VOOR BEDRIJVEN

3-delige Total Health workshop

Gezonde voeding, afvallen en effectief bewegen, mindfulness en lifestyle.

In korte tijd effectief trainen met maximaal resultaat?
Met 10 min per dag mentale rust, optimale focus en de weerstand verhogen?
Eten jij en je kind eigenlijk wel zo gezond als je denkt? 

Daar waar andere stoppen gaan deze workshops verder.

De 3 workshops gespitst op het bedrijfsleven tonen je de weg naar een betere gezondheid, meer vitaliteit en productiviteit. Je krijgt praktische informatie en tools van de 3 pilaren;

  1. Gezonde voeding vandaag de dag
  2. Effectief bewegen
  3. Mentale rust om de eerste stappen te kunnen maken

Met een gezond, vitaal lichaam en mentale rust bereik je “total health”.

Lees meer over de 3 pillaren van IboyaTraining.

90 min. Workshop
Pure Voeding

Eten jij en je kind eigenlijk wel zo gezond als je denkt? Tegenwoordig is de voeding niet meer zo hoogwaardig en puur als vroeger. Kom achter geheimen die de voedingsindustrie niet wilt dat je weet. Eén van de sleutels om je fit en energiek te voelen is hoogwaardige gevarieerde onbewerkte voeding. Leer gedurende deze workshop hoe jij je voedingspatroon kan veranderen zodat de vitale functies en systemen onder alle omstandigheden voldoende brandstof krijgen. Welke verschillende en essentiële voedingsstoffen, zoals koolhydraten, vetten, eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen, per dag je binnen wilt krijgen zodat jouw lichaam optimaal blijft presteren. Je zult inzicht krijgen hoe voeding je hormonen, voedingsopname, vetverbranding stimuleert, je helpt af te vallen, je concentratie verhoogd, de weerstand optimaliseert, je energie pieken en dalen en gemoedstoestand kan beïnvloeden.

90 min. Workshop Effectief Bewegen

Wist je dat de meeste blessures ontstaan door fout bewegen en een zittend beroep.

Kom achter de geheimen om nek en rugklachten te voorkomen en snel op te lossen, dat wat een ander je niet verteld! Neem kennis van diverse oefeningen en tehnieken die weinig tijd in beslag nemen en ook in korte tijd je algehele conditie optimaliseerd zonder dat een burn-out getrickerd word.

Krijg inzicht in hoe effectief te bewegen met een direct resultaat.

90 min Workshop Mentale rust

Meditatie oefeningen helpen om het zenuwstelsel tot rust te brengen, de weerstand te verhogen en het streshormoon cortisol te verlagen. Hoe meer cortisol stresshormoon aangemaakt word hoe meer bloedsuikerpieken, hoe meer insuline vetopslaghormoon er nodig is. Daar bij zijn de hoge bloedsuikerspiegels niet bevorderend voor een goede balans in de darmbacterie en kan de slechte darmbacterie gaan overheersen waardoor voedingstoffen onvoldoende worden opgenomen (dus meer (vet)reserves) en belangrijke hormonen onvoldoende aangemaakt kunnen worden.
In de workshop leren we praktische Ademhalingsoefeningen en meditaties die stress voorkomen, je super slank houden, je meer focus en zelfvertrouwen geven, je helpen om je dromen waar te maken , de weerstand te verhogen, bewust in het moment te leven en te fungeren als een natuurlijke verjonging!

Elke workshop bestaat uit twee delen van 45 minuten met daartussen 15 minuten pauze.

Geïnteresseerd in een total health workshop?