Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

Personal trainer Amsterdam

Heb jij een doel voor ogen en wil je dat doel echt bereiken? Met de hulp van een high-end integrale personal trainer in Amsterdam gaat dat je lukken. Of jouw doel nu afvallen, meer vitaliteit verkrijgen, spieropbouw, stresspreventie, het verhelpen van nek en rugklachten of de hormoon disbalans herstellen is: Iboyatraining kan jou helpen je doelen snel en effectief te bereiken tegen aantrekkelijke tarieven.

Wat doe ik als personal trainer?

Het is mijn missie om particulieren en bedrijven te ondersteunen om een optimale balans tussen body en mind te vinden. Dit doe ik door middel van consulting, workshops en bedrijfstrainingen. Mijn trainingen zijn geschikt voor een enorm breed scala aan doelstellingen, omdat alles is gebaseerd op methoden en technieken uit de danswereld, sportwereld en de wetenschappelijk wereld. Ik heb zelf tijdens mijn herstel ervaren dat de combinatie van methoden uit die werelden helpt om je helemaal fit te voelen. Mijn unieke high-end integrale personal training is de brug tussen de medische wereld en de lifestyle coach. Als jouw personal trainer in Amsterdam help ik jou om middels een totaalbenadering een optimaal resultaat, vitaliteit en een gezond, mooi lichaam en mentale rust te bereiken.

De personal training lessen van Iboya zijn gericht op spierbalans, core training, cardio training, functionele krachttraining en balansoefeningen. In de lessen komt alles aan bod, aangepast op de doelstelling van de training.

Aanpak en werkwijze

Alles wat we doen bij Iboyatraining berust op drie pilaren waarbinnen diverse aanpakken vallen die jou op weg helpen naar optimale vitaliteit. Een juiste verhouding tussen effectief bewegen, pure voeding en mentale rust is waar de trainingen van Iboyatraining op gebouwd zijn. Dat wat anderen laten liggen, pakken wij aan. We kijken samen heel bewust naar allerlei onderliggende oorzaken die jouw vitaliteit kunnen belemmeren en dat pakken we tezamen aan.

De drie pilaren van Iboya Training

Als jij Iboyatraining wilt inschakelen om je doel te bereiken, beginnen we met een intake en fysieke assessment om na te gaan waar je nu staat en waar je naartoe wilt werken met jouw personal trainer in Amsterdam. Bij de intake kijken we naar jouw ambities en doelstellingen, medische achtergrond, levensstijl en stressmanangement en we doen diverse fysieke metingen en testen zoals een houding en bewegingsassessment. Daarnaast ontvang je indien gewenst direct voedingsadvies en ik kan je eventueel korte en makkelijk toepasbare meditatieoefeningen aanleren. Vervolgens gaan we in diverse trainingen werken aan jouw doelstellingen.

De lessen van Iboya zijn gebaseerd op internationaal erkende opleidingen waaronder NASM training. De NASM training is wetenschappelijk ontwikkeld en combineert Iboya met klassieke ballettechnieken, pilates en yoga.

Werken aan jezelf

Wil jij direct werken aan jezelf met een personal trainer in Amsterdam en je lifestyle optimaliseren of onder professionele begeleiding herstellen? Je kunt terecht bij Iboyatraining voor begeleiding van een professionele integrale personal trainer in Amsterdam. Neem gerust contact met mij op en vul het intakeformulier in om je aan te melden. Als je vragen hebt, mag altijd bellen of mailen naar Iboyatraining.