Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

Testimonial Lot 50+; manager met veel reizen en 2 kinderen

Het starterspakket met 12 lessen zit erop en ik kijk met veel blijheid en tevredenheid terug op deze ervaring die voor mij nog zeker niet is afgelopen!

Ci 6 weken geleden besloot ik dat het roer drastisch om moest. Door werk met veel reizen, gezin en commuting kwam ik helemaal niet meer aan mijn persoonlijke gezondheid toe, met alle gevolgen vandien waaronder veel hoofdpijn en ci 8 kgr extra tov ci 10 jaar geleden.

Ik zocht een fikse “stok achter de deur”, maar wel een met veel flexibilitieit mbt inplannen van trainingen in verband met mijjn complexe logistieke leven. Iboya bleek de perfecte match…

Het begon met aanpassen van de eetpatronen: geen ontbijt overslaan of iets met veel zuiker, maar havermout met sla, gezonde keuzes maken tijdens bedrijfsreizen en vlieglvuchten etc. Ik ben nog niet helemaal op de perfecte “super smoothy tour”, maar er is enorme vooruitgang geboekt;  zeer zeer weinig suiker en veel meer groentes dan ik gewend was. En natuurlijk, zoveel mogelijk evenwichtige keuzes in de groentes om alle organen als lever, darmen en hormonen te ondersteunen en te optimaliseren.

Het trainen. Dankzij de flexibiliteit van Iboya, lukte het om steeds 2x per week bij haar te trainen (het liefste bij haar thuis, maar anders in de sportschool in Zuid).

Ik moet van ver (qua kracht, evenwicht, core stability etc.) komen. Vooral de Core training vergt veel discipline en ik probeer zoveel mogelijk thuis en in hotelkamers te oefenen. Dat zelf oefenen is nog knap lastig: als ik zelf oefen lijkt alles best goed te gaan. maar dan tijdens de training kom ik er weer achter dat een training pas effectief is als de details goed zijn. Ik zet nog even stug door, en bezit intussen een bescheiden assortiment balansballen, wat gewichtjes etc.

Wat zo fijn is, is dat er veel oefeningen zijn die gewoon in een hotelkamer uitgevoerd kunnen worden, ook als je maar 10 minuutjes tijd hebt. Geen reden meer voor excuses!

De meditatie vind ik nog wel lastig. Ik heb gesproken tekst nodig om mezelf te kunnen afsluiten en heb daarom gebruik gemaakt van de zitmeditatie van Iboya, maar heb nog wat meer ervaring nodig om dit zelf te gaan kunnen.

De eerste resultaten na 12 lessen: ik ben bijna 4 kgr lichter. Dat gaat langzaam maar gestaag, paar honderd grammetjes per week. Tijdens de trainingen lijk ik iedere keer wat sterker te worden. Oefeningen gaan steeds beter. En soms betrap ik me erop dat ik geloof toch ecth contouren van verloren gewaande spieren te zien in armen, benen en buik …. dit vraagt om meer……

Daarom ga ik nog graag door, zoveel mogelijk 2x per week bij Iboya, en na de zomervakantie een keer een detox proberen. Spannend, maar ik ben nog niet op “onderhoudsniveau”, dus ik train verder bij Iboya, die zo ontzettend geduldig is, steeds een stapje verder gaat zonder dat ik me opgelaten voel terwijl ze me steeds stimuleerd om sterker te worden.

Kortom, Iboya: en geweldige trainster, een voor mij perfect programma en een zeer integere vrouw!!

 

 

Workshop Total Health – OSC Directeur Lex Oosterloo

 

In het voorjaar van 2014 heeft Iboya twee workshops gegeven op het gebied van vitaliteit, eten, gezondheid, gezond lijf en leden … waarbij we veel oefeningen hebben gedaan en veel informatie hebben gekregen over voeding, je lijf, welke combinaties wat je allemaal kan doen. Ik kan iedereen aanbevelen om een workshop bij Iboya te gaan volgen of om met haar een één-op-éen sessie te doen …

Linda van der Weg

Beste Iboya,

Hierbij mijn ervaringen met jou als personal trainer;

Ik heb acht lessen van jou gevolgd met als specifiek doel houding corrigeren en begeleiding tijdens zwangerschap. Wat ik met name als zeer prettig heb ervaren is dat je veel informatie en uitleg geeft tijdens het doen van de oefeningen. De uitleg gaat verder dan alleen de oefening, ook het waarom van de oefeningen leg je uit. Ook heb ik veel ondersteunende achtergrondinformatie van je gekregen. Het is duidelijk dat je weet waar je het over hebt.

Daarnaast sta je open voor verbetering want je hebt ook aangegeven dat je graag hoort welke andere informatie ik krijg als zwangere en waar deze vandaan komt. Ik vind dat heel professioneel, voor mij bewijst dat dat je het ook belangrijk vind om naar je beste weten mensen te informeren over wat jouw vak is.

Verder heb ik de lessen als plezierig ervaren, ik voelde me op mijn gemak, en met respect, zorg en aandacht behandeld.

Truus Dokter

Iboya is een enthousiaste, gedreven vrouw met een grote liefde voor haar vak. Zij is nu ander half jaar mijn personal trainer en nog altijd train ik bij haar met grote tevredenheid.

Inmiddels ben ik bijna 48 jaar en zij is de eerste die mij echt geholpen heeft met mijn houding, mijn conditie en de ontwikkeling van mijn spieren maar ook geeft ze tips over voeding en een gezonde levenswijze. Afhankelijk van de sportschool waar zij naartoe gaat – denk ik er sterk over haar ten alle tijde te volgen.

Vriendelijke groeten,

Mariëlle

Iboya’s holistische aanpak heeft er voor gezorgd dat ik na een ernstige ziekte mijn energie weer heb kunnen opbouwen. Mijn houding is sterk verbeterd door haar trainingen, de spieren zijn versterkt waardoor mijn (jarenlange) nek- en rugpijnklachten zijn verdwenen.

Door haar aandacht voor meditatie en voeding ben ik mentaal en fysiek veel fitter. Een ware gedaantewisseling en een geschenk. Een vakvrouw!