Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

Integraal personal trainer | Integrale personal training

Individuele training, levensstijl en voeding

Een leven lang gezond en optimaal presteren, integrale personal training heeft de toekomst! Deze nieuwe innoverende methode, brengt Iboya integraal personal trainer in staat om met behulp van jouw biochemische persoonlijke routekaart, uitgebreide vragenlijsten en eventuele darm, lever en hormoon optimalisatie, bloed en DNA-testen te werken om een nog meer resultaat bij jou te behalen.
 
Dit samen met Iboya haar specialiteiten o.a. de essentiële basis, “bewegen vanuit de juiste houding en techniek” en haar enorme ervaring zorgt dit voor de meest optimale weg om al jou doelstellingen snel en effectief te bereiken.

Integraal betekent letterlijk ‘volledig, er ontbreekt niets aan’. Het woord integraal past uitstekend bij hoe de natuur uw lichaam heeft vormgegeven. Het is een enorm complexe integratie van allerlei biochemische processen om met behulp van het voedsel dat wij tot ons nemen te leven, werken, sporten en recreëren. Het lichaam integreert continue invloeden van de omgeving om in het geheel van alle organen en lichaamsdelen gezond te blijven en zich aan te passen aan deze invloeden. Hele belangrijke invloeden zijn bijvoorbeeld de hoeveelheid en de aard van het voedsel, de hoeveelheid en intensiteit van lichaamsbeweging, de belasting met stress en de blootstelling aan (zon)licht. Met uitgebreide vragenlijsten en diverse testen kan Iboyatraining optimale trainings- en voedingsadviezen geven, zodat je echt lichamelijk en geestelijk in balans komt.

Iboya Triz is één van de eerste integrale personal trainers die de brug slaat tussen die van de medische wereld en de personal trainers / lifestylecoaches. Op naar de meest effectieve reis om al je doelstellingen sneller en gezonder te bereiken, op naar total health. In shape door trainen en eten volgens je oergenen.

Hoeveel eiwitten heb ik nodig? Reken dit uit met onze gratis eiwittentest.

Kennismakingspakket 

4 uur voor

€280,00 incl. BTW
uw voordeel: €60,-

 

Maak kennis met de unieke trainingen op het hoogste niveau van iboyatraining met deze kortingsprijs. Voel spieren waarvan je het bestaan niet wist en leer effectief te trainen met korte intensieve trainingssessies. Ga voor maximaal resultaat

  • 1e uur: Korte intake gesprek 15 min, houding en spierdisbalans check en het aanleren van juiste houding en uitvoering van belangrijke basis oefeningen.
  • 2e uur: Aanleren belangrijke stretches van jouw verkorte spieren. Aanleren en uitvoeren van effectieve core en cardio oefeningen.
  • 3e uur: Core en cardio tabata uitvoeren met correcties en het aanleren van nieuwe oefeningen.
  • 4e uur: 45 min core en cardio met nieuwe oefeningen uitvoeren. 15 minuten evaluatie.

Out of Shape

Je eet gezond en je sport regelmatig, toch ben je niet in shape en je voelt je niet optimaal fit. Je vraagt je af of je nog gezonder moet gaan eten of nog meer moet gaan sporten, maar dit lijkt bijna onmogelijk. Heb je er weleens over nagedacht dat je huidige trainings- en voedingsschema misschien wel heel gezond is, maar niet bij jouw profiel past? Welke soort training en voeding het beste voor jou werkt, is namelijk afhankelijk van je oergenen. Of je hebt nog niet een sportschool bezocht en je wilt je fitheid en klachten direct effectief op de juiste manier met integrale personal training deskundigheid aanpakken omdat je weet dat er meer voor nodig is als alleen wat zweten en minder eten. Ontdek nu je oerconstitutie en integreer training, voeding en mentale rust met behulp van de Integrale Personal Trainer in Amsterdam Iboya Triz.

