De gouden formule naar een
evenwichtige en energieke leefstijl
voor succesvolle vrouwen

Ik deel met jou mijn formule naar geluk, gezondheid en meer succes

 • Je schrijft je hierbij in voor gratis tips en krijgt het E-book erbij. Ik verwerk je gegevens volgens mijn privacyverklaring..

“In 6 weken voelde ik me beter en had ik meer energie dan ooit” – Truus, Directeur, 48 jaar

GEZIEN IN:

Als succesvolle vrouw moet je veel ballen in de lucht houden: een drukke baan, je (mogelijke) gezin en ook nog je sociale leven onderhouden en rustmomenten vinden. Je hebt hierdoor te weinig energie en te weinig tijd voor een gezonde leefstijl, waardoor je niet tevreden bent met je lichaam. Je weet dat er iets moet veranderen, zo kun je niet doorgaan.

 • Je hebt moeite met het vinden van evenwicht tussen je drukke carrière, je privé en sociale leven

 • Je hebt stress of loopt zelfs tegen een burn-out aan door de hoge druk en verantwoordelijkheid

 • Je slaapt niet zo regelmatig, wat zorgt dat je minder energiek opstaat als je zou willen

 • Je hebt een zittende levensstijl vanwege lange vergaderingen en reistijd en komt nauwelijks aan bewegen toe

 • Je hectische agenda leidt tot ongezonde eetgewoonten, zoals het eten van fastfood en overslaan van maaltijden

 • Je reist voor je werk, wat leidt tot een jetlag en een onregelmatige leefstijl, hierdoor lukt het niet om een gezond leefritme aan te houden

De meeste succesvolle vrouwen weten precies wat ze willen, toch lukt het ze niet een gezonde leefstijl aan te houden

Geen zorgen, je bent absoluut niet de enige. De grootste wens “laten we eerlijk zijn” van de meeste succesvolle zakenvrouwen is een evenwichtige en energieke levensstijl die ze in staat stelt op zowel professioneel als persoonlijk vlak te excelleren.

Na het lezen van dit e-book:

 • Ken je het belang van holistische gezondheid voor (zaken)vrouwen

 • Begrijp je de impact van stress op zowel je fysieke als mentale gezondheid

 • Ken je de cruciale rol van darmgezondheid en het microbioom en heb je tips om je darmen gezond te houden

 • Zet je direct de eerste stappen naar een gezondere levenstijl

 • Heb je zin en voel je je zelfverzekerd om jouw leeftstijl nu echt te optmaliseren

succes-ebook

Resultaten van vrouwen die ik heb mogen helpen

8 weken geleden besloot ik dat het roer drastisch om moest. Door werk met veel reizen, gezin en commuting kwam ik helemaal niet meer aan mijn persoonlijke gezondheid toe, met alle gevolgen van dien waaronder veel hoofdpijn en 8 kilo extra ten opzichte van 10 jaar geleden.

De eerste resultaten na 12 lessen: ik ben bijna 4 kilo lichter. Tijdens de trainingen lijk ik iedere keer wat sterker te worden. Kortom, Iboya: een geweldige trainster, een voor mij perfect programma en een zeer integere vrouw!!

Lot, Manager met veel reizen en 2 kinderen

Iboya’s holistische aanpak heeft er voor gezorgd dat ik na een ernstige ziekte mijn energie weer heb kunnen opbouwen. Mijn houding is sterk verbeterd door haar trainingen, de spieren zijn versterkt waardoor mijn (jarenlange) nek- en rugpijnklachten zijn verdwenen.

Door haar aandacht voor meditatie en voeding ben ik mentaal en fysiek veel fitter. Een ware gedaantewisseling en een geschenk. Een vakvrouw!

Mariëlle Zonneberg

Iboya is een enthousiaste, gedreven vrouw met een grote liefde voor haar vak. Zij is nu ander half jaar mijn personal trainer en nog altijd train ik bij haar met grote tevredenheid.

Inmiddels ben ik bijna 48 jaar en zij is de eerste die mij echt geholpen heeft met mijn houding, mijn conditie en de ontwikkeling van mijn spieren maar ook geeft ze tips over voeding en een gezonde levenswijze. Afhankelijk van de sportschool waar zij naartoe gaat – denk ik er sterk over haar ten alle tijde te volgen.

Truus Dokter, Agency directeur
Iboya Triz personal trainer Amsterdam en lifestylecoach

Over Iboya Triz

Ik ben Iboya Triz, voedingsdeskundige, leefstijlcoach en holistisch functionele geneeskunde therapeut. Na mijn dans- en musicalcarrière kreeg ik op 31-jarige leeftijd een whiplash, gevolgd door een herseninfarct en een burn-out. Jarenlang ben ik diverse specialisten afgegaan, maar mijn herstel bleef uit en ik raakte alleen maar meer uitgeput.

Op dat moment besloot ik het heft in eigen handen te nemen. Ik begon aan uiteenlopende studies en verdiepte me in de wereld van gezondheid. Ik realiseerde me dat blijvende resultaten alleen mogelijk zijn als je belangrijke lichaamsfuncties optimaliseert en een holistische totaalaanpak hanteert. En zo ontstond mijn eigen methode.

Deze methode is een holistische en medisch onderbouwde aanpak die de drie pilaren van gezonde voeding, effectief beweging en mentale rust niet alleen op elkaar afstemt, maar het is ook de verdieping van iedere pilaar waar de grote resultaten zitten.

Ik ontdekte dat juist voor succesvolle vrouwen deze aanpak het beste werkt. Het kost ze minder tijd, terwijl de resultaten sneller zichtbaar en voelbaar zijn.

En deze methode deel ik nu met jou..

Zet de eerste stap naar jouw nieuwe leefstijl…

 • Je schrijft je hierbij in voor gratis tips en krijgt het E-book erbij. Ik verwerk je gegevens volgens mijn privacyverklaring..