INTAKEFORMULIER

Leuk dat je een of meerdere trainingen bij mij heb geboekt via Groupon. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen wil ik je vragen om goed aan te geven wat je doelen zijn.

Vul jouw Groupon code en de rest van het formulier in en klik op verzenden. Op de volgende pagina kun je direct jouw intakegesprek met mij inplannen.

groupon-logo

Het starterspakket met 12 lessen zit erop en ik kijk met veel blijheid en tevredenheid terug op deze ervaring die voor mij nog zeker niet is afgelopen!

6 weken geleden besloot ik dat het roer drastisch om moest. Door werk met veel reizen, gezin en commuting kwam ik helemaal niet meer aan mijn persoonlijke gezondheid toe, met alle gevolgen van dien waaronder veel hoofdpijn en 8 kilo extra ten opzichte van 10 jaar geleden.

Ik zocht een fikse “stok achter de deur”, maar wel een met veel flexibilitieit mbt inplannen van trainingen in verband met mijjn complexe logistieke leven. Iboya bleek de perfecte match!

De eerste resultaten na 12 lessen: ik ben bijna 4 kilo lichter. Tijdens de trainingen lijk ik iedere keer wat sterker te worden.

Kortom, Iboya: en geweldige trainster, een voor mij perfect programma en een zeer integere vrouw!!

Lot