Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

Workshop Total Health

Wednesday, January 14, 2015 from 12:30 PM – 3:00 PM (15.00)

Fitness Zuidas – Wijenburg 90 A, VW 1082 Amsterdam

By Iboya Triz

Ticket bestellen

Gezond afvallen, effectief sporten & mentale rust

Somewhere, somehow, something went terribly wrong…

somewhere, somehow, something went terribly wrong …

Beweeg je wel effectief in de juistehouding?

Wist je dat de meeste blessures ontstaan door fout bewegen en een zittend beroep. Kom achter de geheimen om nek en rugklachten te voorkomen en snel op te lossen, dat wat een ander je niet verteld! Lukt het je niet gezond af te vallen en slank te blijven?

Wil je weten hoe je makkelijk afvalt? Alles over de invloed van o.a. hormonen, darmflora, stress en detoxen op afvallen. Hoe gezond beweegt en eet jouw kind? Nu heeft meer dan 10 % van de kinderen obesitas geef jouw kind een beter toekomstperspectief en leer waardoor dit echt ontstaat en hoe je dit voorkomt.

de drie pijlers van Iboya Personal Training - Effectief bewegen, Pure voeding en Mentale rust.

Effectief bewegen

Pure voeding

Mentale rust

Hoe meer je van deze pilaren toepast in je leven, hoe gezonder, fitter en sneller je je doelen zult bereiken. Deze laagdrempelige workshop geeft je informatie en tools om de weg naar een betere gezondheid te bewandelen. Met een gezond, vitaal lichaam en mentale rust bereik je total health.

Onderwerpen

 

Er zijn vele workshops maar deze gaat verder daar waar andere stoppen en is daadwerkelijk life changing!

Don’t wait for the perfect moment. Take it and create total health!

 

Iboya Total Health

Over Iboya – high-end integraal personal trainer & lifestyle coach

Voormalig ballerina Iboya is een ervaren, internationaal erkend, gediplo-meerd integraal personal trainer en lifestylecoach. Een herseninfarct, burn-out en ernstig nek- en rug letsel hebben haar gemotiveerd om haar ervaringen voor anderen in te kunnen zetten. Haar kennis, doorzettings-vermogen, passie, opleidingen en ervaring zijn van onschatbare waarde. Daar waar andere experts geen raad meer weten, reikt Iboya de oplossingen aan.

Een nieuwe totaalbenadering voor optimaal resultaat, vitaliteit, een gezond, mooi lichaam en mentale rust

Integrale personal training is de nieuwe aanpak – de brug tussen de medische wereld en lifestyle coach. Een unieke totaalbenadering voor optimaal resultaat, vitaliteit, een gezond, mooi slank lichaam en mentale rust. Iboyatraining biedt hoogkwalitatieve trainingen en workshops voor particulieren en bedrijven, alle doelgroepen en doelstellingen.

Ticket bestellen