VOOR BEDRIJVEN

Consult

Het is van belang om eerst een uitgebreid intake af te nemen om meer informatie te krijgen over het startpunt, eventuele blessures, medicatie, lichaam compositie, huidige conditie, het verleden en eventuele oorzaken uit het verleden die nu klachten kunnen geven. Uw uiteindelijke doel staat centraal. Zo kunnen we optimaal adviseren welke stappen er genomen dienen te worden.

Lees meer over de 3 pillaren van IboyaTraining.

Consult en protocol

Na het intake gesprek word er advies gegeven en een lifestyle protocol gemaakt. In het lifestyle protocol vindt men uitgebreid advies en informatie over:

  • Protocol voor specifieke doelstellingen of klachten;
  • Bewegingsadvies en voorbeeld programma’s*
  • Basis voedingsleer;
  • Praktische tips over voeding;
  • Voedingspatronen;
  • Voeding als medicijn;
  • Meditatie -en ademhalingsoefeningen;

*Deze zijn pas goed te volgen na een les basis houding en techniek en na het aanleren van de basis oefeningen.

De basis houding /techniek en oefeningen kunnen zowel 1 op 1 worden aangeleerd in een vervolg coaching sessie of in small-group training verband met een maximaal van vier personen. De trainingen zijn makkelijk thuis zonder materiaal uit te voeren in blokken van 9 en een halve of 5 en een halve minuut.

Wij bieden de mogelijkheid om na een basis intake ook alleen een consult af te nemen en tips te krijgen voor een specifiek probleem. Dit zou bijvoorbeeld één keer in de week kunnen plaatsvinden op een locatie naar keuze in de vorm van één op één consulting om advies te geven op het gebied van bijvoorbeeld gezonde voeding en gewichtsbeheersing, training en blessures of stresspreventie en sneller herstellen van een burn- out, specifieke klachten of problemen van het spijsverteringssysteem, bewegingsapparaat of hormoondisbalans, rondom zwangerschap en menopauze.

Wij maken gebruik van verschillende onderbouwde wetenschappelijke methodes als; orthomoleculaire voedingsleer, biochemische route kaart, genetische aanleg en diverse testen en metingen.

Een consult is van belang om erachter te komen waar de oorsprong ligt van een klacht of probleem. Er word ook uitgebreid uitgelegd hoe eventuele klachten kunnen ontstaan en hoe je deze kunt voorkomen. Bij een consult bekijken we, na de intake, waar u tegen aan loopt en wat u mogelijk weerhoudt om optimaal vitaal te worden. U krijgt antwoord op de vragen:

 • Waardoor zijn de klachten ontstaan?
 • Hoe pakt u deze effectief aan?