High fashion model

Iboya heeft een ontzettende grote rol gespeeld op meerdere momenten tijdens mijn carrière/privé-leven. Ten eerste voorafgaande aan de start van mijn internationale modellenwerk. Ik wist niet helemaal hoe ik het beste kon trainen. Ik was vrij dun, maar wanneer ik trainde kreeg ik te snel spieren. Yoga werkte bij mij niet omdat ik hier ook te gespierd van werd. Iboya’s training heeft me echt een ballerina shape gegeven en me veel geleerd over hoe ik zelf het beste kan trainen. Ze kijkt heel persoonlijk naar wat het beste is voor jou. Als ik namelijk de standaard squats doe of oefeningen van andere personal trainers, worden bijvoorbeeld mijn bovenbenen veel te gespierd. Ik stond echt versteld hoeveel het uitmaakt wat voor training je doet.

Met mijn nieuwe shape ging de start van mn carrière erg goed. Zo goed, dat ik een jaar later uitgeput op een dieptepunt terecht kwam. Ik heb toen weer aan de bel getrokken bij haar. Allereerst omdat ik mijn shape weer terug wilde, maar uiteindelijk heeft ze veel meer voor mij betekent. Ze was de enige in mijn omgeving die begreep hoe perfectionisme en druk van buitenaf samen kunnen gaan. Ze is ontzettend begaan met jou als persoon. Het trainingsmoment was voor mij het moment waarin ik echt kon vertellen hoe het met me ging. Ze oordeelt niet en tegelijkertijd aarzelt ze niet om je met bepaalde aspecten van jezelf te confronteren.

Dit samen met training, voedingsadvies en de juiste suppletie heeft me er weer bovenop geholpen. Haar expertise en werkwijze is uniek, en in mijn geval ontzettend functioneel. Ik schrijf nooit testimonials, maar voor Iboya doe ik het graag!!