Sportvasten voor modellen

VERLIES BLIJVEND 3 TOT 6 CENTIMETERS ROND DE HEUPEN EN WORDT FIT IN 10 DAGEN

Een speciaal ontwikkeld programma voor (top) modellen

Mijn naam is Iboya Triz, voormalig ballerina en nu internationaal gediplomeerd high- end integraal personal trainer en vitaliteitscoach. Iboyatraining biedt een uniek en speciaal op modellen afgestemd programma, gebaseerd op wetenschappelijk bewijs, waarmee modellen gemiddeld 5 kilo en 3-6 centimeters om de taille en heupen verliezen, op een gezonde, snelle, effectieve en blijvende manier. Maak de switch naar een betere blijvende vetverbranding in 10 dagen, regenereer en kom in topvorm met de gewenste maten.

Referenties

“Ik begon met heupmaat 95, maar in nog minder dan een maand waren mijn heupen al op 90 cm! Ik had nooit verwacht dat het zo snel zou gaan op een gezonde manier. Ik ben super blij met de snelle en blijvende resultaten, daarbij is het ook nog eens goedkoper dan een paar maanden personal training!”

“Om ervoor te zorgen dat de meiden gedurende hun carriere in vorm blijven, werk ik met Iboya Triz. Ze is personal trainer en heeft vroeger professioneel gedanst dus ze weet hoe het is als je jong bent en er extreme eisen aan je lichaam worden gesteld. Ze weet de meisjes goed te begeleiden bij de verschillende lifestyle keuzes die er gemaakt moeten worden.”
Code Management over Iboya Triz / Iboya Training

“Ik heb vele manieren van sporten uitgeprobeerd, maar trainen bij Iboyatraining is tot nu de meest effectieve van allemaal. Elke les laat ze me hard werken, waardoor ik spieren voel waarvan ik niet wist dat ik ze heb! Ik voel mijn lichaam veranderen en slanker worden na elke training.”

Model Smith Vanders gescout door Xandra van Rooijen en nu bij IMG Models – Cathelijne Vandersmissen is door Iboya begeleid met sportvasten voor modellen en verloor 4 en een halve cm om de heupen waardoor ze nu met groot succes op de catwalk kan staan! Ja ik ben weer trots 😉 Thanks Xandra van Rooijen voor je vertrouwen in mij!

Het programma houdt in:

 • een gratis hoogwaardig voedingsplan met gezonde recepten
 • voorbereiding op het sportvasten om maximale resultaten te behalen
 • 10 dagen onder begeleiding Sportvasten Voor Modellen
 • de DVD Iboyatraining 4 Models om het lichaam van een ballerina te ontwikkelen
 • advies over training met behulp van uw DNA
 • hoe je de switch naar een vetverbranding blijft behouden
 • hoe je je spijsvertering en hormoonbalans optimaliseert,
  belangrijk als je efficiënt vet wilt verbranden
 • hoe je mentale rust creëert en waarom dit belangrijk is

Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker. Hierdoor ga je meer vet verbranden. Met name het vet op de benen, heupen en taille neemt aanzienlijk af. Het resultaat is verbluffend: je zult blijvend fitter, dunner en vitaler worden in maar 10 dagen! Na het programma zijn de resultaten te onderhouden door het volgen van een paar simpele richtlijnen. Als de juiste maten behaald moeten worden of moeten blijven, dan is sportvasten de gezondste en snelste manier.

Voor meer informatie over Sportvasten : bekijk de Sportvasten pagina, of lees de Sportvasten brochure.

Iboyatraining for models gaat verder

Naast het sportvasten-programma biedt Iboyatraining ook effectieve en specifieke Total Health-programma’s. Waar anderen stoppen, gaat Iboyatraining verder met het behalen van maximale resultaten. Dit vereist op maat gemaakte holistische programma’s . Ik bekijk bijvoorbeeld wat voor soort spiervezeltype overheerst, de spierdisbalans, het gehalte van het stresshormoon cortisol, de hormoonbalans en de balans van de darmbacteriën. Als het bovenstaande niet in balans is, kunt u niet efficiënt gewicht verliezen.

Specifieke training voor modellen

Iboyatraining is gebaseerd op een zelf ontwikkelde methode, ballettechnieken, pilates en topsportmethodes. In de training leet u de juiste techniek om zo het mooiste modellenlichaam te creëren. Ik heb dan ook vele (top) modellen geholpen om in slechts 1 week centimeters rond de heupen en taille te verliezen, door de spier in dat gebied in een bepaalde positie te trainen.

Met de training ontwikkelt u een elegant gespierd, lang, slank lichaam als dat van een ballerina.

Workshops voor modellen

De workshops voor modellen geven informatie over:

 • Hoogwaardige voeding en hoe maakt voeding u slank
 • Een effectieve manier van trainen met de juiste techniek en oefeningen
 • Het effect van mentale rust op afvallen