Gezondheid, leefstijl & vitaliteit retreat voor vrouwen van 7 tot 12 Mei Malaga

De high end leefstijl retreat voor vrouwen.

Leer de geheimen hoe je slank, blij en gezond zonder pijntjes oud wordt. Met extra masterclass overgang voor de geïnteresseerden.

Creëer een gezondere levensstijl. Tijd en liefde voor jezelf. Optimaliseer je hormonen, weerstand, geluksgevoel en je vitaliteit, ban stress uit en bereik jouw ideale gezonde gewicht!

Geniet, detox, verlies gewicht, kom tot rust en leer wat een gezonde leefstijl is in een veilige omgeving waar je jezelf kan zijn. Ben je een jonge vrouw, model, topsporter of vrouw op leeftijd? Leer de geheimen hoe je als vrouw je lichaam in balans brengt. Wij onderscheiden ons door de verdiepende, wetenschappelijk onderbouwde integrale ( holistische) aanpak. Alleen als je lichaamsfuncties, je geest en spieren in balans brengt kun je echt totale gezondheid en vitaliteit opbouwen en meer mentale rust en geluk ervaren.

Iboya Triz voormalig ballerina en specialistisch, Holistisch high end ervaren Personal trainer en Leefstijl coach heeft dit retreat met passie ontwikkeld na dat ze zag dat veel programma’s niet volledig genoeg waren.

Het Total Health programma voor vrouwen bevat:

 • Heerlijk gezonde vegan maaltijden en dranken

 • 3 Masterworkshops gezonde voeding, effectief bewegen, mentale rust

 • Masterclass weerstand, hormoon, lever en darm optimaliseren

 • Masterclass fit en blij door de overgang voor geïnteresseerden

 • 5 allround workouts, stretches en spierdisbalans test met Iboya Triz

 • Persoonlijke aandacht en begeleiding

 • Diverse meditatie en ademhalingsoefeningen

 • Ontspanningsyoga

 • Mindfull wandelingen

 • 90 minuten unwind ontspanningsmassage van Perry Dossett

 • Transfer van airport naar locatie en terug

 • Mooie nette kamers met eigen badkamer

De prachtige locatie aan de zee

Train slim en effectief in de juiste houding met de juiste uitvoering van de oefeningen. Iboya neemt je mee in de wereld van haar unieke Total Health retreat in de prachtige rustige omgeving van Malaga in Spanje waar je kunt genieten van strand en natuur. Niet domweg maar trainen om te trainen maar met diepe kennis van het lichaam. Breng spieren in balans, leer hoe je nek en rugklachten kunt voorkomen met juiste uitvoering van de oefeningen, stretches, effectieve korte workouts met een fusie van functionele training, training met eigen lichaamgewicht, pilates en yoga.

Verrijk jezelf met kennis hoe je op een slimme manier gezond kan eten waar zondigen mag. Creëer een duurzame gezonde levensstijl met meer mentale rust, gezondheid en vitaliteit. De rode draad en het geheim voor daadwerkelijke blijvende resultaten tijdens deze 6 daagse retreat zal zijn; hoe je met specifieke voeding kunt detoxen, je darmflora (weerstand), hormoonhuishouding en leverfunctie optimaliseert. Daarbij leer je alles over de positieve effecten van intermitting fasten, en hoe mentale rust en bepaalde voeding je weerstand kan verhogen en lichaamsfuncties kan optimaliseren. We besteden dagelijks aandacht aan hoe je met meditatie en ademhalingstechnieken een kalme en evenwichtige gemoedstoestand bereikt. Deze wetenschappelijke holistische manier van aanpak leidt tot duurzame resultaten.

Een gezond, mooi gevormd functioneel lichaam en goede houding zorgt voor meer zelfvertrouwen en is o.a. samen met de gezonde voeding, mindfulness oefeningen en gezonde leefstijl (lifestyle) de basis van een gezond en gelukkig leven.

 

retreat gezondheid Malaga iboyatraining

Droom je van dat ontspannende gevoel zoals je op vakantie hebt dan heb je voldoende vitamines en mineralen nodig en dit leer je o.a. in de 6 daagse retraite waar we uitgebreid ingaan op welke voeding energie geeft en welke juist een energie dip.

Leer in deze lifestyle chancing retraite hoe je meer energie krijgt, zelfvertrouwen uitstraalt en een gelukkig gezond, tevreden leven ontwikkelt.

Ga jij deze challenge aan om in je kracht te komen om zo de juiste stappen te kunnen maken?

Als je echt verandering wilt zul je zelf de eerste stap moeten zetten.

Wij nemen je bij de hand en leren je wat de makkelijkste en meest blijvende effectieve weg is.

Prijzen en informatie

De minimale bezetting voor de retreat om door te gaan is 10 personen. De volledige gezondheid retreat is all inclusive.
(Alcoholische dranken en vliegticket zijn exclusief )

Het is mogelijk om 1 maand voor vertrek een hormoonprofiel test te doen. De kosten hiervoor is €149 De uitslag en tips worden prive en of tijdens de masterclass overgang besproken. De hormoon test kunt je aanvragen via het intake formulier.

 • Prijs Early bird (tot eind augustus) een 2 persoons kamer met tweepersoonsbed p.p.€1.695
 • Prijs Early bird voor 2 persoons kamer met aparte bedden p.p.€1.695 .
 • Prijs Early bird 1 persoons prive kamer p.p. €1.895
 • Prijs vanaf 1 september een 2 persoons prive kamer met tweepersoonsbed p.p.€1.795
 • Prijs voor 2 persoons kamer aparte bedden p.p.€1.795
 • Prijs vanaf 1 september 1 persoons prive kamer €1.995

Prijzen zijn inclusief BTW

Klik hier voor de beste vliegtickets

Het programma begint rond lunch. De laatste dag is er nog een ochtendtraining en lunch zie programma

Het prachtige gebouw beschikt over 5 gedeelde kamers met 2 aparte bedden. En 5 kamers met een 2 persoons bed. Op 2 kamers na hebben alle kamers een eigen badkamer en toilet. 2 kamers hebben een gedeelde badkamer. Dus wees er snel bij als je liever niet een badkamer deelt.

Bel voor meer informatie; 0626058512

NEEM JE PARTNER OF VRIEND(IN) MEE EN ONTVANG EEN GRATIS 1 OP 1 TRAINING /CONSULT

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!