Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

Model

Ik kwam drie maanden geleden, in juni, bij Iboya. Toen was ik net niet in shape. Mijn maten waren 80-64-92. Ik wilde graag op de goede maten komen, op een leuke en gezonde manier. Een manier waar je een fijne levensstijl van kan maken.

Ik had 4 afspraken met Iboya gemaakt, waarbij ze mij oefeningen leerde, die voor het lichaam van een model gemaakt zijn. Dit werd mijn work-out. Ze leerde mij wat ik het beste kon eten, hoe vaak per dag etc.

Voeding vind ik het leukste gedeelde, ik ging meteen aan de slag, ik maakte de lekkerste salades, gezonde groente schotels en snacks. Doordat ik het gezonde eten heel lekker vind, houd ik de motivatie en plezier in het werken aan mijn lichaam. Wat leuk is, is dat mijn hele familie meeging in het gezonde voedingsschema van mij. Het is juist super om deze gezonde levensstijl te delen!

Nu drie maanden later zijn mijn maten 80-61-88, ik ben onwijs trots! Dank je wel Iboya, we did it;)

model sportvasten

Na tien dagen was ik al twee centimeter rond mijn heupen en taille verloren. Maar ook in de periode erna ben ik nog twee extra centimeters verloren rond mijn heupen. Omdat je lichaam overgaat van een suiker- naar een vetverbranding, is het resultaat dus blijvend.

model

‘Ik heb vele manieren van sporten uitgeprobeerd, maar trainen bij Iboyatraining is tot nu de meest effectieve van allemaal. Elke les laat ze me hard werken, waardoor ik spieren voel waarvan ik niet wist dat ik ze heb! Ik voel mijn lichaam veranderen en slanker worden na elke training’

model Tieu Co

‘Ik begon met heupmaat 95, maar in nog minder dan een maand waren mijn heupen al op 90 cm! Ik had nooit verwacht dat het zo snel zou gaan op een gezonde manier. Ik ben super blij met de snelle en blijvende resultaten, daarbij is het ook nog eens goedkoper dan een paar maanden personal training!’

High fashion model paparazi

Hai Iboya, Ik wilde even laten weten dat het gelukt is mijn maten te halen mede dankzij jou!
Van taille 65 en heupen 95 naar 62 en 88.5!