Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

Ervaring high fashion model Lisa

Ik kwam bij Iboya om mijn lichaam in shape te krijgen voor modellenwerk. Mijn maten waren tijdens de eerste meting:

 • Heup: 91 cm
 • Been: 51 cm
 • Taille: 65,5 cm

Iboya heeft tijdens de intake wat oefeningen met me gedaan en uitgebreid naar mijn lichaam gekeken. Vervolgens bespraken we samen welke doelen ik wilde bereiken en keek Iboya of dat mogelijk was. Ik ben een twaalf lessen training in gegaan. Dat betekend dat ik drie keer per week 1 uur ging trainen met Iboya.

Mijn hoofddoelen waren om mijn benen, heupen en taille-maat te versmallen. Naast deze hoofddoelen heeft ze ook gekeken naar mijn lichaamshouding en spieren. Zo kwamen we erachter dat ik een holle rug had en dat daardoor mijn spieren in de rug erg kort zijn. Hiervoor had ik stretch oefeningen meegekregen en tijdens de trainingen begon ik de oefeningen altijd vanuit een goede lichaamshouding.

sportvasten 4 modelsOm zo snel mogelijk goed resultaat te krijgen is drie keer per week trainen echt van belang! Ik trainde maandag, woensdag en vrijdag met Iboya.

Je leert in de eerste week super veel oefeningen en de techniek die daar bij hoort. Dit zijn allemaal oefeningen die je thuis in je slaapkamer kan oefenen (voor sommige oefeningen is het handig om wat gewichtjes e.d. aan te schaffen).

Op dinsdag, donderdag en zaterdag deed ik de work-out dus thuis in mijn kleine studentenkamer zodat ik de techniek beter onder de knie kreeg. Dit had positief effect op de trainingen met Iboya, we konden steeds intensiever aan de slag. Nog een pluspunt aan drie keer per week trainen was: als een oefening thuis niet lukte kon ik de dag daarna gelijk bij Iboya checken wat ik fout deed zodat ik de oefening mezelf thuis niet verkeerd ging aanleren.

Dit alles maakt dat je 6 dagen traint zonder dat je het door hebt. Drie keer een uur met Iboya en drie keer een uurtje thuis.

De resultaten waren verbluffend. Na één week (die ik eigelijk zag als opstart week: oefeningen aanleren en techniek onder de knie krijgen) was ik 1,5 cm kwijt bij mijn bovenbenen en 1,5 cm kwijt bij mijn taille. Dit was super motiverend om op deze manier de komende weken door te gaan. Ik ben nu in mijn derde week en mijn maten zijn nu:

 • Heup: 89 cm
 • Been: 49 cm
 • Taille: 62 cm

Het stomme is is dat ik hiervoor mezelf helemaal moe sportte in de sportschool. Ik deed aan pilates, yoga, hardlopen, kickboksen, circuit trainingen en ik nam deel aan het buikspier kwartier. Dit gaf mij niet het gewenste resultaat wat me op den duur ontmoedigde en frustreerde. De oefeningen bij Iboya zijn intens maar putten je niet uit, waardoor je na een uurtje sporten in de ochtend nog een hele dag voor je hebt met energie PLUS na de eerste week al resultaat, wat ontzettend motiveert!

sportvasten 4 models

Sportvasten 4 models

Bij Iboya kun je ook sportvasten 4 models, een korte en intensieve training aangepast voor modellen. Hiermee kun je op korte termijn in shape komen. Ik raad wel echt aan om eerst te gaan trainen met Iboya om vervolgens te gaan sportvasten 4 models. Dit omdat je tijdens de training je lichaam goed leert kennen.

Je leert heel specifiek welke spieren je moet trainen en welke je juist met rust moet laten, je leert de techniek waardoor je de oefeningen effectief uitoefent en je geen blessures krijgt en als laatst kom je door de trainingen en thuistrainingen in een sportritme (lees: nieuwe levensstijl) waardoor je goed gefocust bent en doelgericht bezig bent.

