Loading...
Next Level Health – VIP Pakket2023-11-10T13:55:46+00:00

TRAIN OP TOPNIVEAU MET EEN UNIEKE METHODE DIE WERELDWIJD NOG NIET WORDT TOEGEPAST

“NEXT LEVEL HEALTH – VIP PAKKET”

Dit pakket is geschikt voor iedereen die gezond en de beste versie van zichzelf wil zijn. Je bent op zoek naar een lichaam dat zowel van binnen als van buiten gezond is, waardoor je meer energie hebt, er mooier uit ziet en beter in je vel zit..

WAAROM DIT PAKKET VOOR JOU GESCHIKT IS

Ik merkte dat de mensen die bij mij komen moeite hebben om een gezonde leefstijl in hun drukke leven te integreren. Je doet misschien al veel, maar toch zie je niet de gewenste resultaten, of heb je het gevoel dat je niet het juiste doet.

Om jou hierbij te helpen heb ik een totaalpakket ontwikkeld waarbij je volledig en op het verdiepende vlak van gezonde voeding, effectief bewegen en mentale rust wordt ondersteund om de beste versie van jezelf te worden.

Door de meer integrale (holistische) persoonlijke benadering, richt deze medisch onderbouwde functionele geneeskunde zich op de gehele persoon. Door middel van o.a. darm, hormoon en neurotransmitter testen kunnen we gericht verstoorde lichaamsfuncties opsporen en optimaliseren – niet alleen symptomen behandeling wat in de reguliere medische wereld de standaard is.

Normaal ga je naar een voedingsdeskundige, personal trainer, yogales of andere mindfullnes lessen. In dit pakket zit alles waardoor het beter op elkaar is afgestemd en je minder tijd kost. Je kunt wel van alles doen, maar het is effectiever om eerst te kijken waar het geoptimaliseerd moet worden, en dan pas kan je een goed verdiepend gezondheidsprogramma maken, met een totaalaanpak.

Waar veel programma’s van een algemene aanpak uitgaan en daardoor met hagel schieten, ga ik uit van een optimalisatieprogramma dat specifiek is gericht op jouw lichaam en klachten. Door het optimaliseren van belangrijke lichaamsfuncties, oefeningen voor mentale rust, het aanpakken van onderliggende oorzaken en het bieden van persoonlijke begeleiding en mentale ondersteuning, streven we ernaar om jou te helpen jouw doelen te bereiken en jezelf te transformeren naar een gezonder, sterker en meer gebalanceerd individu. Door deze verdiepende holistische effectieve aanpak zal je zelfs het regeneratie proces stimuleren en dus verjongen – we gaan verder op het vlak van voeding, bewegen, en mentale rust daar waar de meeste gezondheidsprogramma’s stoppen.

Je zal hierdoor zowel mentaal als fysiek sneller resultaten boeken. Na dit programma voel je meer positiviteit, energieker en krachtiger, mentale rust en heb je een mooiere houding, slanker figuur en een atletisch flexibel sterk lichaam.

VOEL JE MOOI, GELUKKIG EN MENTAAL GEFOCUST

Dit unieke op maat pakket is gebaseerd op functioneel medicine een op medische wetenschappelijke gebouwde aanpak. Als een personal assistent geven we je continu en stap voor stap op jouw tempo ondersteuning om je gezondheid op het gebied van bewegen, mentale rust, voeding en leefstijl te optimaliseren. en niet alleen maar om er mooi uit te zien maar je ook vitaal te voelen en mentaal ontspannen, gelukkig en gefocust te voelen.

Door middel van medische laboratorium testen kunnen we verder gaan en precies zien waar de verstoringen zitten die klachten geven of kunnen gaan geven. We gaan precies in kaart brengen wat geoptimaliseerd kan worden om zo je een uniek totaal gezondheidsprogramma te kunnen aanbieden.

