Inhoud gezondheidsplatform IboyaTotalHealthAcademy

Wat is de Iboyatotalhealthacademy?

Wil jij echt je lichaam vanuit de basis gezond maken zodat je daadwerkelijk meer blijvende resultaten krijgt? Dat leer je allemaal in de iboyatotalhealthacademy.

Het meest complete unieke online lifestyle en gezondheidsprogramma met gegarandeerd de beste blijvende resultaten te volgen vanuit je eigen huis. Het integrale / holistische lifestyle programma dat stap voor stap op een simpele manier gezonde voeding, effectief bewegen en mentale rust implementeert tot een gezonde lifestyle waar zondige mag!

Voeding als medicijn

De Total Health Academy zit vol met filmpjes hoe je stap voor stap je voeding optimaliseert.
We gaan nog een stap verder en leggen je uit hoe je jouw darmen optimaliseert, hormonen in balans brengt en je lever ondersteunt.
Deze filmpjes geven verdiepende en veel meer informatie dan het protocol dat je als klant van mij in het begin hebt ontvangen.
Ook vind je handige downloads en testen van bijvoorbeeld of je voldoende eiwitten eet, hoe je jouw eigen water kefir maakt voor een gezond darmflora en je krijgt een lesje ‘etiketten lezen’.

Vitaal slank receptenboek

Waar we echt trots op zijn is het unieke simpel receptenboek nauwkeurig samengesteld om de darmen, hormonen en lever te optimaliseren.
Daarbij ben je ook nog bezig iets te detoxen. Ik heb mezelf dit keer echt overtroffen; ik denk niet dat er in de wereld een receptenboek bestaat met recepten die je darmen, hormonen en lever tegelijkertijd optimaliseert. Wat een werk, maar hier is hij dan eindelijk!

Het is een receptenboek met als basis om echt effectief te kunnen afvallen, vitaler te worden en meer mentale rust te realiseren. Waarom mentale rust? Omdat er geen voedingsstoffen meer in de recepten voorkomen die je neurotransmitters uit balans kunnen halen. Met andere woorden, de onrust in je hoofd wordt niet meer onnodig ‘getriggerd’ door stoffen die dat wel doen. Dus minder eetbuien, onrust, maar ook minder last van eventuele aandoeningen als ADHD, ADD, autisme, stress en angstaanvallen.

Filmpjes Effectief bewegen

We hebben stretches, warming up, core, cardio, shape oefeningen en diverse combinatie tabata’s opgenomen in een mooie witte studio. Alle filmpjes zijn voorzien met mijn mondelinge aanwijzingen, waar je tijdens de oefening aan wilt denken extra aan te spannen, voor nog meer resultaat.
Er zijn ook handige downloads en een maand trainingsschema met welke “tabata’s” je welke dag wilt doen voor een goede afwisseling en opbouw. Maar ook heerlijke stretch filmpjes van 12 of 22 minuten.

workout voor thuis

Mentale rust

We zijn speciaal naar Thailand gegaan om diverse meditatie filmpjes op te nemen.
Een zitmeditatie voor mentale rust en om energetisch in balans te komen. Met een krachtige visualisatie oefening om datgene te bereiken waar jij gelukkig van wordt!
Er is ook een loopmeditatie en niet onbelangrijk, een ademhalingsoefening om beter te kunnen regenereren. Daarbij verlaagt deze oefening het stress hormoon cortisol. Het Filmpje met positieve affirmaties helpen je om positief in het leven te staan, beter te relativeren en geven je zelfbeeld en zelfvertrouwen een boost.
In de Total Health Academy vind je ook de downloads voor een gezonde nachtrust en hoe je je intrinsieke motivatie kunt ontwikkelen om gemotiveerd te blijven

Uniek gezondheid leerplatvorm

Ik denk oprecht dat het op dit moment, het uniekste gezondheidsplatform is, dat niet alleen alle drie de pilaren, pure voeding, thuis effectief bewegen en mentale rust aanpakt, maar ook dieper en uitgebreider alle pilaren uitlegt. Deze kennis is de sleutel, hoe meer je weet hoe meer resultaat je kan behalen.