik had 4 afspraken met Iboya gemaakt, waarbij ze mij oefeningen… lees volledige testimonial “Model”

model sportvasten

Na tien dagen was ik al twee centimeter rond mijn heupen en taille verloren. Maar ook in de periode erna ben ik nog twee extra centimeters verloren rond mijn heupen. Omdat je lichaam overgaat van een suiker- naar een vetverbranding, is het resultaat dus blijvend.

model

‘Ik heb vele manieren van sporten uitgeprobeerd, maar trainen bij Iboyatraining is tot nu de meest effectieve van allemaal. Elke les laat ze me hard werken, waardoor ik spieren voel waarvan ik niet wist dat ik ze heb! Ik voel mijn lichaam veranderen en slanker worden na elke training’

model Tieu Co

‘Ik begon met heupmaat 95, maar in nog minder dan een maand waren mijn heupen al op 90 cm! Ik had nooit verwacht dat het zo snel zou gaan op een gezonde manier. Ik ben super blij met de snelle en blijvende resultaten, daarbij is het ook nog eens goedkoper dan een paar maanden personal… lees volledige testimonial “model Tieu Co”

High fashion model paparazi

Hai Iboya, Ik wilde even laten weten dat het gelukt is mijn maten te halen mede dankzij jou!
Van taille 65 en heupen 95 naar 62 en 88.5!

High fashion model 

Iboya heeft een ontzettende grote rol gespeeld op meerdere momenten tijdens mijn carrière/privé-leven. Ten eerste voorafgaande aan de start van mijn internationale modellenwerk. Ik wist niet helemaal hoe ik het beste kon trainen. Ik was vrij dun, maar wanneer ik trainde kreeg ik te snel spieren. Yoga werkte bij mij niet omdat ik hier ook… lees volledige testimonial “High fashion model “

Ervaring high fashion model Lisa

Ik kwam bij Iboya om mijn lichaam in shape te krijgen voor modellenwerk. Mijn maten waren tijdens de eerste meting: Heup: 91 cm Been: 51 cm Taille: 65,5 cm Iboya heeft tijdens de intake wat oefeningen met me gedaan en uitgebreid naar mijn lichaam gekeken. Vervolgens bespraken we samen welke doelen ik wilde bereiken en… lees volledige testimonial “Ervaring high fashion model Lisa”

Lisa

Kiki Boreel over sportvasten voor modellen

Na tien dagen was ik al twee centimeter rond mijn heupen en taille verloren. Maar ook in de periode erna ben ik nog twee extra centimeters verloren rond mijn heupen. lees volledige testimonial “Kiki Boreel over sportvasten voor modellen”

Kiki Boreel