Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

Iboyatotalhealthacademy

Facetune_14-10-2019-21-53-42

Wat is de Iboyatotalhealthacademy?

Wil jij echt je lichaam vanuit de basis gezond maken zodat je daadwerkelijk meer blijvende resultaten krijgt? Dat leer je allemaal in de iboyatotalhealthacademy.

Het meest complete unieke online lifestyle en gezondheidsprogramma met gegarandeerd de beste blijvende resultaten te volgen vanuit je eigen huis. Het integrale / holistische lifestyle programma dat stap voor stap op een simpele manier gezonde voeding, effectief bewegen en mentale rust implementeert tot een gezonde lifestyle waar zondige mag!

 

Voeding als medicijn

De Total Health Academy zit vol met filmpjes hoe je stap voor stap je voeding optimaliseert. 
We gaan nog een stap verder en leggen je uit hoe je jouw darmen optimaliseert, hormonen in balans brengt en je lever ondersteunt. 
Deze filmpjes geven verdiepende en veel meer informatie dan het protocol dat je als klant van mij in het begin hebt ontvangen.
Ook vind je handige downloads en testen van bijvoorbeeld of je voldoende eiwitten eet, hoe je jouw eigen water kefir maakt voor een gezond darmflora en je krijgt een lesje ‘etiketten lezen’.

Gezonde voeding

Vitaal slank receptenboek

Waar we echt trots op zijn is het unieke simpel receptenboek nauwkeurig samengesteld om de darmen, hormonen en lever te optimaliseren.
Daarbij ben je ook nog bezig iets te detoxen. Ik heb mezelf dit keer echt overtroffen; ik denk niet dat er in de wereld een receptenboek bestaat met recepten die je darmen, hormonen en lever tegelijkertijd optimaliseert. Wat een werk, maar hier is hij dan eindelijk!

Het is een receptenboek met als basis om echt effectief te kunnen afvallen, vitaler te worden en meer mentale rust te realiseren. Waarom mentale rust? Omdat er geen voedingsstoffen meer in de recepten voorkomen die je neurotransmitters uit balans kunnen halen. Met andere woorden, de onrust in je hoofd wordt niet meer onnodig ‘getriggerd’ door stoffen die dat wel doen. Dus minder eetbuien, onrust, maar ook minder last van eventuele aandoeningen als ADHD, ADD, autisme, stress en angstaanvallen.

receptenboek optimalisatie darmen, lever en hormonen

 

Filmpjes Effectief bewegen

We hebben stretches, warming up, core, cardio, shape oefeningen en diverse combinatie tabata’s opgenomen in een mooie witte studio. Alle filmpjes zijn voorzien met mijn mondelinge aanwijzingen, waar je tijdens de oefening aan wilt denken extra aan te spannen, voor nog meer resultaat.
Er zijn ook handige downloads en een maand trainingsschema met welke “tabata’s” je welke dag wilt doen voor een goede afwisseling en opbouw. Maar ook heerlijke stretch filmpjes van 12 of 22 minuten.

 

Effectief bewegen  

Mentale rust

We zijn speciaal naar Thailand gegaan om diverse meditatie filmpjes op te nemen.
Een zitmeditatie voor mentale rust en om energetisch in balans te komen. Met een krachtige visualisatie oefening om datgene te bereiken waar jij gelukkig van wordt!
Er is ook een loopmeditatie en niet onbelangrijk, een ademhalingsoefening om beter te kunnen regenereren. Daarbij verlaagt deze oefening het stress hormoon cortisol. Het Filmpje met positieve affirmaties helpen je om positief in het leven te staan, beter te relativeren en geven je zelfbeeld en zelfvertrouwen een boost.
In de Total Health Academy vind je ook de downloads voor een gezonde nachtrust en hoe je je intrinsieke motivatie kunt ontwikkelen om gemotiveerd te blijven

Zitmeditatie PersonaltraineEen korte zitmeditatie voor mentale rust en stress te minimaliseren.

