Kiki Boreel over sportvasten voor modellen

Een paar maanden geleden heb ik het sportvasten programma voor modellen gedaan. Dit programma wijkt een beetje af van het normale schema voor sportvasten. Voor modellen is het belangrijk om lange slanke spieren te hebben. Daarom heeft Iboya de fysieke inspanning tijdens de tien sportvasten dagen aangepast. In plaats van twintig minuten harde inspanning, moest ik twee uur lang lopen.

Het schema leek me in eerste instantie vrij zwaar. Maar omdat je maten heel belangrijk zijn voor het modellenwerk heb ik toch besloten het te doen. Uiteindelijk viel het me mee. Het was goed vol te houden en door de goede begeleiding van Iboya wist ik waar ik aan toe was. Ook de resultaten, die ik al zag tijdens de kuur, maakten dat ik gemotiveerd bleef om door te gaan.

Na tien dagen was ik al twee centimeter rond mijn heupen en taille verloren. Maar ook in de periode erna ben ik nog twee extra centimeters verloren rond mijn heupen. Omdat je lichaam overgaat van een suiker- naar een vetverbranding, is het resultaat dus blijvend.

Op dit moment zijn mijn maten stabiel en heb ik in totaal vier centimeter rond mijn heupen en drie centimeter rond mijn taille verloren. En ik ben heel blij met dit resultaat!

Ik zal dit programma zeker aanraden aan andere modellen, omdat het een effectieve en gezonde manier is om in shape te komen. Vooral het gezonde effect sprak mij erg aan. Er zijn helaas altijd nog mensen die zichzelf uithongeren of op een verkeerde manier trainen om af te vallen. Dat is dus helemaal niet nodig!