Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

Integrale personal training in Amsterdam Zeeburg, Zuid & Amstelveen

Welkom bij Iboyatraining

Afvallen, burn-out of meer vitaliteit? Snel en blijvend resultaat met het hoogste level van personal training en lifestyle coaching bij Iboya personal training in Amsterdam. Een vernieuwde, effectieve en betaalbare personal training  aanpak die elders nog niet wordt toegepast.

Alvast de eerste stap nemen?

Download meteen het gratis E-boek Voeding en gezonde nachtrust

Mijn passie is om met specifieke technieken en trainingen mensen te helpen aan een functioneel, sterk, fit, pijnloos lichaam. Met de juiste persoonlijk afgestemde oefeningen, techniek en advies bereiken mensen binnen enkele weken hun doelstelling en of zijn ze vaak van hun pijnklachten af. Ze zijn functioneel sterker geworden waardoor er minder kans bestaat op blessures in de toekomst.

Daarbij optimaliseer ik de voeding, lifestyle en werken we met simpele tools aan mentale rust om zo blijvend de beste versie van jezelf te worden.

De holistische programma’s en fysieke trainingen op maat zorgen daadwerkelijk voor een totale welzijn.

Een gezond, mooi gevormd functioneel lichaam en goede houding zorgt voor meer zelfvertrouwen en is o.a. samen met de juiste voeding, mindfulness oefeningen en Lifestyle de basis van een gezonde, weerbare, flexibele geest.

Je energie gaat weer stromen en het geluk komt je tegemoed!

De persoonlijke benadering van Iboya helpt me enorm. Ik ervaar een mooie combinatie van fysieke inspanning, gezond eten en mentale weerbaarheid. Ik heb de training en adviezen inmiddels een integraal onderdeel van mijn leven gemaakt. Absoluut aan te bevelen!

Maarten Edixhoven- Directeur Aegon

Iboya Triz Personal trainer

Integrale personal training is de nieuwe aanpak – de brug tussen de medische wereld en de lifestyle coach. Een unieke totaalbenadering voor optimaal resultaat, vitaliteit, een gezond, mooi lichaam en mentale rust.

Op dit moment is deze verdiepende vorm van integraal personal training van Iboyatraining uniek wereldwijd.  Door daadwerkelijk de problemen bij de kern aan te pakken en het lichaam weer vanaf de basis op te bouwen creëer je de meeste, blijvende resultaten. Hiervoor is veel kennis en studie vereist op alle 3 de vlakken; 1) mentale rust & stresspreventie, orthomoleculaire voedingsleer en trainingen geven op topsporters niveau.

Iboya Triz heeft na een lange carrière als danseres bij het Nationale Ballet een herseninfarct, whiplash en burn-out gekregen. Omdat niemand haar volledig op de been kreeg is ze zelf uiteenlopende nationale en internationale studies gaan volgen. Haar eigen ervaringen en studies zijn vandaag de dag van onschatbare waarde. Zij begrijpt beter dan wie dan ook hoe je dit effectief aanpakt en hoe het is om niet volledig te kunnen functioneren, met vermoeidheidsklachten te worden geconfronteerd en niet volledig in je kracht te kunnen staan.

Iboyatraining biedt hoog-kwalitatieve training en workshops op maat voor alle doelgroepen en doelstellingen. Na een uitgebreide intake bepalen we de aanpak die het beste bij jou past. Iboya ontwikkelt persoonlijke en effectieve trainingen, voeding, mentale rust en lifestyle programma’s waarmee we samen snel en blijvend jouw doelen bereiken.

Gecertificeerd integraal personal trainer & vitaliteitscoach Iboya Triz biedt in Amsterdam (Zuid), Amstelveen en omstreken Total Health programma’s aan op het vlak van pure voeding, effectief bewegen en mentale rust. Deze programma’s werken met behulp van:

 

Download mijn gratis E-book – Voedingstips, hormoonbalans & mentale rust

 

Personal training wordt pas écht persoonlijk wanneer die compleet wordt afgestemd op jouw lichaamsbouw, je unieke talenten en je zwakke punten. Die worden weer bepaald door je oergenen en lifestyle. Iboya is in staat voeding en training integraal af te stemmen op jouw genetische code en heeft een holistische insteek. Personal trainer Iboya Triz is getraind in het gebruiken van informatie over alle vormen van training, voeding, supplementen, ademhaling, meditatie, mental coaching, lichttherapie, bloedonderzoek, hormoon en DNA-testen en is in staat deze kennis te gebruiken om jou de meest persoonlijke adviezen en begeleiding te geven.

De klassieke personal trainer is jouw fitness trainingsdeskundige, motiveert je en probeert je te helpen bij het bereiken van je persoonlijke doelstellingen. Deze vorm van personal training is echter niet zo persoonlijk als de meeste mensen denken. En zeker niet aangepast op jouw spiervezeltype, houding, spierdisbalans, mentale situatie en persoonlijke voorkeur. Sommigen willen lange strakke spieren als een danser, een bodybuilding of fitness lichaam of een combinatie hiervan. Als we naar de topsport kijken, zien we dat verschillende sporten een andere vorm van spierontwikkeling hebben. Zo hebben zwemmers zeer brede ontwikkelde rugspieren en wielrenners juist zeer ontwikkelde beenspieren.

 

Download hier de gratis zitmeditatie.

gratis audio zitmeditatie

AANBIEDING: Personal training – Kennismakingspakket

€ 280,00 incl. BTW

uw voordeel : € 60,—
lees meer

Integraal Personal Trainer is Personal Training in optima forma.

Iboya integrale personal Training is zeer gespecialiseerd om elk deel van het lichaam zo veel als mogelijk specifiek te ontwikkelen. Denk aan bijvoorbeeld modellen. Modellen willen geen brede rug krijgen en te gespierde bovenbenen, maar meer een lijf als dit van een danser. Dan zijn reguliere trainingen als squats en push-ups zeker niet de juiste oefeningen om een strak lang getoned, dun lichaam te ontwikkelen. Ook bij blessures is het van groot belang zeer specifiek bepaalde spieren te versterken en te verlengen om daadwerkelijk snel en effectief van je klachten af te komen.

Iboya’s holistische aanpak heeft er voor gezorgd dat ik na een ernstige ziekte mijn energie weer heb kunnen opbouwen. Mijn houding is sterk verbeterd door haar trainingen, de spieren zijn versterkt waardoor mijn (jarenlange) nek- en rugpijnklachten zijn verdwenen.
Door haar aandacht voor meditatie en voeding ben ik mentaal en fysiek veel fitter. Een ware gedaantewisseling en een geschenk. Een vakvrouw!
Dr. Mariëlle Sonnenberg, management consultant

Het is van groot belang om goed te kijken naar de situatie waar iemand in zit; heb je een stressvolle baan of een zittend beroep, sta je veel of draai je veel nachturen? En zijn je darmen in optimale conditie om ook echt goed je voedingstoffen en vitamines te kunnen opnemen zodat je effectief kunt afvallen en aan je fitheid en hormoonbalans kun werken? Deze zaken worden door een reguliere personal trainer niet aangepakt.

 

 

Integrale Personal training van Iboya
“de beste aanpak voor een optimaal resultaat en er jonger uitzien!”

Start direct en creëer de beste versie van jezelf. Neem vandaag nog contact op met Iboya.

Meld je nu aan!

 

Lees meer over intergrale personal training

 

Iboya pakt de oorzaak aan door al je kleine spiertjes (waar je het bestaan niet van wist) te activeren en je te leren deze te gebruiken. Hierdoor wordt je houding verbeterd waardoor je veel meer effect uit de trainingen haalt. Ik zit weer lekker in m’n lijf!!!
Simone Botman, mondhygiënist / partner GvMA, bestuurslid NVvP

Iboya’s specialiteiten

  • Krachttraining – spieropbouw
  • Conditietraining
  • Aanleren bewegingspatronen
  • Stretch en mobilisatie