Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

Effectief bewegen

Wil je leren met welke effectieve oefeningen en nieuwe technieken je iedere training je lichaam daadwerkelijk ziet veranderen? Wil je binnen een paar lessen echt van je nek en rug klachten af? Wil je zelf leren wat je moet doen om dit te voorkomen? Heb je genoeg van tijdrovende, langdurige trainingen met minimaal resultaat? Dan ben je bij Iboyatraining bij het juiste adres. Iboyatraining heeft een unieke aanpak en technieken ontwikkeld die niet aangeleerd worden op personaltraining of fysiotherapie opleidingen. Na zelf lang geworsteld te hebben met ernstige nek en rugklachten en zeer tijdrovende trainingen die weinig zoden aan de dijk zette heb ik mijn eigen unieke aanpak en technieken ontwikkeld die wel snelle resultaten gaven in zelf minder tijd. Ik heb een methode ontwikkeld die gebruik maakt van technieken en ervaringen uit de klassieke danswereld, yoga, pilates, sportwereld en erkende medisch onderbouwde nationale en internationale personal training opleidingen. 

Ook vandaag de dag staan mijn klanten en ik nog iedere les blij verbaast te kijken hoe ongelofelijk snel het lichaam zich met deze methode ontwikkeld en klachten verdwijnen. 

Daarbij zien we direct al een trotse lichaamshouding ontstaan waarbij het zelfvertrouwen net zo hard meegroeit.

Personal training – kennismakingspakket

€ 280,00 incl. BTW
uw voordeel: €60,-
lees meer

Wilt u weten hoe het gesteld is met uw vitaliteit? Doe de enquête en krijg een goed beeld van uw gezondheid.

Tijdens de trainingen gebruikt je alle spierketens tegelijk in alle richtingen, werk je aan de juiste houding en uitvoer van oefeningen en breng je je spierstelsel in balans en de geest met mindfulness bewegen en balansoefeningen tot rust. De verkorte spieren worden weer op hun natuurlijke lengte gebracht en verzwakte spieren versterkt. Hierdoor wordt eventuele disbalans in het bewegingsapparaat en overprikkeling van het zenuwstelsel weggenomen. Om blessures te voorkomen is het essentieel dit uit te voeren met de juiste houding en techniek. Iboya is door haar achtergrond als ballerina bij Het Nationale Ballet een expert in het aanleren van de juiste houding en techniek. Je zal ook direct in 1 les opmerken dat dit niet te vergelijken is met andere personal trainers. De conditie word geoptimaliseerd mede door korte effectieve oefeningen die niet alleen cardio oefeningen zijn maar ook nog bijdragen aan de gewenste shape waardoor de training effectiever word. Iboya gaat heel ver als het gaat om specifieke wensen wat betreft de shape van benen billen en bovenlijf. Het is dan ook niet voor niets dat ze high fashion modellen klaarstoomt voor hun carrière. Daarbij heeft iboya diverse artiesten geholpen om snel en blijven in shape te komen. Ook grote namen uit het buitenland hebben haar weten te vinden. Lange trainingssessies die vaak door bekende personal trainers worden toegepast worden vermeden omdat dit juist de hormonen uit balans brengt en een oestrogeen dominantie in de hand werkt.  Dit samen met een juist slim voedingspatroon en levensstijl bereikt je sneller en blijvend resultaat. Al snel wordt je mentaal en fysiek energieker en krijgt je lichaam de gewenste vormen. 

Wel willen we opmerken dat de resultaten sterk beïnvloed worden door je eigen (intrinsieke) motivatie. 

Iboyatraining helpt je doormiddel van tools hoe je dit kunt ontwikkelen maar je dit zal uiteindelijk zelf moeten doen.

Het belang van de juiste houding en uitvoering tijdens de trainingen is:

personal training

De integrale programma’s van Iboyatraining zorgen er voor dat de stress afneemt, de weerstand verhoogt, hormonen meer in balans raken, het lichaam functioneel sterk wordt, spierklachten afnemen of zelfs verdwijnen. En niet onbelangrijk: het zelfbeeld verbetert enorm! Train met regelmaat: maak trainen, mentale rust, juiste voeding, leven in het moment en plezier deel van je levensstijl om zo “total welzijn” te bereiken!

Basisinhoud van de lessen

De basis onderdelen van de lessen om zo een goed functioneel lichaam te ontwikkelen zijn;
 • flexibiliteit, diverse stretch technieken
 • warming-up (functioneel), het lichaam gereed maken voor een training
 • core-training In de core bevindt het zwaartepunt waar alle bewegingen beginnen Een efficiënte werking van de core is behalve de basis ook noodzakelijk om de juiste spierbalans te houden in de gehele bewegingsketen De core-spieren, (onderrug-, bekken-, heup; bij mijn training speelt de spier die de schouders o.a. naar beneden brengt ook een grote rol bij de core)
 • Balans training Balanstraining verbetert de dynamische stabiliteit in de gewrichten en het maakt je bewust van de grenzen van je stabiliteit.
 • Reactive training Voor het verbeteren van de prestaties van functionele activiteiten is het van belang dat de spieren in een zo kort mogelijke tijd zo veel mogelijk kracht kunnen genereren. Dit kan alleen worden getraind als de basis van de core sterk genoeg is.
 • Cardio-interval training in form van o.a. S.A.Q S.A.Q is het trainen van snelheid, bewegelijkheid en reactie vermogen. Maar ook vormen van roeien en touwtje-springen kunnen hier worden ingezet
 • Weerstandstraining
  • functionele kracht Onder functionele kracht verstaan we de mogelijkheid van het neuromusculaire systeem om dynamische, exentrische, isometrische en concentrische spiercontracties te creëren in alle bewegingsvlakken
  • spieruithoudingsvermogen Uiteindelijk wordt er naar gelang de doelstelling met een verantwoorde progressie opgebouwd naar;
   • spieropbouw (hypertrofie)
   • maximale kracht
   • snelkracht (power-training)
   • sportspecifiek
   • andere diverse doelstellingen
 • Cooling down en stretches

Training
Integrale personal training
Figuurcorrectie
Houdingscorrectie
Nek & rugklachten
Blessurepreventie & herstel
Core-training & pilates
Bewegingsanalyse – spierdisbalans
Krachttraining – spieropbouw
Conditietraining
Aanleren bewegingspatronen
Stretch en mobilisatie
Krachttraining – spieropbouw
Conditietraining
Aanleren bewegingspatronen
Stretch en mobilisatie
Dans specifieke training
Training  voor fotomodellen
Musical-artiesten & acteurs

Voeding
Voedingsadvies
Voor, tijdens en na zwangerschap
Afslanken
gewichtsbeheersing
Voedingsdeskundige
Integraal DNA programma
Orthomoleculaire voedingsleer
Suppletie
Detox programma
Darm en lever optimalisatie
Sportvasten
Sportvasten voor modellen

Mentale rust
Stressmanagement
Burn-out
Menopauze -osteoporose
Hormoon balans
Mindfulness oefeningen
Meditatie
Mental coaching
Lifestyle optimalisatie
Ademhalings oefeningen