Holistische coaching is optimale high-end personaltraining

Holistische personal training

Individuele training, levensstijl en voeding met een holistisch personal trainer

Holistische (integrale) personal training heeft de toekomst: een leven lang gezond en optimaal presteren! Deze nieuwe innoverende methode, brengt Iboyatraining in staat om met behulp van jouw biochemische persoonlijke routekaart, uitgebreide vragenlijsten en eventuele darm en hormoon optimalisatie, bloed en DNA-testen te werken met een specifiekere aanpak om een nog effectiever resultaat bij jou te behalen.

Dit samen met Iboya haar specialiteiten o.a. de essentiële basis, “bewegen vanuit de juiste houding en techniek” en haar enorme ervaring zorgt dit voor de meest optimale weg om al jou doelstellingen snel en effectief te bereiken.

Integraal betekent letterlijk ‘volledig, er ontbreekt niets aan’. Het woord integraal past uitstekend bij hoe de natuur uw lichaam heeft vormgegeven. Het is een enorm complexe integratie van allerlei biochemische processen om met behulp van het voedsel dat wij tot ons nemen te leven, werken, sporten en recreëren. Het lichaam integreert continue invloeden van de omgeving om in het geheel van alle organen en lichaamsdelen gezond te blijven en zich aan te passen aan deze invloeden. Hele belangrijke invloeden zijn bijvoorbeeld de hoeveelheid en de aard van het voedsel, de hoeveelheid en intensiteit van lichaamsbeweging, de belasting met stress en de blootstelling aan (zon)licht. Met uitgebreide vragenlijsten en diverse testen kan Iboyatraining optimale trainings- en voedingsadviezen geven, zodat je echt lichamelijk en geestelijk in balans komt.

Iboya Triz is één van de eerste personal trainers die de brug slaat tussen die van de medische wereld en de personal trainers / lifestylecoaches. Op naar de meest effectieve reis om al je doelstellingen sneller en gezonder te bereiken, op naar total health. In shape door trainen en eten volgens je oergenen.

holistische coaching, Optimaliseer darmflora, hormonen en de lever

Holistische personal training is high-end Personal training in optima forma

Personal training wordt pas écht persoonlijk wanneer training, voeding, mentale rust en lifestyle compleet worden afgestemd op jouw lichaamsbouw, je unieke talenten en je zwakke punten. Je talenten en zwakke punten worden bepaald door je oergenen en lifestyle. Iboya integraal/ holistisch personal training is de nieuwste vorm van holistische coaching en is in staat voeding en training integraal af te stemmen op jouw genetische code. Personal trainer Iboya Triz is getraind in het gebruiken van informatie over alle vormen van training, voeding, supplementen, ademhaling, meditatie, mental coaching, lichttherapie, bloedonderzoek, hormoon en DNA-testen en is in staat deze kennis te gebruiken om jou de meest persoonlijke adviezen en begeleiding te geven.

Out of shape

Je eet gezond en je sport regelmatig, toch ben je niet in shape en je voelt je niet optimaal fit. Je vraagt je af of je nog gezonder moet gaan eten of nog meer moet gaan sporten, maar dit lijkt bijna onmogelijk. Heb je er weleens over nagedacht dat je huidige trainings- en voedingsschema misschien wel heel gezond is, maar niet bij jouw profiel past? Welke soort training en voeding het beste voor jou werkt, is namelijk afhankelijk van je oergenen. Of je hebt nog niet een sportschool bezocht en je wilt je fitheid en klachten direct effectief op de juiste manier met integrale deskundigheid aanpakken omdat je weet dat er meer voor nodig is als alleen wat zweten en minder eten. Ontdek nu je oerconstitutie en integreer training, voeding en mentale rust met behulp van de holistische personal trainer in Amsterdam Iboya Triz.

De klassieke personal trainer is jouw fitness trainingsdeskundige, motiveert je en probeert te helpen bij het bereiken van jouw persoonlijke doelstellingen. Deze vorm van personal training is echter helemaal niet zo persoonlijk als de meeste mensen denken en zeker niet aangepast op jouw spiervezeltype. Houding, spierdisbalans, mentale situatie en persoonlijke voorkeur voor lange strakke spieren als een danser, een bodybuilding of fitness lichaam of een combinatie hiervan. Als we in de topsport kijken zien we dat verschillende sporten een andere vorm van spierontwikkeling hebben. Zo hebben zwemmers zeer brede ontwikkelde rugspieren en wielrenners juist zeer ontwikkelde beenspieren.

De holistisch coach Iboya is zeer gespecialiseerd om elk deel van het lichaam zo veel als mogelijk specifiek te ontwikkelen. Denk aan bijvoorbeeld modellen, high fashion modellen willen geen brede rug krijgen en te gespierde bovenbenen maar meer een lijf als dat van een danser. Dan zijn reguliere trainingen als squats en push-ups zeker niet de juiste oefeningen om een strak lang getoned, dun lichaam te ontwikkelen. Ook bij blessures is het van groot belang om zeer specifiek bepaalde spieren te versterken en te verlengen om zo daadwerkelijk snel en effectief van je klachten af te komen.

Vandaag de dag word er door personal trainers te oppervlakkig gekeken naar de situatie waar iemand in zit; heb je een stressvolle baan of een zittend beroep, sta je veel of draai je veel nachturen? En zijn je darmen in optimale conditie om ook echt goed je voedingstoffen en vitamines te kunnen opnemen zodat je effectief kunt afvallen en aan je fitheid en hormoonbalans kunt werken? Deze zaken worden door een reguliere personal trainer niet aangepakt.

Personal training wordt pas écht persoonlijk wanneer training, voeding, mentale rust en lifestyle compleet worden afgestemd op jouw lichaamsbouw, je unieke talenten en je zwakke punten. Je talenten en zwakke punten worden bepaald door je oergenen en lifestyle. Iboya integraal personal training de nieuwste vorm van integrale / holistische coaching is in staat voeding en training integraal af te stemmen op jouw genetische code. Holistisch coach Iboya Triz is getraind in het gebruiken van informatie over alle vormen van training, voeding, supplementen, ademhaling, meditatie, mental coaching, lichttherapie, bloedonderzoek, hormoon en DNA-testen en is in staat deze kennis te gebruiken om jou de meest persoonlijke adviezen en begeleiding te geven

jager en verzamelaar holistisch personal training Amsterdam

AANBIEDING: Personal training kennismakingspakket

nu ook via Zoom of Skype mogelijk €280.00 incl. BTW uw voordeel €60.
read more