Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

Workshop Total Health – OSC Directeur Lex Oosterloo

 

In het voorjaar van 2014 heeft Iboya twee workshops gegeven op het gebied van vitaliteit, eten, gezondheid, gezond lijf en leden … waarbij we veel oefeningen hebben gedaan en veel informatie hebben gekregen over voeding, je lijf, welke combinaties wat je allemaal kan doen. Ik kan iedereen aanbevelen om een workshop bij Iboya te gaan volgen of om met haar een één-op-éen sessie te doen …

Linda van der Weg

Beste Iboya,

Hierbij mijn ervaringen met jou als personal trainer;

Ik heb acht lessen van jou gevolgd met als specifiek doel houding corrigeren en begeleiding tijdens zwangerschap. Wat ik met name als zeer prettig heb ervaren is dat je veel informatie en uitleg geeft tijdens het doen van de oefeningen. De uitleg gaat verder dan alleen de oefening, ook het waarom van de oefeningen leg je uit. Ook heb ik veel ondersteunende achtergrondinformatie van je gekregen. Het is duidelijk dat je weet waar je het over hebt.

Daarnaast sta je open voor verbetering want je hebt ook aangegeven dat je graag hoort welke andere informatie ik krijg als zwangere en waar deze vandaan komt. Ik vind dat heel professioneel, voor mij bewijst dat dat je het ook belangrijk vind om naar je beste weten mensen te informeren over wat jouw vak is.

Verder heb ik de lessen als plezierig ervaren, ik voelde me op mijn gemak, en met respect, zorg en aandacht behandeld.

Truus Dokter

Iboya is een enthousiaste, gedreven vrouw met een grote liefde voor haar vak. Zij is nu ander half jaar mijn personal trainer en nog altijd train ik bij haar met grote tevredenheid.

Inmiddels ben ik bijna 48 jaar en zij is de eerste die mij echt geholpen heeft met mijn houding, mijn conditie en de ontwikkeling van mijn spieren maar ook geeft ze tips over voeding en een gezonde levenswijze. Afhankelijk van de sportschool waar zij naartoe gaat – denk ik er sterk over haar ten alle tijde te volgen.

Vriendelijke groeten,

Mariëlle

Iboya’s holistische aanpak heeft er voor gezorgd dat ik na een ernstige ziekte mijn energie weer heb kunnen opbouwen. Mijn houding is sterk verbeterd door haar trainingen, de spieren zijn versterkt waardoor mijn (jarenlange) nek- en rugpijnklachten zijn verdwenen.

Door haar aandacht voor meditatie en voeding ben ik mentaal en fysiek veel fitter. Een ware gedaantewisseling en een geschenk. Een vakvrouw!

Yvonne Roos

Iboya haar lessen heb ik ervaren als zeer inspirerend en motiverend.  Haar professionele houding en haar kennis van het menselijk lichaam, de werking van spieren en haar enthousiasme hebben mij erg goed geholpen om gedisciplineerd aan het trainen te slaan. Voor ik begon had ik heftige rugklachten en door haar goeie oefeningen zijn de rugklachten verdwenen en is mijn houding fundamenteel verbeterd.

Ik ben mij veel bewuster van vooral de kracht van een goede houding en sterke buikspieren. Naast de plezierige manier van lesgeven is Iboya ook een zeer warm persoon die het zakelijke en persoonlijke goed weet te combineren.

Groetjes,