Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

Nieuw drie pilaren iboyatraining

De drie pilaren zijn gebaseerd op een nieuwe totaalbenadering voor optimaal resultaat, vitaliteit, een gezond, mooi lichaam en mentale rust. De basis is pure hoogwaardige voeding en super foods, een goed functionerend en energiek lichaam en mentale rust.

Effectief bewegen

Met technieken en ervaringen uit de klassieke danswereld, de sportwereld en erkende medisch onderbouwde nationale en internationale personal training opleidingen. In combinatie met een juist voedingspatroon, korte effectieve meditatie oefeningen en tips om zonder stress in het nu te leven zult u uw energie doelgerichter kunnen gebruiken en zelfs overhouden om te genieten van “Het moment”.

Pure voeding

Behalve ruim voldoende en op de juiste manier bewegen zijn voeding en ontspanning van de geest net zo belangrijk! De beste Balans: 8 uur slaap, 8 uur werken 8 uur recreatie: “fun” met vrienden en familie, tijd voor sporten, hobby’s en ontspanning! Zie meer over het belang van juiste voeding onder de knop voeding.

Mentale rust

Mentale rust is veel belangrijker dan de meeste mensen denken. Als er veel stress is wordt het zenuwstelsel overprikkeld, de hormoonhuishouding raakt uit balans, er ontstaat een verhoogde aanmaak van cortisol met onder andere overgewicht als gevolg (het gevaarlijke buikvet) en de weerstand verlaagt. De gevolgen van een verhoogde aanmaak van cortisol zijn enorm! Mentale rust is dus veel belangrijker dan de meeste mensen denken!

Neem vandaag nog contact op met Iboya

[contact-form-7 id="3054" title="Contact_home"]

Iboya pakt de oorzaak aan door al je kleine spiertjes (waar je het bestaan niet van wist) te activeren en je te leren deze te gebruiken. Hierdoor wordt je houding verbeterd waardoor je veel meer effect uit de trainingen haalt. Ik zit weer lekker in m’n lijf!!!

Simone Botman, mondhygiënist / partner GvMA, bestuurslid NVvP

Iboya's specialiteiten

Integrale personal training
Afslanken & gewichtsbeheersing
Figuurcorrectie
Houdingscorrectie
Nek & rugklachten
Blessurepreventie & herstel
Core-training & pilates
Bewegingsanalyse – spierdisbalans
Orthomoleculaire voedingsleer
Suppletie

Voedingsadvies
Voor, tijdens en na zwangerschap
Menopauze -osteoporose
voor en na plastische chirugie
Krachttraining – spieropbouw
Conditietraining
Aanleren bewegingspatronen
Stretch en mobilisatie
Stressmanagement
Burn-out Hormonal Balancing

Vermoeidheidsklachten
Mindfulness – Meditatie
Lifestyle – Mental coach
Fotomodellen – Model worden
(top) Sport-specifiek
Musical-artiesten & acteurs
Dans specifieke training
Sportvasten
Sportvasten voor modellen