Wil je een geoptimaliseerde leefstijl met een schema dat je wél kan volhouden?

Nu tijdelijk gratis consult

Ben jij klaar om de beste versie van jezelf te worden?

Plan nu snel gratis je 15 minuten kennismaking zodat ik 1-op-1 kan meekijken hoe jij jouw leefstijl kan optimaliseren.

Kies voor deskundige begeleiding waarbij je met een persoonlijk plan, minder tijd effectief werkt aan al deze belangrijke factoren.

pure voeding

Pure voeding

effectief bewegen

Effectief bewegen

mentale rust

Mentale rust

Boek snel je kennismakingsgesprek en start met jouw transformatie naar een gezond, mooi lijf met mentale rust en energie.

Resultaten van vrouwen die ik heb mogen helpen

8 weken geleden besloot ik dat het roer drastisch om moest. Door werk met veel reizen, gezin en commuting kwam ik helemaal niet meer aan mijn persoonlijke gezondheid toe, met alle gevolgen van dien waaronder veel hoofdpijn en 8 kilo extra ten opzichte van 10 jaar geleden.

De eerste resultaten na 12 lessen: ik ben bijna 4 kilo lichter. Tijdens de trainingen lijk ik iedere keer wat sterker te worden. Kortom, Iboya: een geweldige trainster, een voor mij perfect programma en een zeer integere vrouw!!

Lot, Manager met veel reizen en 2 kinderen

Iboya’s holistische aanpak heeft er voor gezorgd dat ik na een ernstige ziekte mijn energie weer heb kunnen opbouwen. Mijn houding is sterk verbeterd door haar trainingen, de spieren zijn versterkt waardoor mijn (jarenlange) nek- en rugpijnklachten zijn verdwenen.

Door haar aandacht voor meditatie en voeding ben ik mentaal en fysiek veel fitter. Een ware gedaantewisseling en een geschenk. Een vakvrouw!

Mariëlle Zonneberg

Iboya is een enthousiaste, gedreven vrouw met een grote liefde voor haar vak. Zij is nu ander half jaar mijn personal trainer en nog altijd train ik bij haar met grote tevredenheid.

Inmiddels ben ik bijna 48 jaar en zij is de eerste die mij echt geholpen heeft met mijn houding, mijn conditie en de ontwikkeling van mijn spieren maar ook geeft ze tips over voeding en een gezonde levenswijze. Afhankelijk van de sportschool waar zij naartoe gaat – denk ik er sterk over haar ten alle tijde te volgen.

Truus Dokter, Agency directeur
iboya training

Ik help je graag

Ik ben Iboya Triz, voedingsdeskundige, leefstijlcoach en holistisch functionele geneeskunde therapeut. Na mijn dans- en musicalcarrière kreeg ik op 31-jarige leeftijd een whiplash, gevolgd door een herseninfarct en een burn-out. Jarenlang ben ik diverse specialisten afgegaan, maar mijn herstel bleef uit en ik raakte alleen maar meer uitgeput.

Op dat moment besloot ik het heft in eigen handen te nemen. Ik begon aan uiteenlopende studies en verdiepte me in de wereld van gezondheid. Ik realiseerde me dat blijvende resultaten alleen mogelijk zijn als je belangrijke lichaamsfuncties optimaliseert en een holistische totaalaanpak hanteert. En zo ontstond mijn eigen methode.

Deze methode is een holistische en medisch onderbouwde aanpak die de drie pilaren van gezonde voeding, effectief beweging en mentale rust niet alleen op elkaar afstemt, maar het is ook de verdieping van iedere pilaar waar de grote resultaten zitten.

Ik ontdekte dat juist voor succesvolle vrouwen deze aanpak het beste werkt. Het kost ze minder tijd, terwijl de resultaten sneller zichtbaar en voelbaar zijn.

En deze methode deel ik nu met jou..

GEZIEN IN: