Jonne van der Drift

Hoi Iboya,
Het is niet te geloven, maar afgelopen week merkte ik dat de dagelijkse pijn voor het opstaan aan schouder- en heupgewrichten en aan de onderrug na weer een lange zit op de bureau- of autostoel, nagenoeg was verdwenen.

Heb nu vier lessen van jou gehad, de intake niet meegerekend en moet je eerlijk zeggen dat jouw analyse nog door geen fysiotherapeut is geëvenaard en ik heb er wat bezocht. Als man van 62 en fervent golfer en competitiespeler heb ik tot nu toe leren leven met de last en mij soms laten verleiden tot oplossingen die alleen maar veel geld hebben gekost, zoals waanzinnig dure bedden en matrassen. Je laat me niet alleen zien, maar ook voelen wat er aan mijn houding mankeert en hoe ik daar verbetering in kan krijgen.

Ben heel blij dat je me niet alleen dat inzicht geeft, maar ook de gereedschappen aanreikt waarmee ik de fouten kan herstellen die er insluipen als ik ongewild weer terugval in oude gewoonten. Jouw specifieke aanpak in combinatie met het Kinesis-programma van Amstelpark kan ik iedere amateur- en professional golfspeler aanbevelen. Tot woensdag!

Hartelijke groet,