DNA

Het ultieme holistische gezondheid en lifestyle programma gebaseerd op jouw unieke DNA!

Het ultieme holistische gezondheid en lifestyle programma gebaseerd op jouw unieke DNA!

Een nieuwe totaalaanpak; de brug tussen de medische wereld met behulp van DNA testen en de personal trainer & lifestyle coach Iboya Triz
Wat nou als er een behandelplan zou bestaan afgestemt op de basis van jouw persoonlijke DNA, lifestyle, stress levels , voeding en training?

Een voedingsplan met dagelijks simpele gerechten met de juiste afgemeten macro en micronutriënten, waarbij ook nog eens rekening is gehouden met aangetoonde allergieën.

Simpele testen waarmee je dagelijks je stresslevels meet en je concrete tips kunt toepassen op het gebied van voeding, beweging en mentale rust zodat een eventuele burn-out voorkomen kan worden.

 Een app met de meest op maat gemaakte protocollen om met minimale klachten door bijvoorbeeld de menopauze of zwangerschap heen te komen.

 Een app die gekoppeld is aan je eigen unieke op maat gemaakte anti-aging huid producten en die je een seintje geeft als er meer zonnebrand gesmeerd moet worden.

Een persoonlijk protocol die helpt je vruchtbaarheid te optimaliseren, je kaalheid te vertragen, je verslavingen te minimaliseren, je nachtrust te optimaliseren, je maximaal helpt te verjongen, je lijf effectief kan detoxen, je allergieën en huidproblemen kan minimaliseren en nog veel meer…

Samenvattend; wat nou als er een simpele manier zou bestaan die je stap voor stap helpt om de beste gelukkigste versie van jezelf te worden. Dan zou je denken dat die app niet bestaat…toch?

Niets is minder waar want vooruitstrevende Iboya Triz een integrale personal trainer & lifestyle coach heeft nu de handen ineengesloten met bedrijven die nauwkeurige DNA testen afnemen en al hun passie en kennis bij elkaar gestopt in een gezamenlijke droom die nu daadwerkelijk is uitgekomen. Het ultieme holistische, wetenschappelijk onderbouwde gezondheid en lifestyle concept is nu eindelijk hier. Wij geloven in de technologie van DNA testen waardoor we nog specifieker het behandelplan en de protocollen op maat kunnen maken en zo stap voor stap je lichaam functies en dus je gezondheid kunnen optimaliseren.
Een slimme manier om de leiding te nemen over je gezondheid.
Lifestylecoach Iboya Triz gaat verder daar waar andere lifestylecoaches stoppen. Samen met het bedrijf die de DNA test afneemt leveren zij dit unieke ultieme vooruitstrevende concept wat hierdoor maximaal haalbare resultaten levert.

Ga voor meer informatie naar de website en vul het contactformulier in.

Deel dit bericht, kies je platform!