Gezonde leefstijl en leefstijlcoach en afvallen

Gezonde leefstijl en leefstijlcoach in Amsterdam

Met behulp van een leefstijlcoach werk je stap voor stap aan een gezonde leefstijl en zul je makkelijker afvallen.

“Je zal je snel fit, vitaal en gezonder voelen zowel mentaal als fysiek en daarbij ook je gezonde gewicht kunnen bereiken.”

Een totaal aanpak voor echt blijvende resultaten.

Gezond oud worden met een pijnvrij lichaam is dat niet wat we eigenlijk allemaal willen?

Maar wat is een gezonde leefstijl, wat houdt het in en wat is daarvoor nodig?

Een leefstijlcoach helpt je bij afvallen en een gezonde leefstijl
Mentale rust helpt je bij afvallen en een gezonde leefstijl vol te houden

Leefstijlcoach en mental coaching online of op locatie in Amsterdam

Om echt blijvende resultaten te kunnen behalen en een gezonde leefstijl vol te kunnen houden wil je een goede leefstijlcoach hebben die stap voor stap gezonde leefstijl voeding en gezonde leefstijl tips in jouw leven integreert. Wij kijken naar hoe jouw leven er nu uit ziet en hoe we jou met coaching je leefstijl steeds meer kunnen optimaliseren en je zingeving en geluk in het leven kunnen vergroten.

Gezond afvallen

Op een gezonde manier afvallen is belangrijk om je lichaam niet uit balans te brengen. Een leefstijlcoach helpt je om met een gezonde leefstijl een gezond gewicht te bereiken. Als je effectief wil afvallen zul je eerst je vetreserves van afvalstoffen en toxines moeten ontdoen. Je darm, lever functies wil je optimaliseren en de hormonen wil je in balans brengen. Pas dan kun je echt goed afvallen, fitter worden en je ideale gewicht bereiken en behouden.

Mentale rust

Mentale rust inbouwen in je leven is eigenlijk de allerbelangrijkste stap om je doelstelling te kunnen bereiken. Stress zal je lichaam zo uit balans gooien, dat hoe gezond je ook leeft, afvallen moeilijk zal zijn. Met te veel stress kunnen gelukshormonen niet goed aangemaakt worden. Bij stress komen opgeslagen suikers vrij in het bloed dat voor bloedsuikerspiegel pieken zorgt hierdoor is er meer vetopslag hormoon insuline nodig. Dus vetopslag zonder dat je calorieën tot je neemt. Genoeg reden om je stress onder controle te krijgen. We kijken wat voor meditatie of ademhalingsoefeningen het beste bij jou passen.

Gezonde nachtrust

Niet alleen mentale rust en gezonde voeding is belangrijk voor herstel. Een goede gezonde nachtrust is essentieel om te regenereren, af te vallen en suikerverslaving tegen te gaan.

Afvallen met gezonde voeding en gezonde leefstijl met een leefstijlcoach
Afvallen met effectief bewegen en gezonde leefstijl met een leefstijlcoach

Gezonde voeding

Een gezonde leefstijl betekend 85% gezonde voeding tot je nemen wat je meer energie zal geven en basis lichaamsfuncties als darm, hormoon en lever functies optimaliseert. Hierdoor zal het lichaam beter kunnen regenereren en dus verjongen. Bij een goed functionerend lichaam is het makkelijker af te vallen en je ideale gewicht te bereiken. Daarbij zal je je al snel vitaler, gelukkiger en energieker voelen. Wat je eet en de conditie van je darmen zijn voor 80% verantwoordelijk voor jouw geluksgevoel en je mentale weerbaarheid.

Effectief bewegen

Bij een gezonde leefstijl is effectief gedoseerd bewegen in de juiste lichaamshouding met de juiste oefeningen essentieel. Maar ook wil je verkorte spieren goed rekken om blessures en een stijf lichaam te voorkomen. Onze leefstijlcoach/ personal trainer in Amsterdam is gespecialiseerd om op maat bewegingsprogramma’s te maken ook als je niet naar de gym wilt. Leer hoe je veilig met weinig tijd toch op een gezonde manier vanuit je huis en in de frisse buitenlucht kunt bewegen en sporten.

Iboyatraining

Bij iboyatraining krijg je gegarandeerd het hoogste verdiepende niveau van leefstijl coaching op alle vlakken.

Boek hier je telefonische kennismakingsgesprek in met onze expert en kijk of jij klaar ben voor je nieuwe leven met meer vitaliteit, gezondheid, zingeving en geluk. Leer hoe je op een gezonde manier kan afvallen en een gezond gewicht kunt behouden. Creëer zelfs met een druk leven een betere gezondheid, meer liefde en tijd voor jezelf.

Start nu de weg naar een gezonde leefstijl onder begeleiding van een ervaren erkende leefstijl coach / personal trainer

Boek nu jouw gratis kennismaking gesprek.