Holistic functional medicine

ZIJ GINGEN JE VOOR

Het starterspakket met 12 lessen zit erop en ik kijk met veel blijheid en tevredenheid terug op deze ervaring die voor mij nog zeker niet is afgelopen!

6 weken geleden besloot ik dat het roer drastisch om moest. Door werk met veel reizen, gezin en commuting kwam ik helemaal niet meer aan mijn persoonlijke gezondheid toe, met alle gevolgen van dien waaronder veel hoofdpijn en 8 kilo extra ten opzichte van 10 jaar geleden.

Ik zocht een fikse “stok achter de deur”, maar wel een met veel flexibilitieit mbt inplannen van trainingen in verband met mijjn complexe logistieke leven. Iboya bleek de perfecte match!

De eerste resultaten na 12 lessen: ik ben bijna 4 kilo lichter. Tijdens de trainingen lijk ik iedere keer wat sterker te worden.

Kortom, Iboya: en geweldige trainster, een voor mij perfect programma en een zeer integere vrouw!!

Lot, Manager met veel reizen en 2 kinderen
Iboya’s holistische aanpak heeft er voor gezorgd dat ik na een ernstige ziekte mijn energie weer heb kunnen opbouwen. Mijn houding is sterk verbeterd door haar trainingen, de spieren zijn versterkt waardoor mijn (jarenlange) nek- en rugpijnklachten zijn verdwenen.

Door haar aandacht voor meditatie en voeding ben ik mentaal en fysiek veel fitter. Een ware gedaantewisseling en een geschenk. Een vakvrouw!

Mariëlle Zonneberg

De persoonlijke benadering van Iboya helpt me enorm. Ik ervaar een mooie combinatie van fysieke inspanning, gezond eten en mentale weerbaarheid.

Ik heb de trainingen en adviezen inmiddels een integraal onderdeel van mijn leven gemaakt.

Absoluut aan te bevelen!

Maarten Edixhoven AegonMaarten Edixhoven, Directeur Aegon

WAT IS FUNCTIONAL MEDICINE?

Functional medicine pakt de onderliggende oorzaken van diverse klachten en ziekten aan, met behulp van een systeemgerichte verdiepende medische, holistische benadering. Het is een evolutie in de geneeskunde die beter aansluit bij de individualistische zorgbehoeften van de 21e eeuw.

Deze vrij recente ontstane, gefundeerde specialiteit is een systeem georiënteerde, op wetenschap gebaseerde benadering die bepaald hoe en waarom ziekte of klacht optreedt en de gezondheid herstelt door de onderliggende oorzaken aan te pakken.

Door de meer integrale (holistische) persoonsgerichte benadering, richt deze medisch onderbouwde functionele geneeskunde zich op de gehele persoon, verstoorde lichaamsfuncties en de leefstijl en niet alleen op een geïsoleerde reeks symptomen.

Vanzelfsprekend blijft daarnaast de conventionele geneeskunde zeer waardevol, met name voor de acute en urgentere behadelingen.

Op het gebied van genetische onderzoeken (DNA), microbioom en diverse bloedonderzoeken is steeds meer mogelijk waardoor het steeds interessanter wordt om deze onderzoeken uit te laten voeren om hierna een nog specifieker protocol te kunnen maken.

De invloed van voeding, levensstijl, stress, zingeving, lichaamsbeweging en omgeving op zowel fysieke als mentale gezondheid mag niet worden onderschat en wordt in ieder plan van aanpak als een belangrijk onderdeel meegenomen.

Door het optimaliseren van belangrijke lichaamsfuncties, het aanpakken van onderliggende oorzaken en het bieden van persoonlijke begeleiding en ondersteuning, streven we ernaar om jou te helpen jouw doelen te bereiken en jezelf te transformeren naar een gezonder, sterker en meer gebalanceerd individu.

