Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

Personal Training & Leefstijl Coaching in Amsterdam

personal training Amsterdam

Welkom bij Iboyatraining voor Personal Training & Lifestyle Coaching

Afvallen, burn-out, weerstand verhogen, gezonde levensstijl of meer vitaliteit? Snel en blijvend resultaat met het hoogste level van personal training of online personal training bij Iboyatraining in Amsterdam. Een vernieuwde, verdiepende, effectieve en betaalbare aanpak van Iboya personal training & leefstijl coaching in Amsterdam, die elders nog niet wordt toegepast. Alvast de eerste stap nemen? Vraag rechts het kennismakingspakket aan wat ook via zoom of skype mogelijk is.

Uniek 2 daagse retraite

De weg naar vitaliteit, optimale weerstand en gezondheid!

Lifestyle & Personal training – kennismakingspakket nu ook via Zoom of Skype mogelijk !

€ 280,00 incl. BTW
uw voordeel: €60,-
lees meer

Nieuw bij Iboyatraining !

De Iboyatotalheathacademy

Een online gezondheid leerplatform waar je in je eigen tempo je vitaliteit, weerstand en gezondheid optimaliseert

  • Leer kort en effectief bewegen.
  • Optimaliseer je vitaliteit met gezonde voeding en verjong.
  • Creëer mentale rust optimaliseer je focus.
  • Transformeer naar de beste versie van jezelf.

Lees hier verder

Mijn passie is om jou met specifieke technieken en trainingen te helpen aan een functioneel, sterk, fit, pijnloos lichaam. Met de juiste persoonlijk afgestemde oefeningen, techniek en advies bereik je binnen enkele weken je doelstelling en zal je van je pijnklachten echt in de meeste gevallen af zijn. Je zal functioneel sterker worden waardoor er minder kans bestaat op blessures in de toekomst.

Als personal trainer leer ik je slim te eten, maximaal af te vallen, je weerstand te verhogen en vitaler te worden, waarbij je toch nog je favoriete snack kunt nuttigen. Ik optimaliseer stap voor stap je voedingpatroon, leefstijl en werk met simpele tools aan je mentale rust om zo blijvend in korte tijd “de beste versie van jezelf te worden”.

De holistische gezonde leefstijl programma’s en de fysieke personal training op maat zorgen daadwerkelijk voor totale welzijn en meer vitaliteit.

Een gezond, mooi gevormd functioneel lichaam en goede houding zorgt voor meer zelfvertrouwen en is o.a. samen met de gezonde voeding, mindfulness oefeningen en gezonde leefstijl (lifestyle) de basis van een gezonde, weerbare, flexibele geest.

Je energie gaat weer stromen en het geluk komt je tegemoed!

” Met 50 jaar ben ik nu met 15 minuten per dag net zo in shape maar veel fitter en gezonder dan 25 jaar geleden toen ik bij Het nationale Ballet danste. 

Iboya Triz
Iboya Triz
Integraal personal trainer en lifestylecoach

foto credit : Copyright 2018 – Martin Zethoff

De persoonlijke benadering van Iboya helpt me enorm. Ik ervaar een mooie combinatie van fysieke inspanning, gezond eten en mentale weerbaarheid. Ik heb de trainingen en adviezen inmiddels een integraal onderdeel van mijn leven gemaakt. Absoluut aan te bevelen!  

Maarten Edixhoven
Directeur Aegon

Iboyatraining biedt hoog-kwalitatieve training en workshops op maat voor alle doelgroepen en doelstellingen. Na een uitgebreide intake bepalen we de aanpak die het beste bij jou past. Iboya ontwikkelt persoonlijke en effectieve trainingen, voeding, mentale rust en lifestyle programma’s waarmee we samen snel en blijvend jouw doelen bereiken.

De drie pilaren van Iboyatraining

pilaren 3
pilaren 3
pilaren 3

Effectief bewegen

Juiste houding & techniek
Effectief & specifiek
Functionele training

Pure voeding

Hoogwaardige voeding
Voedingspatronen
Voeding als medicijn

Mentale rust

Stresspreventie
Hormoonbalans
Meditatie & Mindfullness

Neem vandaag nog contact op met Iboya

  • Wij zullen je e-mailadres alleen gebruiken om te reageren op je vraag. Wanneer je je inschrijft op onze nieuwsbrief, zul je regelmatig tips ontvangen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

” Iboya pakt de oorzak aan door al je kleine spiertjes (waar je het bestaan niet van wist) te activeren en je te leren deze te gebruiken. Hierdoor verdwijnen blessures en word je houding verbeterd waardoor je veel meer effect uit de trainingen haalt. Ik zit weer lekker in mijn lijf!!! 

Simone Botman
mondhygiënist / partner GvMA, bestuurslid NVvP

”  Iboya’s holistische aanpak heeft er voor gezorgd dat ik na een ernstige ziekte mijn energie weer heb kunnen opbouwen. Mijn houding is sterk verbeterd door haar trainingen, de spieren zijn versterkt waardoor mijn (jarenlange) nek- en rugpijnklachten zijn verdwenen. Door haar aandacht voor meditatie en voeding ben ik mentaal en fysiek veel fitter. Een ware gedaantewisseling en een geschenk. Een vakvrouw! 

Marielle Sonnenberg​
Dr. Mariëlle Sonnenberg
Director HR Strategy & Analytics at Wolters Kluwer

High-end personal training Amsterdam

High-end Integraal personal training is de nieuwe aanpak – de brug tussen de medische wereld en de lifestyle coach. Een unieke totaalbenadering (holistisch) voor optimaal resultaat, vitaliteit, een gezond, mooi lichaam en mentale rust.

Op dit moment is deze verdiepende vorm van integraal personal training van Iboyatraining uniek wereldwijd. Door daadwerkelijk de problemen bij de kern aan te pakken en het lichaam weer vanaf de basis op te bouwen creëer je de meeste, blijvende resultaten. Hiervoor is veel kennis en studie vereist op alle 3 de vlakken; 1) mentale rust & stresspreventie, orthomoleculaire voedingsleer en trainingen geven op topsporters niveau. 

Lees meer over integrale personal training en de unieke programma’s gebaseerd op je DNA.

Download hier mijn gratis E-book: Tips gezonde voeding en nachtrust​

Download hier het audiobestand ”Zit meditatie” van Iboya Training.

AANBIEDING: Personal training – kennismakingspakket

€ 280,00 incl. BTW
uw voordeel: €60,-
lees meer

Training
Integrale personal training
Figuurcorrectie
Houdingscorrectie
Nek & rugklachten
Blessurepreventie & herstel
Core-training & pilates
Bewegingsanalyse – spierdisbalans
Krachttraining – spieropbouw
Conditietraining
Aanleren bewegingspatronen
Stretch en mobilisatie
Aanleren bewegingspatronen
Dans specifieke training
Training  voor fotomodellen
Musical-artiesten & acteurs