Sportvasten aanbieding; Switch van suiker naar vetverbranding

Boost je vetverbranding in 10 dagen en val 3 tot 6 kilo af!

80% corona patiënten op de IC heeft te veel overgewicht en buikvet!

Het blijkt dat 80 % van de corona patiënten te veel overgewicht hebben of buikvet. Dit vertelde Diederik Gommers voorzitter Nederlandse vereniging voor intensive care. Bij het TV programma Yinec.

Dat is toch wel even iets om over na te denken. Dat betekend dat we zelf het risico voor een groot deel kunnen verlagen door ons vetpercentage te verlagen!

Daar bij is het natuurlijk ook slim om je weerstand te verhogen. Hoe heb ik al eerder een mooie video voor opgenomen. ( zie link)

Zit jij in de risicogroep van te hoog vet of (buikvet) percentage dan wil je nu wel serieus aan de slag!

En dat kan effectief met een speciaal 10 daags programma waarin je in 10 dagen 4 tot 6 kilo afvalt, vet verliest, je weerstand en vetverbranding proces boost.

En niet onbelangrijk je vitaler wordt.

En dit hoef je niet alleen te doen maar samen met mij online!

Je gaat Iedere dag 30 minuten stevig bewegen, langzaam voeding 3 dagen afbouwen 3 dagen maar met sap en weer 4 dagen je voeding opbouwen!

Dus geen dagen achtereen zonder voeding zoals de meeste sapkuren die alleen een jojoeffect geven en niet blijvend de vetverbranding verhoogd. Wat ook een hele mooie bijkomstigheid is bij dit 10 daagse traject is dat het het regeneratie proces stimuleerd je hoord het goed we hebben het over verjonging! Daar was ik zelf ook erg blij mee als vrouw van 50;)

Ik heb dit traject zelf 10 jaar geleden gevolgd en ben sindsdien met hetzelfde voedingspatroon 4 kilo lichter en dat is best veel met mij kleine postuur en leeftijd waar de meeste vrouwen juist aan komen met het zelfde voedingspatroon. Daarbij ben ik ook stukken vitaler geworden en is mijn huid sterk verbeterd.

Nu is de beste tijd dit te doen dus kom van die bank af en zet die borrelhapjes opzij en kom uit de risicogroep van corona patienten die op de IC afdeling belanden.

Maar ook als je net als ik geen overgewicht hebt kun je met deze kuur vitaler worden, het vetverbrandingsproces verhogen en het regeneratieproces stimuleren.

Ik geef nu ook de laagsre korting ooit en dat gaat zeker niet meer terugkomen!

Ipv 350 euro is dit traject nu 225 euro

Die jij mee? Hoe meer de regels versoepelen hoe meer ik weer terug ga naar mijn oude prijs.

Bel voor een afspraak: 0626058512 of laat een boodschap of bericht achter!