Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

Blog: Dikke buik bij mannen

Het geheim achter de dikke buik bij mannen. Waarom calorie beperking niet helpt.

Mijn column over dikke buiken bij mannen, op Amsterdam Today

Blog: Slank blijven tijdens de vakantie

Genieten op vakantie en toch slank blijven?? Ja dat kan.

Je vindt goede tips in mijn blog op Amsterdam Today!

Blog: Afvallen

Afvallen, je fitter en gelukkiger voelen? De geheime basis voor optimaal resultaat!

Of je nu wilt afvallen, je fitter of gelukkiger wilt voelen, een goede basis is essentieel voor optimaal resultaat. In deze column zal ik 1 belangrijke basis uitlichten welke essentieel is voor meer resultaat en ik zal tips geven wat je kunt doen om dit maximaal te optimaliseren, zodat jij nog betere resultaten kunt verwachten.

Lees mijn column over Afvallen op Amsterdam Today