 

Uniek gezondheid leerplatvorm

Ik denk oprecht dat het op dit moment, het uniekste gezondheidsplatform is, dat niet alleen alle drie de pilaren, pure voeding, thuis effectief bewegen en mentale rust aanpakt, maar ook dieper en uitgebreider alle pilaren uitlegt. Deze kennis is de sleutel, hoe meer je weet hoe meer resultaat je kan behalen.

Affirmaties Personaltrainer Amsterdam Iboya Triz Affirmaties Personaltrainer Amsterdam Iboya Triz

Echte resultaten bij het afvallen en je workouts?

Echte resultaten bij het afvallen en je workouts?

Integraal Personal Trainer Iboya is high-end Personal Training in optima forma.

High-end personaltraining Amsterdam
Iboyatraining High-end personaltraining Amsterdam

De klassieke personal trainer is jouw fitness trainingsdeskundige, motiveert je en probeert je te helpen bij het bereiken van je persoonlijke doelstellingen. Deze vorm van personal training is echter helemaal niet zo persoonlijk als de meeste mensen denken. En zeker niet aangepast op jouw spiervezeltype, houding, spierdisbalans, mentale situatie en persoonlijke voorkeur voor lange strakke spieren als een danser, een bodybuilding of fitness lichaam of een combinatie hiervan. Als we in de topsport kijken zien we dat verschillende sporten een andere vorm van spierontwikkeling hebben. Zo hebben zwemmers zeer brede ontwikkelde rugspieren en wielrenners juist zeer ontwikkelde beenspieren.

Iboya integrale personal Training is zeer gespecialiseerd om elk deel van het lichaam zo veel als mogelijk specifiek te ontwikkelen. Denk aan bijvoorbeeld modellen. Modellen willen geen brede rug krijgen en te gespierde bovenbenen maar meer een lijf als dit van een danser. Dan zijn reguliere trainingen als squats en push-ups zeker niet de juiste oefeningen om een strak lang getoned, dun lichaam te ontwikkelen. Ook bij blessures is het van groot belang zeer specifiek bepaalde spieren te versterken en te verlengen daadwerkelijk snel en effectief van je klachten af te komen.

Ook wordt er te weinig gekeken naar de situatie waar iemand in zit; heb je een stressvolle baan of een zittend beroep, sta je veel of draai je veel nachturen? En zijn je darmen in optimale conditie om ook echt goed je voedingstoffen en vitamines te kunnen opnemen zodat je effectief kunt afvallen en aan je fitheid en hormoonbalans kun werken? Deze zaken worden door een reguliere personal trainer niet aangepakt.

Personal training wordt pas écht persoonlijk wanneer training, voeding, mentale rust en lifestyle compleet worden afgestemd op jouw lichaamsbouw, je unieke talenten en je zwakke punten. Je talenten en zwakke punten worden bepaald door je oergenen en lifestyle. Iboya integraal personal training de nieuwste vorm van integrale / holistische personal training is in staat voeding en training integraal af te stemmen op jouw genetische code. Personal trainer Iboya Triz is getraind in het gebruiken van informatie over alle vormen van training, voeding, supplementen, ademhaling, meditatie, mental coaching, lichttherapie, bloedonderzoek, hormoon en DNA-testen en is in staat deze kennis te gebruiken om jou de meest persoonlijke adviezen en begeleiding te geven.

Gratis Iboyatotalhealthacademy twv 504,- euro bij 12 uur prive coaching

Neem nu een pakket van 12 uur coaching af en krijg gratis toegang voor de iboyatotalhealthacademy een online gezondheid leerplatform ter waarde van 504,- euro GRATIS!

Ontdek de Iboyatotalhealthacademy hier

Maak kennis met de unieke trainingen op het hoogste niveau van iboyatraining met deze kortingsprijs. Voel spieren waarvan je het bestaan niet wist en leer effectief te trainen met korte intensieve trainingssessies. Ga voor maximaal resultaat!