Vraag hier jouw unieke DNA test aan

Ontcijfer je genetische aanleg en benut je potentie

Vet verzamelaar infographic

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen verschillend reageren op sport en voeding. Kortom, wat voor de ene persoon werkt, kan voor de ander juist nadelig uitpakken. Dit blijkt in onze genen te zitten. Zo zijn er mensen die dik worden van veel koolhydraten, terwijl anderen juist dik worden van vetrijke voeding. Er is dus geen standaard voedingspatroon dat voor iedereen werkt, net zoals dat er geen standaard trainingsprogramma is dat bij iedereen een positief effect heeft. Sommigen hebben genen die passen bij duursport en cardio training, terwijl anderen juist een genetische aanleg hebben die hoort bij krachtsport. Dan zijn er ook nog personen die een deel duursportgenen en een deel krachtsportgenen hebben en zich dus tussen deze twee uitersten in bevinden. De bovenstaande verschillen in genetische aanleg zijn gevormd in de tijd dat de oermens gedwongen werd tot verschillende soorten lichamelijke inspanningen om voedsel te bemachtigen. De mens stamt af van jagers en verzamelaars. Wie vooral jagers als voorouders heeft, zal beter zijn in duurinspanningen zoals hardlopen en verwerkt beter eiwit- en vetrijke voeding. Wie afstamt van voorouders die vooral afhankelijk waren van het verzamelen van voedsel -zoals fruit- heeft meer behoefte aan koolhydraatrijke voeding en zal juist meer aanleg hebben voor krachttraining. Mensen waarvan de voorouders zowel van de jacht als van het verzamelen van voedsel leefden, hebben een aanleg voor verschillende soorten sport en het verwerken van verschillende soorten voedsel. Kijkend naar de evolutie zijn er drie dominante genetische constituties; de jagersdominantie, de verzamelaarsdominantie en de jager-verzamelaarsdominantie.

Constitutie: Jager

De jager is gemaakt om veel en langdurig intensief te bewegen, is licht gebouwd met slanke spieren en botten en heeft van nature, indien gezond, weinig lichaamsvet. De spieren zijn gebouwd om intensieve trainingen met een groot cardio aandeel te volbrengen op vetverbranding. Het ontwikkelen van spiermassa is lastig.

Constitutie: Verzamelaar

De verzamelaar is gemaakt om met kracht kortdurend te bewegen, is zwaar gebouwd en heeft van nature wat meer lichaamsvet. De spieren zijn gebouwd om zware trainingen met een groot kracht-aandeel te volbrengen op uikerverbranding. Het ontwikkelen van spiermassa is relatief gemakkelijk.

Constitutie: Jager-Verzamelaar

De jager-verzamelaars zijn gemaakt om afwisselend langdurig intensief te bewegen en kortdurend veel kracht te moeten gebruiken. Zij zijn atletisch gebouwd en kunnen gemakkelijk in spiermassa en lichaamsbouw wisselen, afhankelijk van het soort lichaamsbeweging en voeding.

Unieke lifestyleprogramma's gebaseerd op je DNA

Een nieuwe totaalaanpak; de brug tussen de medische wereld, het bedrijf iDDNA en de integraal personal trainer Iboya

Wat als er een simpele app met een behandelplan zou bestaan die op basis van jouw persoonlijke DNA, hierbij je lifestyle, stress levels en huidige locatie in acht genomen, dagelijks simpele voeding en lifestyle tips zou geven?

  • Een app die je dagelijks simpele gerechten voorschotelt met de juiste afgemeten macro en micronutriënten, waarbij ook nog eens rekening is gehouden met aangetoonde allergieën en het land waar je je bevindt om de keuken hierop af te stemmen.
  • Een app die ook dagelijks je stresslevels meet en de resultaten direct omzet in concrete tips op het gebied van voeding, beweging en mentale rust zodat een eventuele burn-out voorkomen kan worden.
  • Een app met de meest op maat gemaakte protocollen om met minimale klachten door bijvoorbeeld de menopauze of zwangerschap heen te komen.
  • Een app die gekoppeld is aan je eigen unieke op maat gemaakte anti-aging huid producten en die je een seintje geeft als er meer zonnebrand gesmeerd moet worden.
  • Een app die helpt je vruchtbaarheid te optimaliseren, je kaalheid te vertragen, je verslavingen te minimaliseren, je nachtrust te optimaliseren, je maximaal helpt te verjongen, je lijf effectief kan detoxen, je allergieën en huidproblemen kan minimaliseren en nog veel meer…

Samenvattend; wat als er een simpele app zou bestaan die je stap voor stap helpt om de beste gelukkigste versie van jezelf te worden. Dan zou je denken dat die app niet bestaat…toch?

Niets is minder waar want de meest vooruitstrevende erkende wetenschappers, Bibi Mohamet van iDDNA en Iboya Triz een integrale personal trainer & lifestyle coach hebben nu de handen ineengesloten en al hun passie en kennis bij elkaar gestopt in een gezamenlijke droom die nu daadwerkelijk is uitgekomen. Het ultieme holistische, wetenschappelijk onderbouwde gezondheid en lifestyle concept is nu eindelijk hier. Wij geloven in de technologie van de app die het makkelijker maakt om gemotiveerd te blijven en daadwerkelijk je doelen te bereiken. Daarbij helpt de app met de protocollen om je stap voor stap om je lifestyle en lichaam te optimaliseren..

Een slimme manier om de leiding te geven over je gezondheid

iDDNA gaar verder dan andere bedrijven die DNA concepten leveren en de lifestylecoach Iboya Triz gaat verder daar waar andere lifestylecoaches stoppen. Samen zorgen zij voor dit unieke ultieme vooruitstrevende concept wat hierdoor maximaal haalbare resultaten levert.

Bel voor eventuele vragen 0626058512