Gezonde pure voeding

Pure voeding

Voeding als medicijn, eet je slank en fit

Eet jezelf gezond met pure voeding! Behalve effectieve bewegen en mentale rust is de “juiste” natuurlijke voeding essentieel om een gezond, slank, fit lichaam te ontwikkelen. We spreken niet over diëten maar jezelf op een slimme manier fit en slank eten.

Hierbij gaat voedingsstoffen gebruiken om vitaal te worden vele male verder als een reguliere dietist of voedingsdeskundige. En ik kan je geruststellen daarbij mag je zeker nog hier en daar je “foute” favoriete snacks en gerechten eten. Kan dat? Jazeker ik geef je de juiste kennis over voeding en leer je hoe je hier op een simpele manier een nieuwe, passende levensstijl van kan maken. De methode om blijvend de beste, gezonde versie van jezelf te worden!

Optimaal functioneren

Om optimaal te functioneren heeft het lichaam veel verschillende voedingsstoffen nodig. Een goed, gezond voedingspatroon voorziet het lichaam van deze voedingsstoffen, zodat de vitale functies en systemen, zoals de energieproductie en het immuunsysteem, onder alle omstandigheden genoeg brandstof krijgen en goed kunnen werken.

Elke voedingsstof heeft een unieke rol, maar werkt ook samen met de andere voedingsstoffen. Als een specifieke voedingsstof ontbreekt, betekent dit dat een essentiële functie in het lichaam niet goed kan functioneren. Zonder essentiële voedingsstoffen (koolhydraten, vetten, eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen) en water zal het lichaam minder functioneel en langzamer gaan werken.

Modieuze diëten werken niet!

Dit is de reden waarom veel modieuze diëten die bepaalde voedselgroepen uitsluiten, niet goed werken. Het is enorm belangrijk zo gezond, puur (ongeraffineerd) en uitgebalanceerd mogelijk te eten. Daarbij kun je voeding (orthomoleculaire voedingsleer en suppletie) ook inzetten om specifieke klachten te verminderen of te verhelpen.

We zetten ook specifieke natuurlijke voedingsstoffen in om darmen, hormonen en neurotransmitters te optimaliseren, de lever te ondersteunen en het lichaam te detoxen. Het is ongelofelijk om te zien wat alleen dit al voor groot effect heeft op de algehele vitaliteit en eventuele klachten. Dit terwijl het zo simpel is toe te passen.

Bij Iboyatraining praat men niet over een dieet, maar een gezond voedingspatroon met natuurlijke producten wat een leven lang toegepast wordt. Stap voor stap wordt dit gezonde voedingspatroon gebaseerd op de kennis uit de orthomoleculaire voedingsleer aangeleerd zodat het uiteindelijk net als tandenpoetsen een gewoonte wordt. Hierbij maken we gebruik van de 80/20 regel dus geen nood ook dat wijntje of stokbroodje met kaas is nog toegestaan! Eventueel kan er met behulp van diverse testen en zelfs een DNA test gekeken worden welke vitamines of mineralen niet goed worden opgenomen en of men allergisch is voor bepaalde voedingsstoffen.

gezonde lunch

Het online leerplatform

Iboyatotalhealth

academy

Integraal Personal Trainer Iboya Triz lanceert haar verdiepende holistische online leerplatform. Integraal werken aan gezond oud worden, vitaliteit en weerstand verhogen wordt steeds populairder aangezien steeds meer mensen begrijpen dat je vitaliteit en optimale gezondheid voor goed resultaat op meerdere vlakken tegelijk wilt aanpakken. Het vak staat nog in de kinderschoenen en het platform speelt in op de snelgroeiende behoefte om te werken aan alle 3 pilaren van vitaliteit: 1) gezonde voeding, 2) effectief bewegen, en 3) mentale rust.

AANBIEDING: Personal training kennismakingspakket

nu ook via Zoom of Skype mogelijk €280.00 incl. BTW uw voordeel €60.
read more