Deze factoren helpen je om je klaar te stomen om eventueel te gaan sportvasten 4 models en zelfverzekerd te zijn over je eigen kunnen en doorzettingsvermogen.

Training 4 Models – Als je model wilt worden

De meest effectieve training voor ( high fashion ) modellen ontworpen door een ballerina.

Voormalig ballerina (Het Nationale Ballet) Iboya Triz en nu high-end integraal personal trainer heeft met haar zeer effectieve oefeningen en aanpak al vele modellen in een korte tijd op een gezonde manier in shape gebracht. Het is dat ook niet voor niets dat grote bureau’s als Code models, Paparazzi, Ulla models Dutch models, elvis models, IMG en vele kleinere bureau’s gebruik maken van haar diensten.

Ontwikkel lange, slanke, mooi gedefinieerde spieren en verminder je heupmaat!

Stop met te zware oefeningen als push ups en squats met eigen lichaamsgewicht uit de fitnesswereld. Die geven te veel spierontwikkeling en te weinig definitie. Iedere topsport heeft zijn eigen specifieke training en ontwikkelt een andere vorm van spieren. Het gaat om sportspecifieke oefeningen, detail en een perfecte techniek.

Ook modellenwerk is topsport waarbij de juiste voeding, mentale focus & rust en zeer specifieke training een must zijn voor topresultaat. Dat resultaat mag niet voortkomen uit ongezonde methodes als overtrainen, diëten en twee dagen voor de show geen water drinken. Het gaat om duurzaam resultaat uit zeer gezonde methodes op topsport niveau.

Effectieve training voor (top)modellen

Een effectieve training voor (top)modellen moet erop zijn gericht spieren klaar te stomen voor hun specifieke doel en om goed in de exacte bewegingen behorend bij dat doel te worden. Je ziet duidelijk aan elke topsporter welke spieren meer en anders ontwikkeld zijn. Als ballerina ging ik daarom zeker geen boxlessen nemen en mocht ik geen fitness training doen. Zo mocht ik ook absoluut niet schaatsen, turnen, hockeyen of paardrijden, omdat daarmee ongewenste spieren worden ontwikkeld! Waarom een model dan wel?? Ook niet dus en daarom is Iboya Training4Models een op maat ontwikkelde effectieve training voor (top)modellen, gebaseerd op een combinatie van:

 • pilates,
 • ballet,
 • stretches,
 • houding,
 • balans,
 • coördinatie,
 • intervaltraining,
 • voeding,
 • meditatie,
 • topsport.

Let op!

Ook in reguliere pilateslessen en yoga lessen zitten oefeningen die ongewenste spiergroei geven. Iboyatraining past oefeningen uit pilates en yoga aan en maakt een fusie met haar eigen ontwikkelde methodes en en oefeningen, gecombineerd met oefeningen die de hartslag omhoog brengen en daarbij ook de gewenste shape geven.

Iboya Total Health Training 4 Models

De 4 Models training van personal trainer Iboya Triz is een unieke training die zich focussed op het bereiken van de perfecte houding met behulp van een innovatieve techniek die je meer inzicht geven in je lichaam en haar mogelijkheden.

De training is een fusie van haar eigen ontwikkelde methode, ballet technieken, Pilates en topsport methoden. In de training leer je de juiste techniek om zo het mooiste modellen lichaam te creeren. Je zult een getoned, lang, slank lichaam als een ballerina krijgen. De training is gedetailleerd en specifiek, zodat je veel sneller resultaten boekt.

Niet alleen zal je er geweldig uit zien, maar je zult een sterkere core krijgen en een prachtig bewegingsbewustzijn ontwikkelen. Als je traint met deze methode zul je het effect direct zien en voel je spieren die je nooit eerder hebt gevoeld!

Resultaten van de training

Met deze uniek ontworpen oefeningen creer je de beste resultaten om het perfecte modellenlichaam te ontwikkelen.

Balansoefening

De balansoefeningen zullen je niet alleen meer calorieën laten verbranden, maar ook een betere houding en coördinatie geven. Daarbij versterken de oefeningen je enkels waardoor je zelfverzekerd en gracieus op hoge hakken zult kunnen lopen.

