VROUWELIJKE PERSONAL TRAINER AMSTERDAM

Als je op zoek bent naar een professionele, internationaal erkende opgeleide personal trainer in Amsterdam, overweeg dan zeker de voordelen van een vrouwelijke personal trainer. Een vrouwelijke personal trainer in Amsterdam kan een waardevolle aanwinst zijn voor jouw fitness en gezonde leefstijl reis.

vrouwelijke personal trainer amsterdam

WAAROM EEN VROUWELIJKE PERSONAL TRAINER:

  • Een vrouwelijke personal trainer begrijpt jouw specifieke behoeften en uitdagingen als vrouw op je fitness en gezondheid pad
  • Er is empathie en begrip voor de lichamelijke veranderingen en hormonale schommelingen die je als vrouw kan ervaren,
  • Je sport in een ondersteunende veilige omgeving en per training worden de de intentie en oefeningen op jouw persoonlijke fitnessdoelen aangepast
  • Het is als vrouw ook makkelijker om volledig op je gemak en jezelf te kunnen zijn
  • Een vrouw voelt veel sneller aan als je te veel over je grenzen gaat terwijl ze nog steeds van goed aanpakken weet.

PERSONAL TRAINING VOOR VROUWEN

Met mij (Iboya) als vrouwelijke personal trainer in Amsterdam kun je rekenen op een gepersonaliseerde holistische aanpak (pure voeding orthomoleculair, hormoonbalans, darmflora optimalisatie, mentale coaching en leefstijl) die is afgestemd op jouw specifieke doelstellingen. Of je nu spierkracht wilt opbouwen, vet wilt verliezen, rondom zwangerschap of menopauze specifieke trainingen wilt doen of gewoon je algehele gezondheid wilt verbeteren, ik zal een training en leefstijl plan op maat maken dat perfect bij jou en de fase waarin je je als vrouw bevindt past.  

IK HELP JOU MET

  • Motivatie en inspiratie. Met mijn persoonlijke ervaringen stimuleer ik jou om je fitnessdoelen na te streven en obstakels te overwinnen ongeacht je leeftijd. Ik zal jou motiveren om het beste uit jezelf te halen en jouw grenzen te verleggen – zonder over je grenzen te gaan.

  • Een vertrouwelijke omgeving. Voor veel vrouwen is een vertrouwelijke trainingsomgeving essentieel. Met een vrouwelijke personal trainer in Amsterdam kun je in alle comfort werken aan jouw doelen zonder terughoudendheid. Met begrip en gevoeligheid zorg ik ervoor dat je je vrij voelt om openlijk te praten over jouw wensen en behoeften. Ik weet hoe belangrijk een vertrouwde privé omgeving is en werk een-op-een in een warm ingerichte huiskamer / studio, een plek waar geen andere mensen aanwezig zijn en muziek naar keuze opgezet kan worden. In veel gevallen is trainen aan huis ook mogelijk, in een voor jou veilige en vertrouwde omgeving.

  • Lokale kennis. Als vrouwelijke personal trainer in Amsterdam Oost beschik ik over waardevolle lokale kennis. Ik kan je de beste plekken aanbevelen om te trainen, winkels voor gezonde maaltijden te vinden, de juiste specialisten aan te bevelen en je helpen om een evenwichtige levensstijl te handhaven in deze bruisende stad.

OVER MIJ

Mijn naam is Iboya. Ik ben voormalig ballerina van Het Nationale Ballet een master vrouwelijke personal trainer in Amsterdam Oost. Ik heb la meer dan 20 jaar ervaring en diverse nationale en internationale opleidingen afgerond. Daarnaast heb ik vele bekende artiesten en bekendheden mogen trainen nationaal en internationaal en sta ik bekend om het aanleren van een goede houding en uitvoering van oefeningen en kijk bij iedere herhaling of de oefening correct wordt uitgevoerd. 

Hierdoor wordt mijn training vele malen effectiever en zie je al binnen 2 weken resultaat en heb je een mooiere lichaamshouding. Ook high- fashion modellen zijn bij mij echt op hun plaats. Geen opgepompte spieren maar mooie lange spieren met als definitie een elegante ballerina. Mannelijke personal trainers laten vrouwen vaak te zwaar trainen en pompen de spieren veel meer op.

Ik train nu zes maanden met Iboya en ik ben super tevreden. Ik kwam met wat terughoudendheid binnen, moet ik toegeven. Maar nu ben ik helemaal om. Iboya begon met de aanpak van een oude blessure in mijn heup door steeds goed af te stemmen op mijn pijnreactie en er als het ware ‘omheen’ te trainen. Bovendien leerde ze me welke spieren ik moet blijven stretchen. Iboya kan je lichaam ‘lezen’, daar is ze heel professioneel in. Nu die blessure is opgelost, komen we echt toe aan krachttraining – en tot mijn verbazing vind ik het hartstikke leuk. Ik blijf dus nog even doorgaan!

Jeanet van Omme

” Vrouwelijke Personal trainer Iboya’s holistische aanpak heeft er voor gezorgd dat ik na een ernstige ziekte mijn energie weer heb kunnen opbouwen. Mijn houding is sterk verbeterd door haar trainingen, de spieren zijn versterkt waardoor mijn (jarenlange) nek- en rugpijnklachten zijn verdwenen. Door haar aandacht voor meditatie en voeding ben ik mentaal en fysiek veel fitter. Een ware gedaantewisseling en een geschenk. Een vakvrouw! “

DR. MARIELLE SONNENBERG, Director HR Strategy & Analytics at Wolters Kluwer

LATEN WE KENNISMAKEN…

Als je op zoek bent naar een persoonlijke goed opgeleide personal trainer in Amsterdam (Oost), overweeg dan zeker de voordelen van een internationaal opgeleide vrouwelijke personal trainer. Met mijn empathie, gepersonaliseerde aanpak, motivatie en lokale kennis zal ik een onschatbare partner zijn op jouw fitness en gezondheidsreis. Bereik jouw doelen en creëer een gezondere levensstijl met de professionele begeleiding van een vrouwelijke personal trainer in Amsterdam.

Geen zorgen, het kennismakingsgesprek is helemaal gratis! Je kan hierna beslissen of je met mij wil trainen.