Bel om je persoonlijke intake in te boeken 0626058512

Of klik hier voor de gratis vitaliteittest en ontvang gratis tips na inzending.

GRATIS VITALITEITTEST

Blog effectief bewegen met maximaal resultaat

Effectief bewegen
Leer effectief bewegen in de Iboya total health academy

Vaak wordt er gezegd doe dat wat het beste bij je past. Dit wordt helaas gezegd door mensen die niet de verdiepende kennis hebben opgedaan die ik door de jaren heen ben gaan bestuderen. Ken je deze? Als je maar beweegt dan is het goed…Hoe je een oefening uitvoert en welke je uitvoert is van essentieel belang voor goede resultaten dus helaas gaat deze vlieger ook niet op. Je kunt zelfs met foute trainingen je lijf uitputten en vetopslag creëren om dan nog maar niet over blessures als nek en rugklachten te spreken die er ontstaan of niet opgelost worden. In dit programma maken we je lichaam functioneel sterk en worden verkorte spieren verlengt en verzwakte spieren versterkt. We leren je hoe je verkorte spieren op lengte brengt en verzwakte spieren kunt versterken om disbalans tussen tegenovergestelde spieren op te heffen en van blessures af te komen. Om in kaart te brengen welke spieren bij jouw verkort zijn of verzwakt leren we je uitgebreid met video instructies hoe je dat zelf kan testen. Dit zul je in geen enkel ander bewegingsprogramma vinden. Sterker nog, Je zult maar weinig personal trainers vinden die eerst deze test bij je zullen uitvoeren voordat ze een programma maken wat dus nog veel meer is afgestemd op jouw lichaam. Dit is overigens meteen een goede test om te kijken of jouw personal trainer wel voldoende is opgeleid.  Je lichaamshouding wordt verbeterd waardoor je direct meer zelfvertrouwen uitstraalt en er slanker uit ziet. De unieke Iboya trainingstechniek zorgt ervoor dat je meerdere spieren tegelijk traint in tegenovergestelde richting. Hierdoor train je bij iedere beweging bijna alle spieren tegelijk waardoor de training effectiever word en je meer calorieën verbrand. Na de uitgebreide video’s en instructie filmpjes weet je precies hoe jij maximale resultaten uit je trainingen haalt.

Heb je last van nek en rugklachten? Lees hieronder de blog die uitlegt wat de oorzaken zijn en hoe je dit op kan lossen!

Informatie nek en rugklachten

Wil jij direct goed starten met effectief bewegen gewoon vanuit je huis?

Klik op de link voor meer informatie of bel 0626058512.

Informatie Iboyatotalhealthacademy

Maak gebruik van de gratis downloads

Gratis video positieve affirmaties

https://iboyatraining.com/download-je-positieve-affirmaties/

Gratis E-book voeding en gezonde nachtrust:

https://iboyatraining.com/gratis-ebook-tips-gezonde-voeding-en-nachtrust/

Gratis hormoontest:

https://iboyatraining.com/vraag-je-gratis-hormoontest-aan/

Gratis darmtest:

https://iboyatraining.com/vraag-je-gratis-darmtest-aan/

Gratis vitaliteittest:

https://iboyatraining.com/vitaliteits-enquete/

Aanbieding Iboyatotalhealthacademy

Let op deze aanbieding is maar 4 uur geldig!

Wat is de Iboyatotalhealthacademy?

Wil jij echt je lichaam vanuit de basis gezond maken zodat je daadwerkelijk meer blijvende resultaten krijgt? Dat leer je allemaal in de iboyatotalhealthacademy.

Het meest complete unieke online lifestyle en gezondheidsprogramma met gegarandeerd de beste blijvende resultaten te volgen vanuit je eigen huis. Het integrale / holistische lifestyle programma dat stap voor stap op een simpele manier gezonde voeding, effectief bewegen en mentale rust implementeert tot een gezonde lifestyle waar zondige mag!

