Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

Testimonial Lot 50+; manager met veel reizen en 2 kinderen

Het starterspakket met 12 lessen zit erop en ik kijk met veel blijheid en tevredenheid terug op deze ervaring die voor mij nog zeker niet is afgelopen!

Ci 6 weken geleden besloot ik dat het roer drastisch om moest. Door werk met veel reizen, gezin en commuting kwam ik helemaal niet meer aan mijn persoonlijke gezondheid toe, met alle gevolgen vandien waaronder veel hoofdpijn en ci 8 kgr extra tov ci 10 jaar geleden.

Ik zocht een fikse “stok achter de deur”, maar wel een met veel flexibilitieit mbt inplannen van trainingen in verband met mijjn complexe logistieke leven. Iboya bleek de perfecte match…

Het begon met aanpassen van de eetpatronen: geen ontbijt overslaan of iets met veel zuiker, maar havermout met sla, gezonde keuzes maken tijdens bedrijfsreizen en vlieglvuchten etc. Ik ben nog niet helemaal op de perfecte “super smoothy tour”, maar er is enorme vooruitgang geboekt;  zeer zeer weinig suiker en veel meer groentes dan ik gewend was. En natuurlijk, zoveel mogelijk evenwichtige keuzes in de groentes om alle organen als lever, darmen en hormonen te ondersteunen en te optimaliseren.

Het trainen. Dankzij de flexibiliteit van Iboya, lukte het om steeds 2x per week bij haar te trainen (het liefste bij haar thuis, maar anders in de sportschool in Zuid).

Ik moet van ver (qua kracht, evenwicht, core stability etc.) komen. Vooral de Core training vergt veel discipline en ik probeer zoveel mogelijk thuis en in hotelkamers te oefenen. Dat zelf oefenen is nog knap lastig: als ik zelf oefen lijkt alles best goed te gaan. maar dan tijdens de training kom ik er weer achter dat een training pas effectief is als de details goed zijn. Ik zet nog even stug door, en bezit intussen een bescheiden assortiment balansballen, wat gewichtjes etc.

Wat zo fijn is, is dat er veel oefeningen zijn die gewoon in een hotelkamer uitgevoerd kunnen worden, ook als je maar 10 minuutjes tijd hebt. Geen reden meer voor excuses!

De meditatie vind ik nog wel lastig. Ik heb gesproken tekst nodig om mezelf te kunnen afsluiten en heb daarom gebruik gemaakt van de zitmeditatie van Iboya, maar heb nog wat meer ervaring nodig om dit zelf te gaan kunnen.

De eerste resultaten na 12 lessen: ik ben bijna 4 kgr lichter. Dat gaat langzaam maar gestaag, paar honderd grammetjes per week. Tijdens de trainingen lijk ik iedere keer wat sterker te worden. Oefeningen gaan steeds beter. En soms betrap ik me erop dat ik geloof toch ecth contouren van verloren gewaande spieren te zien in armen, benen en buik …. dit vraagt om meer……

Daarom ga ik nog graag door, zoveel mogelijk 2x per week bij Iboya, en na de zomervakantie een keer een detox proberen. Spannend, maar ik ben nog niet op “onderhoudsniveau”, dus ik train verder bij Iboya, die zo ontzettend geduldig is, steeds een stapje verder gaat zonder dat ik me opgelaten voel terwijl ze me steeds stimuleerd om sterker te worden.

Kortom, Iboya: en geweldige trainster, een voor mij perfect programma en een zeer integere vrouw!!

 

 

Personal Training Jeanet van Omme

Ik train nu zes maanden met Iboya en ik ben super tevreden.

Ik kwam met wat terughoudendheid binnen, moet ik toegeven; heb ik wel zin in zo’n schreeuwende personal trainer? En wat moet ik tussen de modellen?

Maar nu ben ik helemaal om. Iboya schreeuwt niet, al is ze wel prettig streng. Het fijne is dat ze altijd goed uitlegt wat het effect is van een oefening en waarom die goed is voor mij. Ik zit veel beter in mijn vel en kan mezelf nu corrigeren in het dagelijks leven, op de fiets, op mijn bureaustoel of in de supermarkt.

Iboya begon met de aanpak van een oude blessure in mijn heup door steeds goed af te stemmen op mijn pijnreactie en er als het ware ‘omheen’ te trainen. Bovendien leerde ze me welke spieren ik moet blijven stretchen. Iboya kan je lichaam ‘lezen’, daar is ze heel professioneel in.

Nu die blessure is opgelost, komen we echt toe aan krachttraining – en tot mijn verbazing vind ik het hartstikke leuk. Ik blijf dus nog even doorgaan!

personal training

Ik heb vele manieren van sporten uitgeprobeerd, maar trainen bij Iboyatraining is tot nu de meest effectieve van allemaal. Elke les laat ze me hard werken, waardoor ik spieren voel waarvan ik niet wist dat ik ze heb! Ik voel mijn lichaam veranderen en slanker worden na elke training’

Janneke over sportvasten

Hope

Dear Iboya,

Thank you for sending this information through. I will read through it (with my Dutch dictionary) and if I have any questions I will ask you.

Thank you so much for your personal training over the last few months. I am really happy with the results, my body is in the best shape it has ever been in and I didn’t have to run 10 kilometres a day!! The most important thing that you taught me, was about technique and through this I have accessed and exercised muscles in my body I did not know existed.

The thing which I learnt the most is that I don’t have to do 100 sit ups a day, 100 push ups a day and run for kilometres to have a fit, sculpted body. It is about working smarter and not fanatically harder. Fundamentally, it is all about technique, doing certain excercises properly.

Through your exercises my body is more sculpted, it’s stronger, I have lost nearly 3 kilos and my bottom is the tightest it has ever been.

In terms of my body now, I have never felt so toned and confident and I can’t thank you enough!

Kind Regards,