Referentie Thamar Paanen

Ik heb al zo’n 2 jaar personal training van Iboya en in al die tijd heeft ze me altijd enorm goed op weg gezet met mijn lichaam en geest.  Mijn lichaam had na een ziekteproces veel aandacht nodig en Iboya heeft mij stap voor stap weer helemaal teruggebracht naar een goed functionerend lichaam waarin ik me lekker voel.

Middels hele verfijnde oefeningen uit de danswereld, het hameren op techniek heeft zij mijn hele lichamelijke houding teruggebracht naar waar het moet zijn waardoor ik weer volop in het leven kan staan.

Zij is voor mij de trainster geweest die mij in mijn kwetsbaarheid aan alle kanten weer in mijn kracht heeft gezet door het overbrengen van haar techniek en het corrigeren van mijn lichaamshouding en het versterken van mijn spieren en mijn conditie.

Ik vind dat zij een ongelofelijk geduld en inlevingsvermogen heeft waardoor ze uit iedere training het beste haalt. Ze weet per training wat je nodig hebt en geeft zichzelf voor 100 procent.

De trainingen zijn goed opgebouwd, nooit saai. Ook komt zij altijd weer met vernieuwende ideeën en nieuwe oefeningen aan, waardoor zij zich als trainster iedere keer weer verbetert en vernieuwt. Ze legt de oefeningen goed uit dus in de opbouw van je lichaam weet je goed waar je mee bezig bent.

Ik ben haar tegengekomen tijdens de groepslessen in Fitness First en dat deed ze met zo veel humor en enthousiasme dat ik me bij haar meteen op me gemak voelde. Tijdens de trainingen merk je dat ze veel parate kennis heeft over het lichaam, blessures en ook voeding.

Ik vind haar een personal trainster op hoog niveau en ben blij dat ik haar als personal trainster ben tegengekomen.