NIEUWE revolutionaire VITALITEIT en GEZONDHEID programma voor bedrijven en pariculieren met darmgezondheid in de hoofdrol 

Master workshop: “Meer geluk en vitaliteit door darmgezondheid”

Het echte probleem

Hoeveel weet jij of jouw werknemer over darmgezondheid? Fysieke en mentale weerbaarheid is grotendeel afhankelijk van de conditie van de darmen. De darmen en hersenen werken continu samen meer dan we vroeger dachten en hebben enorm veel effect op elkaar. Wetenschappelijke onderzoeken tonen steeds meer aan dat vele mentale en fysieke aandoeningen hun oorsprong hebben uit een ongezond microbioom of te wel darmflora.

Een aantal van de vele klachten bij een darmflora uit balans:

 • Burn-out, mentale onrust, depressie
 • Hart- en vaatziekten
 • Overgewicht, diabetes type2
 • Autisme, ADHD, ADD
 • Verminderde weerstand
 • Vermoeidheid klachten
 • (Voedsel) allergieën, astma
 • Reumatische en ontstekingsklachten
 • Auto-immuun ziektes
 • Hormoonklachten
 • Darmontstekingen als coeliakie en colitis
 • Ziekte van Parkinson, Alzheimer

Workshop “Meer geluk en vitaliteit met darmgezondheid”

De eerste stap naar meer gezondheid, mentale weerbaarheid en vitaliteit is darmgezondheid. Wij bieden een 2-daagse workshop van 2 x 3.5 uur aan met een holistische aanpak voor een goede darmgezondheid.

 • Prijs pp 365,- ex BTW ex reiskosten max. 12 personen minimaal 8 personen.
 • Prijs extra 4 gezonde Ayurvedische gerechten pp 45,- ex BTW en reiskosten en eventuele overnachting

De inhoud van de training dag1:

De eerste dag kijken we welke factoren effect hebben op de darmflora en bespreken we belangrijke lichaamsfuncties en hoe we deze kunnen optimaliseren. De cursisten krijgen een e-book gezonde voeding mee en eventueel een receptenboek tegen extra betaling waarmee ze zelfstandig 2 weken aan de slag gaan.

 • De functie en invloed van en op het microbioom
 • De darm hersen as de Nervus Vagus en darmgezondheid
 • Hormonen en neurotransmitters en darmgezondheid
 • Bewegen en het effect op de darmgezondheid
 • Meditatie vormen en het effect op de darmgezondheid
 • Met welke specifieke voeding en leefstijl interventie’s brengen we darmen, hormonen, neurotransmitters in balans

De inhoud van de training dag 2: Dag 2 is praktijk gericht. Hoe passen we gezonde voeding en leefstijl voor darmgezondheid toe.  Na dat de cursisten 2 weken met het e-boek aan de slag zijn gegaan bespreken we per cursist waar ze tegenaan gelopen zijn en wordt er advies op maat gegeven en gecoacht hoe het aangepast en opgelost kan worden. 

 • Hoe pas je de geleerde informatie  en een gezonde levensstijl concreet toe 
 • Juiste manier van bewegen; Wat is een  juiste houding en hoe los je spier disbalans op
 • Korte effectieve oefeningen voor mentale rust en stimulatie van de Nervus Vagus

Met simpele stappen en tips zullen uw werknemers direct meer energie ervaren en gaandeweg hun mentale en fysieke gezondheid drastisch verbeteren.

Eventueel is het mogelijk om aanvullend door middel van een microbioom test de darmgezondheid van uw werknemers in kaart te brengen en met een op maat gemaakt behandelplan het microbioom / darmgezondheid te optimaliseren.

Wij werken samen met een erkend hoog kwalitatieve laboratorium. Prijs in overleg.

Wist je dat een goede darmgezondheid een belangrijke rol speelt om je gelukkiger en vitaler te voelen?

Tijdens de workshop ‘Meer geluk en vitaliteit met darmgezondheid’ leer je niet alleen hoe gezonde darmen je mentale en emotionele toestand positief beïnvloeden, maar ook welke rol hormonen en neurotransmitters spelen en hoe voeding daar weer invloed op heeft. Want wist je bijvoorbeeld dat je voedingspatroon direct impact heeft op je hormoonbalans en darmflora en daarmee je gemoedstoestand en andersom? En hoe belangrijk de juiste voeding is voor een gezonde darmflora en ook om goed af te kunnen vallen?

Tijdens deze  master workshops worden al deze onderwerpen behandeld.  We geven unieke verdiepende informatie wat je zal helpen om van vage (buik) klachten af te komen. Let op dit is geen schijf van 5 informatie maar informatie gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken. Je krijgt niet alleen inzicht in wat jouw darmen nodig hebben om gezond te blijven, maar ook welke voeding en levensstijl jou kan helpen om je beter te voelen. Ook wordt er een stukje effectief bewegen en ontspanning behandeld aangezien ook dit een groot effect heeft op je darmgezondheid.

De training bestaat uit twee fysieke workshops van 3 .5 uur, waarbij je na de opgedane kennis hiermee actief aan de slag gaat. Gun jezelf meer geluk en vitaliteit door te investeren in jouw (darm) gezondheid!

Deze workshop is te boeken door particulieren en bedrijven voor minmaal 8 personen. Wil je een workshop op maat neem dan contact met ons op, zodat we een workshop kunnen samen stellen passend bij jouw wensen.

Iboya Triz personal trainer Amsterdam en lifestylecoach

Over Iboya

Iboya Triz heeft vanuit haar jarenlange ervaring als voormalig topballerina met een whiplash, herseninfarct en burnout aan den lijve ervaren dat een holistische verdiepende totaalaanpak met de juiste houding, techniek en bewegingspatroon essentieel is voor elke vorm van sport en bewegen.De juiste houding en techniek is dé sleutel tot blessurenloos bewegen en fit voelen.

Haar expertise als bewegingsspecialist heeft zij samengebracht met al haar deskundigheid als integraal /holistisch  personal trainer op het gebied van voeding dat energie (orthomoleculair) geeft, belangrijke lichaamsfuncties als darm, lever, hormoon en neurotransmitters optimaliseren en het in balans brengt volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Maar ook heeft zij zelf ondervonden dat dit in de juiste volgorde ingezet moet worden samen met mental coaching met diverse methodes voor meer mentale rust.

Hieruit heeft zij de unieke Total Health programma’s ontwikkeld en toegankelijk gemaakt voor iedereen die wil bouwen aan een blijvende gezonde, energieke en gelukkige levensstijl.

Deze workshop is te boeken door particulieren en bedrijven voor minmaal 8 personen. Wil je een workshop op maat neem dan contact met op, zodat we een workshop kunnen samen stellen passend bij jouw wensen.