KRIJG EEN MODELLEN LICHAAM

Training 4 Models

De meest effectieve ( high fashion ) modellen training ontworpen door een ballerina.

Voormalig ballerina (Het Nationale Ballet) Iboya Triz en nu high-end integraal personal trainer heeft met haar zeer effectieve oefeningen en aanpak al vele modellen in een korte tijd op een gezonde manier in shape gebracht. Het is dat ook niet voor niets dat grote bureau’s als Code models, Paparazzi, Ulla models Dutch models, elvis models, IMG en vele kleinere bureau’s gebruik maken van haar diensten.

Ook Doutzen Kroes bevestigt in
ELLE deze aanpak

“Voordat ik mijn zoon kreeg deed ik veel aan boxen, maar daar werd ik iets te gespierd van. Ik denk dat voor vrouwen ballet of pilates of yoga veel beter is, want daar gaat je lichaam er veel mooier door uitzien.

Je wordt lang en slank in plaats van super gespierd. Nu heb ik wel de spierdefinitie, maar niet de massa en daardoor lijk ik langer en slanker.”
lees meer

Samenwerking Code Management en Iboya Training

“Om ervoor te zorgen dat de meiden gedurende hun carriere in vorm blijven, werk ik met Iboya Triz. Ze is personal trainer en heeft vroeger professioneel gedanst dus ze weet hoe het is als je jong bent en er extreme eisen aan je lichaam worden gesteld. Ze weet de meisjes goed te begeleiden bij de verschillende lifestyle keuzes die er gemaakt moeten worden.”
MARIT SIMONS, FOUNDER EN DIRECTOR – CODE MANAGEMENT
lees meer

Werk aan jouw ultieme modellen lichaam

Ontwikkel lange, slanke, mooi gedefinieerde spieren en verminder je heupmaat!

Stop met te zware oefeningen als push ups en squats met eigen lichaamsgewicht uit de fitnesswereld. Die geven te veel spierontwikkeling en te weinig definitie. Iedere topsport heeft zijn eigen specifieke training en ontwikkelt een andere vorm van spieren. Het gaat om sportspecifieke oefeningen, detail en een perfecte techniek.

Ook modellenwerk is topsport waarbij de juiste voeding, mentale focus & rust en zeer specifieke training een must zijn voor topresultaat. Dat resultaat mag niet voortkomen uit ongezonde methodes als overtrainen, diëten en twee dagen voor de show geen water drinken. Het gaat om duurzaam resultaat uit zeer gezonde methodes op topsport niveau.

Hoe krijg je een modellen lichaam?

Effectieve training voor (top)modellen

Voor een modellen lichaam moet je hard werken. Een effectieve training voor (top)modellen is erop gericht je spieren klaar te stomen voor hun specifieke doel en om goed in de exacte bewegingen behorend bij dat doel te worden. Je ziet duidelijk aan elke topsporter welke spieren meer en anders ontwikkeld zijn.

Als ballerina ging ik daarom zeker geen boxlessen nemen en mocht ik geen fitness training doen. Zo mocht ik ook absoluut niet schaatsen, turnen, hockeyen of paardrijden, omdat daarmee ongewenste spieren worden ontwikkeld!

Waarom een model dan wel? Ook niet dus, en daarom is Iboya Training4Models een op maat ontwikkelde effectieve training voor (top)modellen, gebaseerd op een combinatie van: pilates, ballet, stretches, houding, balans, coördinatie, intervaltraining, voeding,meditatie, topsport.

Bekijk hier het interview door model Shona met Iboya Triz. Hier wordt goed duidelijk wat het verschil van aanpak is met een reguliere modellen personal trainer.

Let op!

Ook in reguliere pilateslessen en yoga lessen zitten oefeningen die ongewenste spiergroei geven. Iboyatraining past oefeningen uit pilates en yoga aan en maakt een fusie met haar eigen ontwikkelde methodes en en oefeningen, gecombineerd met oefeningen die de hartslag omhoog brengen en daarbij ook de gewenste shape geven.

Iboya Total Health Training 4 Models

De 4 Models training van personal trainer Iboya Triz is een unieke training die zich focussed op het bereiken van de perfecte houding met behulp van een innovatieve techniek die je meer inzicht geven in je lichaam en haar mogelijkheden.

De training is een fusie van haar eigen ontwikkelde methode, ballet technieken, Pilates en topsport methoden. In de training leer je de juiste techniek om zo het mooiste modellen lichaam te creeren. Je zult een getoned, lang, slank lichaam als een ballerina krijgen. De training is gedetailleerd en specifiek, zodat je veel sneller resultaten boekt.

Niet alleen zal je er geweldig uit zien, maar je zult een sterkere core krijgen en een prachtig bewegingsbewustzijn ontwikkelen. Als je traint met deze methode zul je het effect direct zien en voel je spieren die je nooit eerder hebt gevoeld!

training 4 models

Resultaten van de training

Met deze uniek ontworpen oefeningen creer je de beste resultaten om het perfecte modellen lichaam te ontwikkelen.

Balansoefening

De balansoefeningen zullen je niet alleen meer calorieën laten verbranden, maar ook een betere houding en coördinatie geven. Daarbij versterken de oefeningen je enkels waardoor je zelfverzekerd en gracieus op hoge hakken zult kunnen lopen.

Houding en techniek

Dit is het belangrijkste element van deze training. Houding en techniek zijn de basisprincipes van een modellen training. Met een juiste houding en techniek loop je gracieuzer op de catwalk en ontwikkel je een bewustzijn om de mooiste poses voor de camera aan nemen.

Korte interval training

De korte hoge intensitieve interval cardio oefeningen zullen niet alleen meer calorieën verbranden tijdens de trainingen, ook de dag erna verbrandt het lichaam meer caloriën. Tijdens deze korte intensieve interval training train je verschillende spiergroepen tegelijk wat resulteert in een hoger calorie verbruik tijdens de training.

Stretching

De stretch oefeningen voor en na de training zijn erg belangrijk om de spieren lang te houden, ook zorgen de stretches voor een hoger metabolisme en dus verbrand je meer caloriën in rust.

Sportvasten voor modellen

Model Smith Vanders gescout door Xandra van Rooijen en nu bij IMG Models – Cathelijne Vandersmissen is door Iboya begeleid met sportvasten voor modellen en verloor 4 en een halve cm om de heupen waardoor ze nu met groot succes op de catwalk kan staan! Ja ik ben weer trots 😉 Thanks Xandra van Rooijen voor je vertrouwen in mij!
lees meer

High fashion model paparazi

“Hai Iboya, Ik wilde even laten weten dat het gelukt is mijn maten te halen mede dankzij jou! Van taille 65 en heupen 95 naar 62 en 88.5!”
lees meer

Jouw eerste gesprek is gratis, je zit dan nog nergens aan vast