Heb jij een goede lichaamshouding?

Een goede lichaamshouding is van groter belang dan vele denken.

Wellicht herken je het wel, alles behalve een goede lichaamshouding door dagen achter je bureau in je computer te staren. Je schouders hangen naar voren en vaak ook nog veel spanning op die nekspieren. En dan die onderrug die steeds meer gaat zeuren. Voor dat je het weet loop je steeds krommer. Weg met die elegante krachtige houding. Je bent je bewust dat je wat ingezakte houding nu niet echt krachtig en zelfverzekerd over komt. Maar ja wat doe je eraan en wat is eigenlijk een goede houding? Dat leg ik je uitgebreid uit is deze video.

Meer resultaat minder blessures met een goede lichaamshouding

Een goede lichaamshouding is van belang om niet alleen pijn klachten en blessures te voorkomen maar om ook het zenuwstelsel niet onnodig te overprikkelen. Continue pijn kan langzaam bijdragen aan een burn-out. Ook helpt een stram, stijf lichaam niet mee aan het algehele welzijn.

Ook als je oefeningen uitvoert is het essentieel dit te doen met een goede lichaamshouding. Een goede lichaamshouding maakt het verschil of je goede resultaten uit je workout krijgt en je jezelf niet blesseert. Dus genoeg redenen om de video te bekijken hoe je jezelf een goede lichaamshouding kan aanleren.

Master training goede lichaamshouding met expert Iboya Triz

Als voormalig ballerina en ervaren personal trainer kunnen we Iboya Triz een beweging en houding expert noemen. zij is dan ook de aangewezen persoon om je een goede lichaamshouding aan te leren met daarvoor doeltreffende specifieke oefeningen. Deze master training goede lichaamshouding kan zowel online als op locatie geboekt worden. Bel of mail voor meer informatie.

Meld je aan voor de Iboya TotalHealthAcademy

totalhealthacademy

√ Leer kort en effectief bewegen
√ Optimaliseer je voeding, vitaliteit, en verjong
√ Creëer mentale rust en optimaliseer je focus