 

Voeding als medicijn

De Total Health Academy zit vol met filmpjes hoe je stap voor stap je voeding optimaliseert. 
We gaan nog een stap verder en leggen je uit hoe je jouw darmen optimaliseert, hormonen in balans brengt en je lever ondersteunt. 
Deze filmpjes geven verdiepende en veel meer informatie dan het protocol dat je als klant van mij in het begin hebt ontvangen.
Ook vind je handige downloads en testen van bijvoorbeeld of je voldoende eiwitten eet, hoe je jouw eigen water kefir maakt voor een gezond darmflora en je krijgt een lesje ‘etiketten lezen’.

Gezonde voeding

Vitaal slank receptenboek

Waar we echt trots op zijn is het unieke simpel receptenboek nauwkeurig samengesteld om de darmen, hormonen en lever te optimaliseren.
Daarbij ben je ook nog bezig iets te detoxen. Ik heb mezelf dit keer echt overtroffen; ik denk niet dat er in de wereld een receptenboek bestaat met recepten die je darmen, hormonen en lever tegelijkertijd optimaliseert. Wat een werk, maar hier is hij dan eindelijk!

Het is een receptenboek met als basis om echt effectief te kunnen afvallen, vitaler te worden en meer mentale rust te realiseren. Waarom mentale rust? Omdat er geen voedingsstoffen meer in de recepten voorkomen die je neurotransmitters uit balans kunnen halen. Met andere woorden, de onrust in je hoofd wordt niet meer onnodig ‘getriggerd’ door stoffen die dat wel doen. Dus minder eetbuien, onrust, maar ook minder last van eventuele aandoeningen als ADHD, ADD, autisme, stress en angstaanvallen.

receptenboek optimalisatie darmen, lever en hormonen

 

Filmpjes Effectief bewegen

We hebben stretches, warming up, core, cardio, shape oefeningen en diverse combinatie tabata’s opgenomen in een mooie witte studio. Alle filmpjes zijn voorzien met mijn mondelinge aanwijzingen, waar je tijdens de oefening aan wilt denken extra aan te spannen, voor nog meer resultaat.
Er zijn ook handige downloads en een maand trainingsschema met welke “tabata’s” je welke dag wilt doen voor een goede afwisseling en opbouw. Maar ook heerlijke stretch filmpjes van 12 of 22 minuten.

 

Effectief bewegen  

Mentale rust

We zijn speciaal naar Thailand gegaan om diverse meditatie filmpjes op te nemen.
Een zitmeditatie voor mentale rust en om energetisch in balans te komen. Met een krachtige visualisatie oefening om datgene te bereiken waar jij gelukkig van wordt!
Er is ook een loopmeditatie en niet onbelangrijk, een ademhalingsoefening om beter te kunnen regenereren. Daarbij verlaagt deze oefening het stress hormoon cortisol. Het Filmpje met positieve affirmaties helpen je om positief in het leven te staan, beter te relativeren en geven je zelfbeeld en zelfvertrouwen een boost.
In de Total Health Academy vind je ook de downloads voor een gezonde nachtrust en hoe je je intrinsieke motivatie kunt ontwikkelen om gemotiveerd te blijven

Zitmeditatie PersonaltraineEen korte zitmeditatie voor mentale rust en stress te minimaliseren.

 

Uniek gezondheid leerplatvorm

Ik denk oprecht dat het op dit moment, het uniekste gezondheidsplatform is, dat niet alleen alle drie de pilaren, pure voeding, thuis effectief bewegen en mentale rust aanpakt, maar ook dieper en uitgebreider alle pilaren uitlegt. Deze kennis is de sleutel, hoe meer je weet hoe meer resultaat je kan behalen.

Affirmaties Personaltrainer Amsterdam Iboya Triz Affirmaties Personaltrainer Amsterdam Iboya Triz