Een gezond lijf met meer mentale weerbaarheid.

Om een gezond lijf te creëren met meer mentale weerbaarheid is de meest effectieve weg om dit holistisch aan te pakken.
Wat je doelstelling ook is, als alle lichaamsfuncties beter functioneren en je lichaam en geest meer in balans zijn zullen je resultaten ook veel groter zijn.
Klinkt heel logisch? En toch zijn er maar weinig mensen die hun doelstelling holistisch aanpakken. Waarom? Vele beseffen het niet en weten ook niet hoe.
Om meer tools en informatie hierover te geven zal ik vanaf vanavond 24 november om de week iedere woensdagavond een facebook live sessie geven.
Op deze avond zal ik meer toelichten waarom een holistische aanpak zo essentieel is.
Ik ga de verdiepende lichaamsprocessen uitleggen die van belang zijn voor het resultaat bij diverse doelstellingen en klachten,
Op deze avonden kun je ook je vragen stellen en je klachten of doelstellingen delen die we dan kunnen behandelen.
Ook zal ik hier oefeningen en workouts laten zien die je vanuit je huis kunt uitvoeren.
Het is van belang om niet afhankelijk te zijn van de sportschool.
Ook in je vakantie wil je door blijven gaan met kort gezond bewegen. En niet te vergeten verkorte spieren te rekken om klachten te voorkomen.
Zorg goed voor je lijf, je motortje, je hebt er maar 1! Een gezond lijf is essentieel voor een gezond, gelukkig, Vitaal leven! De weg naar gezond oud worden waar slim zondigen zeker ook is toegestaan! Ik geef je ook slimme tips hoe je de minste nadelen zal ervaren.
Leer hoe je beter regenereert of te wel verjongt.
Geniet van de dag en focus op wat je wel hebt!
Wil jij holistisch aan je gezondheid werken? Neem dan een kijkje bij de Total health academy een online gezondheid platvorm.