Referentie Patricia Slotenma

Ik heb Iboya als een hele lieve, goed-lachse en soms strenge, wat soms ook nodig was, vrouw ervaren. Die goed weet hoe ze iemand moet trainen en het uiterste uit iemand kan halen. Ze was altijd duidelijk in het uitleggen van trainingen. Luisterde ook naar je als er iets niet lekker ging of als je last van je lichaam kreeg. Ze paste dan gewoon de training aan. Geen één training was hetzelfde en ze ging steeds weer de uitdaging aan om het beste uit je te halen.

Iboya weet heel veel van het menselijk lichaam af, ook door haar dans achtergrond, en gaf je ook duidelijke instructies hoe je je spieren moest gebruiken zonder dat je daar last van kreeg. Het was duidelijk te merken aan haar trainingen dat ze niet alles uit een boekje/school-boek heeft gehaald/geleerd maar dat ze echt verstand van trainen en het lichaam heeft. Ze bezit naar mijn mening meer kennis dan de meeste trainers.

Ik ging met heel veel plezier naar haar trainingen. Heb heel veel geleerd over mijn lichaam. Hoe ik ermee om moet gaan en hoe ik mijn lichaam beter kan gebruiken/ beheersen. Al deze kennis heb ik aan haar te danken.
Ik vind Iboya een top-vrouw.