leefstijlcoaching

Effectief bewegen

Kort en effectief bewegen

Wil je leren met welke effectieve oefeningen en nieuwe technieken je iedere training je lichaam daadwerkelijk ziet veranderen? Wil je binnen een paar lessen echt van je nek en rug klachten af? Wil je zelf leren wat je moet doen om dit te voorkomen? Heb je genoeg van tijdrovende, langdurige trainingen met minimaal resultaat? Dan ben je bij Iboyatraining bij het juiste adres. Iboyatraining heeft een unieke aanpak en technieken ontwikkeld die niet aangeleerd worden op personaltraining of fysiotherapie opleidingen.

Na zelf lang geworsteld te hebben met ernstige nek en rugklachten en zeer tijdrovende trainingen die weinig zoden aan de dijk zette heb ik mijn eigen unieke aanpak en technieken ontwikkeld die wel snelle resultaten gaven in zelf minder tijd. Ik heb een methode ontwikkeld die gebruik maakt van technieken en ervaringen uit de klassieke danswereld, yoga, pilates, sportwereld en erkende medisch onderbouwde nationale en internationale personal training opleidingen.

Ook vandaag de dag staan mijn klanten en ik nog iedere les blij verbaast te kijken hoe ongelofelijk snel het lichaam zich met deze methode ontwikkeld en klachten verdwijnen.

Daarbij zien we direct al een trotse lichaamshouding ontstaan waarbij het zelfvertrouwen net zo hard meegroeit.

Tijdens de trainingen gebruikt je alle spierketens tegelijk in alle richtingen, werk je aan de juiste houding en uitvoer van oefeningen en breng je je spierstelsel in balans en de geest met mindfulness bewegen en balansoefeningen tot rust. De verkorte spieren worden weer op hun natuurlijke lengte gebracht en verzwakte spieren versterkt. Hierdoor wordt eventuele disbalans in het bewegingsapparaat en overprikkeling van het zenuwstelsel weggenomen. Om blessures te voorkomen is het essentieel dit uit te voeren met de juiste houding en techniek. Iboya is door haar achtergrond als ballerina bij Het Nationale Ballet een expert in het aanleren van de juiste houding en techniek. Je zal ook direct in 1 les opmerken dat dit niet te vergelijken is met andere personal trainers. De conditie word geoptimaliseerd mede door korte effectieve oefeningen die niet alleen cardio oefeningen zijn maar ook nog bijdragen aan de gewenste shape waardoor de training effectiever word. Iboya gaat heel ver als het gaat om specifieke wensen wat betreft de shape van benen billen en bovenlijf. Het is dan ook niet voor niets dat ze high fashion modellen klaarstoomt voor hun carrière. Daarbij heeft iboya diverse artiesten geholpen om snel en blijven in shape te komen. Ook grote namen uit het buitenland hebben haar weten te vinden. Lange trainingssessies die vaak door bekende personal trainers worden toegepast worden vermeden omdat dit juist de hormonen uit balans brengt en een oestrogeen dominantie in de hand werkt.  Dit samen met een juist slim voedingspatroon en levensstijl bereikt je sneller en blijvend resultaat. Al snel wordt je mentaal en fysiek energieker en krijgt je lichaam de gewenste vormen.

Wel willen we opmerken dat de resultaten sterk beïnvloed worden door je eigen (intrinsieke) motivatie.

Iboyatraining helpt je doormiddel van tools hoe je dit kunt ontwikkelen maar je dit zal uiteindelijk zelf moeten doen.

Het belang van de juiste houding en uitvoering tijdens de trainingen is:

  • Een juiste positie van de gewrichten verhoogt de belastbaarheid

  • De spieren zijn in optimale positie om te presteren

  • Optimale effectiviteit van de training

  • Voorkomt blessures of het verergeren van blessures en stress op het zenuwstelsel

  • Maakt HET verschil tussen een goede of slechte training

AANBIEDING: Personal training kennismakingspakket

nu ook via Zoom of Skype mogelijk €280.00 incl. BTW uw voordeel €60.
read more