4 tot 6 kilo afvallen in 10 dagen met sportvasten hoogste korting!

Sportvasten; switch van suiker naar vetverbranding

80% corona patiënten op de IC heeft te veel overgewicht en buikvet!

Het blijkt dat 80 % van de corona patiënten te veel overgewicht hebben of buikvet. Dit vertelde Diederik Gommers voorzitter Nederlandse vereniging voor intensive care bij het TV programma Yinec.

Dat is toch wel even iets om over na te denken. Dat betekend dat we zelf het risico voor een groot deel kunnen verlagen door ons vetpercentage te verlagen!

Daar bij is het natuurlijk ook slim om je weerstand te verhogen. Hoe? Daar heb ik al eerder een mooie video voor opgenomen. link video weerstand verhogen

Zit jij in de risicogroep van te hoog vet of buikvet percentage dan wil je nu wel echt serieus aan de slag! En dat kan effectief met een speciaal 10 daags programma waarin je in 10 dagen 4 tot 6 kilo afvalt, vet verliest, je weerstand en vetverbranding proces verhoogt.

En niet onbelangrijk je vitaler wordt.

En dit hoef je niet alleen te doen maar samen met mij online! Je gaat Iedere dag 30 minuten stevig bewegen, langzaam je voeding 3 dagen afbouwen, 3 dagen maar met sap en weer 4 dagen je voeding opbouwen!

Dus geen dagen achtereen zonder voeding zoals de meeste sapkuren die alleen een jojoeffect geven en niet blijvend het vetverbranding proces verhoogd. Wat ook een hele mooie bijkomstigheid is bij dit 10 daagse traject is dat het het regeneratie proces stimuleert. Ja je leest het goed we hebben het over verjonging! Daar was ik zelf ook erg blij mee als vrouw van 50;)

Ik heb dit traject zelf 10 jaar geleden gevolgd en ben sindsdien met hetzelfde voedingspatroon 4 kilo lichters van 53-54 kilo naar 49-50 kilo en dat is best veel met mijn kleine postuur van 1.60 cm en leeftijd van 50 jaar waar de meeste vrouwen juist aan komen met het zelfde voedingspatroon. Daarbij ben ik ook stukken vitaler geworden en is mijn huid sterk verbeterd.

Nu is het de beste tijd om dit te doen dus kom van die bank af en zet die borrelhapjes opzij en kom uit de risicogroep van corona patiënten die op de IC afdeling belanden.

Maar ook als je net als ik geen overgewicht hebt kun je met deze kuur vitaler worden, het vetverbrandingsproces verhogen en het regeneratieproces stimuleren.

Ik geef nu ook de laagsre korting ooit en dat gaat zeker niet meer terugkomen!

Ipv 350 euro is dit traject nu 225 euro

Die jij mee? Hoe meer de lock down regels versoepelen hoe meer ik weer terug ga naar mijn oude prijs.

Daarbij krijg je 10 dagen gratis toegang tot de iboyatotalhealthacademy om alles te leren over een gezond voedingspatroon, recepten die darmen, hormonen en lever optimaliseren, videoworkouts voor thuis en meditatie filmpjes. Completer kan niet!

Bel voor een afspraak: 0626058512 of laat een boodschap of bericht achter!

Maak er weer een mooie dag van en leef je droom!

Deel dit bericht, kies je platform!