training 4 models

Model Ervaring

Ik kwam bij Iboya om mijn lichaam in shape te krijgen voor modellenwerk. Mijn maten waren tijdens de eerste meting:

  • Heup: 91 cm
  • Been: 51 cm
  • Taille: 65,5 cm

Iboya heeft tijdens de intake wat oefeningen met me gedaan en uitgebreid naar mijn lichaam gekeken. Vervolgens bespraken we samen welke doelen ik wilde bereiken en keek Iboya of dat mogelijk was. Ik ben een twaalf lessen training in gegaan. Dat betekend dat ik drie keer per week 1 uur ging trainen met Iboya.

Mijn hoofddoelen waren om mijn benen, heupen en taille-maat te versmallen. Naast deze hoofddoelen heeft ze ook gekeken naar mijn lichaamshouding en spieren. Zo kwamen we erachter dat ik een holle rug had en dat daardoor mijn spieren in de rug erg kort zijn. Hiervoor had ik stretch oefeningen meegekregen en tijdens de trainingen begon ik de oefeningen altijd vanuit een goede lichaamshouding.

Om zo snel mogelijk goed resultaat te krijgen is drie keer per week trainen echt van belang! Ik trainde maandag, woensdag en vrijdag met Iboya.

Je leert in de eerste week super veel oefeningen en de techniek die daar bij hoort. Dit zijn allemaal oefeningen die je thuis in je slaapkamer kan oefenen (voor sommige oefeningen is het handig om wat gewichtjes e.d. aan te schaffen).

Op dinsdag, donderdag en zaterdag deed ik de work-out dus thuis in mijn kleine studentenkamer zodat ik de techniek beter onder de knie kreeg. Dit had positief effect op de trainingen met Iboya, we konden steeds intensiever aan de slag. Nog een pluspunt aan drie keer per week trainen was: als een oefening thuis niet lukte kon ik de dag daarna gelijk bij Iboya checken wat ik fout deed zodat ik de oefening mezelf thuis niet verkeerd ging aanleren.

Dit alles maakt dat je 6 dagen traint zonder dat je het door hebt. Drie keer een uur met Iboya en drie keer een uurtje thuis.

De resultaten waren verbluffend. Na één week (die ik eigelijk zag als opstart week: oefeningen aanleren en techniek onder de knie krijgen) was ik 1,5 cm kwijt bij mijn bovenbenen en 1,5 cm kwijt bij mijn taille. Dit was super motiverend om op deze manier de komende weken door te gaan. Ik ben nu in mijn derde week en mijn maten zijn nu:

  • Heup: 89 cm
  • Been: 49 cm
  • Taille: 62 cm

Het stomme is is dat ik hiervoor mezelf helemaal moe sportte in de sportschool. Ik deed aan pilates, yoga, hardlopen, kickboksen, circuit trainingen en ik nam deel aan het buikspier kwartier. Dit gaf mij niet het gewenste resultaat wat me op den duur ontmoedigde en frustreerde. De oefeningen bij Iboya zijn intens maar putten je niet uit, waardoor je na een uurtje sporten in de ochtend nog een hele dag voor je hebt met energie PLUS na de eerste week al resultaat, wat ontzettend motiveert!

iboya training

Sportvasten 4 models

Bij Iboya kun je ook sportvasten 4 models, een korte en intensieve training aangepast voor modellen. Hiermee kun je op korte termijn in shape komen. Ik raad wel echt aan om eerst te gaan trainen met Iboya om vervolgens te gaan sportvasten 4 models. Dit omdat je tijdens de training je lichaam goed leert kennen.

Je leert heel specifiek welke spieren je moet trainen en welke je juist met rust moet laten, je leert de techniek waardoor je de oefeningen effectief uitoefent en je geen blessures krijgt en als laatst kom je door de trainingen en thuistrainingen in een sportritme (lees: nieuwe levensstijl) waardoor je goed gefocust bent en doelgericht bezig bent.

Deze factoren helpen je om je klaar te stomen om eventueel te gaan sportvasten 4 models en zelfverzekerd te zijn over je eigen kunnen en doorzettingsvermogen.

Deel dit bericht, kies je platform!