NEXT LEVEL VIP PAKKET KOSTEN

Het leefstijl training en coaching programma is 4 maanden en kost in totaal 1,190,- euro per maand inclusief;

 • 3 x per week workout t.w.v. €85,-per sessie
 • 2 coaching sessies per maand t.w.v. €85,-per sessie
 • Toegang tot de Iboyatotalhealthacademy holistisch gezondheid platform
 • Gehele dag en avond beschikbaar voor vragen via whatsapp

Totaal 14 sessies per maand, Training aan huis is mogelijk extra kosten €25,- per sessie exclusief parkeerkosten

Start kosten functional medicine en lab testen;

Start Pakket 1
Inclusief labtesten, intake 90 minuten en maken protocol
 • 90 minuten intake
 • 90 minuten maken protocol
 • Darmflora premium test

 • Vitamine B12 test

 • Vitamine D3 test

 • Omega 3 test

 • Hormoon test

Totaal: 1095,-

Start Pakket 2
Inclusief labtesten, intake 90 minuten en maken protocol
 • 90 minuten intake
 • 90 minuten maken protocol
 • Darmflora premium test

 • Vitamine B12 test

 • Vitamine D3 test

 • Omega 3 test
 • Stress, hormoontest, neurotransmitter test

Totaal: 1295,-

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik het programma gewoon thuis volgen?2023-07-22T12:38:48+00:00

Je kan het 1- op- 1 programma zowel digitaal als op een gewenste locatie volgen. Je hebt 2-3 keer per week een training met mij waarin je gaat sporten en gecoacht wordt op topsporters niveau. Je hebt hiervoor geen speciale attributen nodig, je kan de effectieve trainingsessies gewoon thuis volgen.

Waar bestaat het programma uit?2023-08-02T15:49:44+00:00

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Wetenschappelijke testen om nog specialer het programma op maat te maken
  • Neurotransmitter/ hormoon test
  • Hormoon test
  • Microbioomtest
  • Bloedonderzoeken (waaronder vitamine D3, B12 en Omega 3)
  • Spier-disbalans en lichaamshouding test
 • 40 trainingen met Iboya (2-3 keer per week) uitgebreide intake met leefstijl vragen, wegen, bloeddruk etc.
 • Toegang tot de “IboyaTotalHealthAcademy” een gezondheids platform vol met informatieve video’s, e-book’s, testen op het gebied van voeding, meditatie/mindfulness oefeningen en beweging
Hoe lang duurt het programma?2023-07-13T20:25:43+00:00

Het programma duurt 119 dagen, of 17 weken dat is 4 maanden. Je traint 3 x per week. Om de 2 weken vind er een coaching gesprek om de voortgang op het gebied van voeding, mentale rust en de training te bespreken en bij te sturen. Je krijgt ter ondersteuning toegang tot de total health academy een online gezondheid leer platvorm waarin ook het receptenboek en voedingsthema en diverse video’s en e-books te vinden zijn op het gebied van voeding, training en mindfulness, meditatie en ademhaling oefeningen te vinden is. Om een leefstijl te veranderen heb je gemiddeld 66 dagen nodig, dit is uit onderzoek gebleken. Natuurlijk verschilt het per persoon, maar kun je ervanuit gaan dat je met de dit programma in staat zult zijn om je levenstijl te veranderen op een manier waardoor je het hierna ook kan volhouden.

Voor wie is dit programma geschikt?2023-07-09T20:17:30+00:00

Dit pakket is geschikt voor iedereen die zijn of haar leven wil veranderen. Je kan het ook volgen als je een druk leven hebt, er is altijd een manier om het te integreren. Het pakket is niet voor jou geschikt als je niet serieus bent, er is ook van jou kant toewijding nodig om het programma te volgen.

ZET DE EERSTE STAP NAAR JE NIEUWE LEVEN

Laat mij je begeleiden op deze reis naar een vitaal leven. Neem vandaag nog de eerste stap naar een gezondere toekomst, waarin je fysiek en mentaal in balans bent en vol energie geniet van elke fase van het leven.

Titel

Ga naar de bovenkant