Houding en techniek

Dit is het belangrijkste element van deze training. Houding en techniek zijn de basisprincipes van een modellen training. Met een juiste houding en techniek loop je gracieuzer op de catwalk en ontwikkel je een bewustzijn om de mooiste poses voor de camera aan nemen.

Korte interval training

De korte hoge intensitieve interval cardio oefeningen zullen niet alleen meer calorieën verbranden tijdens de trainingen, ook de dag erna verbrandt het lichaam meer caloriën. Tijdens deze korte intensieve interval training train je verschillende spiergroepen tegelijk wat resulteert in een hoger calorie verbruik tijdens de training.

Stretching

De stretch oefeningen voor en na de training zijn erg belangrijk om de spieren lang te houden, ook zorgen de stretches voor een hoger metabolisme en dus verbrand je meer caloriën in rust.

Ook Doutzen Kroes bevestigt deze aanpak

In een interview met Elle, zegt Doutzen het volgende:

Voordat ik mijn zoon kreeg deed ik veel aan boxen, maar daar werd ik iets te gespierd van. Ik denk dat voor vrouwen ballet of pilates of yoga veel beter is, want daar gaat je lichaam er veel mooier door uitzien.
 
Je wordt lang en slank in plaats van super gespierd. Nu heb ik wel de spierdefinitie, maar niet de massa en daardoor lijk ik langer en slanker

Lees het interview

Samenwerking Code Management en Iboya Training

… Om ervoor te zorgen dat de meiden gedurende hun carriere in vorm blijven, werk ik met Iboya Triz.

Ze is personal trainer en heeft vroeger professioneel gedanst dus ze weet hoe het is als je jong bent en er extreme eisen aan je lichaam worden gesteld. Ze weet de meisjes goed te begeleiden bij de verschillende lifestyle keuzes die er gemaakt moeten worden.

Marit Simons, Founder en director — Code Management

Amayzine no.5 winter 2014 – over topmodellen Imaan Hammam en Nimue Smith.

Iboyatraining werkt nauw samen met Code Management om onder andere topmodellen zoals Imaan Hamam en Nimue Smith klaar te stomen of in vorm te houden. Bovenstaande quote komt uit het interview in de Amayzine met Marit Simons.

Lees het interview

Binnenkort zal Iboyatraining een paar data voor de workshop Total Health 4 models gaan organiseren. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en geef aan dat je een model bent.

Model Workout met Iboya Training op fashionweek.nl

Fashionweek.nl publiceerde een leuk artikel over de Iboyatraining Model Workout.

In January we had lots of fun at Iboyatraining!

It was very interesting and fun to try out a workout with Iboya!

Sportvasten voor modellen

Model Smith Vanders gescout door Xandra van Rooijen en nu bij IMG Models – Cathelijne Vandersmissen is door Iboya begeleid met sportvasten voor modellen en verloor 4 en een halve cm om de heupen waardoor ze nu met groot succes op de catwalk kan staan! Ja ik ben weer trots ;) Thanks Xandra van Rooijen voor je vertrouwen in mij!

Sportvasten voor modellen

Over Iboya Triz

Iboya Triz, voormalig ballerina, nu personal trainer en integraal(totaalbenadering) vitaliteitscoach. Na een herseninfarct, ernstige nek- en rugklachten en een burn-out ontwikkelde Iboya de perfecte basis voor elke doelstelling of training. Een unieke combinatie van de nieuwste topsport trainingsmethoden, het beste van de klassieke ballet technieken, Pilates en haar eigen ontwikkelde methode en oefeningen.

Vanuit deze basisprincipes creerde ze de meest specifieke, effectieve training voor (top) modellen in de wereld. De oefeningen zullen je een mooie houding, lange dunne benen, een smalle taille, en een gedefinieerd sierlijk bovenlichaam geven. Je wordt flexibeler, krijgt meer uithoudingsvermogen en verbrand meer calorieën, zelfs de volgende dag!

meer informatie


Pakketten en prijzen Training 4 Models