iboya training

Echte resultaten bij het afvallen en je workouts?

Integraal Personal Trainer Iboya is high-end Personal Training in optima forma.

De klassieke personal trainer is jouw fitness trainingsdeskundige, motiveert je en probeert je te helpen bij het bereiken van je persoonlijke doelstellingen. Deze vorm van personal training is echter helemaal niet zo persoonlijk als de meeste mensen denken. En zeker niet aangepast op jouw spiervezeltype, houding, spierdisbalans, mentale situatie en persoonlijke voorkeur voor lange strakke spieren als een danser, een bodybuilding of fitness lichaam of een combinatie hiervan. Als we in de topsport kijken zien we dat verschillende sporten een andere vorm van spierontwikkeling hebben. Zo hebben zwemmers zeer brede ontwikkelde rugspieren en wielrenners juist zeer ontwikkelde beenspieren.

Iboya integrale personal Training is zeer gespecialiseerd om elk deel van het lichaam zo veel als mogelijk specifiek te ontwikkelen. Denk aan bijvoorbeeld modellen. Modellen willen geen brede rug krijgen en te gespierde bovenbenen maar meer een lijf als dit van een danser. Dan zijn reguliere trainingen als squats en push-ups zeker niet de juiste oefeningen om een strak lang getoned, dun lichaam te ontwikkelen. Ook bij blessures is het van groot belang zeer specifiek bepaalde spieren te versterken en te verlengen daadwerkelijk snel en effectief van je klachten af te komen.

iboya training

Ook wordt er te weinig gekeken naar de situatie waar iemand in zit; heb je een stressvolle baan of een zittend beroep, sta je veel of draai je veel nachturen? En zijn je darmen in optimale conditie om ook echt goed je voedingstoffen en vitamines te kunnen opnemen zodat je effectief kunt afvallen en aan je fitheid en hormoonbalans kun werken? Deze zaken worden door een reguliere personal trainer niet aangepakt.

Personal training wordt pas écht persoonlijk wanneer training, voeding, mentale rust en lifestyle compleet worden afgestemd op jouw lichaamsbouw, je unieke talenten en je zwakke punten. Je talenten en zwakke punten worden bepaald door je oergenen en lifestyle. Iboya integraal personal training de nieuwste vorm van integrale / holistische personal training is in staat voeding en training integraal af te stemmen op jouw genetische code. Personal trainer Iboya Triz is getraind in het gebruiken van informatie over alle vormen van training, voeding, supplementen, ademhaling, meditatie, mental coaching, lichttherapie, bloedonderzoek, hormoon en DNA-testen en is in staat deze kennis te gebruiken om jou de meest persoonlijke adviezen en begeleiding te geven.

Gratis Iboyatotalhealthacademy twv 504,- euro bij 12 uur prive coaching

Neem nu een pakket van 12 uur coaching af en krijg gratis toegang voor de iboyatotalhealthacademy een online gezondheid leerplatform ter waarde van 504,- euro GRATIS!

Ontdek de Iboyatotalhealthacademy hier

Maak kennis met de unieke trainingen op het hoogste niveau van iboyatraining met deze kortingsprijs. Voel spieren waarvan je het bestaan niet wist en leer effectief te trainen met korte intensieve trainingssessies. Ga voor maximaal resultaat!

Bel om je persoonlijke intake in te boeken 0626058512

Of klik hier voor de gratis vitaliteittest en ontvang gratis tips na inzending.

GRATIS VITALITEITTEST

Deel dit bericht, kies je platform!