Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

Diëtist Amsterdam

Diëtist Amsterdam

Ben jij op zoek naar een diëtist in Amsterdam? Voor wie graag wil afslanken en aandacht wil besteden aan zijn/haar voedingspatroon en aan sporten, kan bij Iboyatraining terecht. Als personal trainer, lifestyle coach en diëtist in Amsterdam help ik jou graag gezond(er) te gaan leven en je gewicht te beheersen. Samen werken we niet alleen naar jouw streefgewicht toe door middel van een dieet en beweging, we gaan kijken naar wat de dieperliggende oorzaken kunnen zijn waardoor je nu nog niet goed zelfstandig kunt afvallen en niet voldoende lekker in je vel zit. Die oorzaken gaan we aanpakken en zo kan jij efficiënt afslanken met mij als jouw diëtist in Amsterdam!

Over Iboya

Mijn naam is Iboya en ik heb Iboyatraining opgezet om mijn eigen herstelervaring en lifestyle over te kunnen brengen op anderen. Ik heb 10 jaar aan de top van de danswereld gestaan tot tijdens een voorstelling mijn kruisbanden scheurden. Na mijn herstel trad ik weer op, maar nu in mijn eigen producties. Alles was weer op de rit totdat ik een ernstige whiplash kreeg met een herseninfarct als gevolg. Ik moest wéér revalideren en ontwikkelde de kracht en de focus om positief aan mijn nieuwe herstel te werken. Ik ben mij gaan richten op een nieuwe loopbaan, waarbij topprestaties centraal bleven staan, namelijk: het vak van integraal personal trainer.

Ik ontdekte het effect van diverse technieken en combineerde verschillende methodes uit de sportwereld met ander disciplines. Ik combineer alle kennis die ik heb over pure voeding, orthomoleculaire voedingsleer en meditatietechnieken en ik ontwikkel doelgerichte, effectieve trainings-, voedings- en lifestyle programma’s. Ik heb mijn herstelmethode als zeer positief ervaren en besloot dit met anderen te willen delen.

Hoe gaan we te werk?

Als jij met mij wilt werken als jouw diëtist in Amsterdam, mag je het volgende verwachten:

  • We gaan na wat de factoren zijn die het afvallen voor jou bemoeilijken en we pakken deze problemen aan;
  • We gaan jouw lichaam een nieuw voedingspatroon aanleren en ervoor zorgen dat je de voedingsstoffen die je nodig hebt daadwerkelijk goed kunt opnemen;
  • Vervolgens gaan we je voedingspatroon stap voor stap optimaliseren waarbij af en toe zondigen nodig is, zodat het realistisch blijft. Je gaat een geheel verbeterde lifestyle creëren in kleine stapjes;
  • We gaan effectieve bewegingsprogramma’s opstellen die in jouw agenda passen en nog steeds maximale resultaten boeken met minder tijd;
  • Tot slot gaan we werken aan stresspreventie en mentale rust in je levensstijl inbouwen. Dit is van belang als jij een druk leven met regelmatig spanningen lijdt, aangezien stress voor vetopslag en een hormoondisbalans zorgt.

Indien wij samen dit stappenplan naar een gezondere lifestyle doorgaan, kun jij velen malen beter blijvende resultaten boeken bij het afslanken. Ik ben geen diëtist in Amsterdam die jou helpt diëten, ik help jou aan een verbeterde lifestyle als lifestyle coach.

Meer dan een diëtist in Amsterdam

Door jou als lifestyle coach, en niet alleen als diëtist, te helpen in Amsterdam wil ik je meegeven dat je moet genieten van elke dag, moet focussen op positieve dingen, je droom moet leven en je lichaam en geest sterk en gezond moet houden, want dát is welzijn. Voor een gebalanceerd leven moet je jezelf altijd op plaats één zetten. Ik help jou daar graag bij. Bij interesse kun je contact met mij opnemen door te bellen naar +31 (0) 626 058 512 of je kunt mailen naar info@iboyatraining.com.