Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

Afvallen in Amsterdam

Wil jij graag aan je fitheid werken en er vooral wat kilo’s vanaf sporten? Je kunt onder begeleiding afvallen in Amsterdam met Iboyatraining. Iboya Triz is een hig-end integraal personal trainer die jou personal training biedt in Amsterdam en omgeving. Middels een totaalbenadering en een combinatie van diverse sportdisciplines wordt jij fitter en helpt Iboya jou om in shape te raken op een manier die met alles rondom je gezondheid rekening houdt. Een combinatie van pure voeding, effectief bewegen en mentale rust zorgt ervoor dat jij tot het uiterste kunt gaan en alles uit jezelf kunt halen terwijl je helemaal in balans bent. Interesse in afvallen in Amsterdam onder begeleiding van Iboyatraining? Neem dan gerust contact op of vul het intakeformulier in om je gelijk in te schrijven.

Iboyatraining: personal trainer en lifestyle coach

Iboyatraining is opgezet door Iboya Triz, voormalig ballerina, nu personal trainer en integraal (totaalbenadering) vitaliteitscoach. Na een herseninfarct, ernstige nek- en rugklachten en een burn-out ontwikkelde Iboya de perfecte basis voor elke doelstelling of training. Een unieke combinatie van de nieuwste topsport trainingsmethoden, het beste van de klassieke ballet technieken, Pilates en haar eigen ontwikkelde methode en oefeningen. Iboya helpt jou graag af te slanken op een gezonde en efficiënte manier waarbij wordt gestreefd naar blijvende resultaten.

Hobbels in de weg

Voordat we daadwerkelijk actief aan de slag gaan met trainingen, wordt eerst gekeken naar de huidige situatie en waarom jij nu niet zo fit bent als je zou willen. Waarom lukt dat je nu niet? Wat zijn jouw hobbels in de weg die het je moeilijk maken om af te vallen? Samen besteden we hier aandacht aan en vervolgens gaan we werken aan jouw voedingspatroon en beweging. Om goed en efficiënt af te vallen, volg je geen dieet, je past beetje bij beetje je eigen lifestyle aan naar een (meer) gezonde lifestyle. Ben je benieuwd of jij last hebt van factoren die het afvallen in Amsterdam voor jou bemoeilijken? Hier een aantal voorbeelden die het jou misschien lastig maken om een blijvend resultaat te behalen:

  • Te veel stress, wat zorgt voor bloedsuikerspiegelpieken met als gevolg teveel vetopslag door het hormoon insuline.
  • Onvoldoende inname van voedingsstoffen waardoor het lichaam vetreserves kan gaan opslaan.
  • Een hormoondisbalans.
  • Voedselallergieën die voor ontstekingsreacties zorgen.
  • Een overbelaste lever die voor een oestrogeendominantie zorgt en meer vetopslag rondom buik, billen en bovenbenen veroorzaakt.
  • Een verkeerde dosering van sporten en langdurige duurtrainingen die averechts werken en juist voor meer vetopslag zorgen.
  • Andere oorzaken van langdurige pijn of ontstekingen in het lichaam.

Met Iboya afvallen in Amsterdam

Als jij graag onder de professionele begeleiding van een high-end integrale personal trainer en lifestyle coach wilt afvallen in Amsterdam, ben je bij Iboyatraining helemaal aan het juiste adres. Jij kiest zelf een pakket waarmee je de mate van ondersteuning en training kiest. Iboyatraining helpt jou om je doelen te bereiken tegen een aantrekkelijk tarief. Neem contact op voor een intake en start met afvallen! Je mag altijd bellen of mailen voor meer informatie.