Referentie Claudia Rebel

Door mijn werk en houding heb ik op 27 jarige leeftijd een lage rughernia.  Iboya, zag mij na een lange tijd niet gesport te durven hebben, trainen in de sportschool. Zij kwam naar mij toe en corrigeerde meteen. Ik heb even met haar gesproken en de stap genomen om 12 lessen bij haar te volgen. Na 3 lessen voelde ik al duidelijk verschil. Mijn rug was steviger en ik kon zonder pijn werken.

Ook al heb ik op balansballen moeten staan en de moeilijkste oefeningen moeten doen en een drillend klein vrouwtje naast mij had staan..  Iboya heeft mij ontzettend geholpen. Na de lessen van Iboya ben ik op wintersport gegaan, wat door dokters werd afgeraden. Ik heb in mijn leven niet zo fijn gesnowboard als dit jaar. De balans en souplesse in mijn rug en benen is nog nooit zo goed geweest en ik ben ook nog eens gewicht kwijtgeraakt dat natuurlijk een fijne bijkomstigheid is. Zelfs de fysiotherapheut stond versteld van mijn herstel.

Ik train nog steeds met Iboya’s oefeningen en ik ben haar erg dankbaar dat zij mij heeft geholpen. Het is een kleine investering voor een groot resultaat.

Thanks!