Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

IS EEN GLUTENVRIJ DIEET ZINVOL?

gluten-main_2

Eet je nou wel of geen brood als je niet allergisch bent voor gluten? In mijn omgeving merk ik dat mensen het vaak overdreven vinden om broodproducten te vervangen en/ of te vermijden. Echter kunnen de gluton-eiwitten ook zonder een allergische reactie schade toebrengen aan de darmen.

Jesse van der Velde heeft hier een goed onderbouwde blog over geschreven. Echt even lezen, dit is ook van heel groot belang als je kinderen hebt!!!

Lees hier het hele artikel!

Iboya Triz

 

iboya-training-image

 

Integraal Personal Trainer Amsterdam

 

 

 

Sportvasten voor modellen

Verlies blijvend 3 tot 6 centimeters rond de heupen en wordt fit in 10 dagen!

Sportvasten van suiker naar vetverbranding

Een speciaal ontwikkeld programma voor (top) modellen

Mijn naam is Iboya Triz, voormalig ballerina en nu internationaal gediplomeerd high- end integraal personal trainer en vitaliteitscoach. Iboyatraining biedt een uniek en speciaal op modellen afgestemd programma, gebaseerd op wetenschappelijk bewijs, waarmee modellen gemiddeld 5 kilo en 3-6 centimeters om de taille en heupen verliezen, op een gezonde, snelle, effectieve en blijvende manier. Maak de switch naar een betere blijvende vetverbranding in 10 dagen, regenereer en kom in topvorm met de gewenste maten.

Het programma houdt in:

 • een gratis hoogwaardig voedingsplan met gezonde recepten
 • voorbereiding op het sportvasten om maximale resultaten te behalen
 • 10 dagen onder begeleiding Sportvasten Voor Modellen
 • de DVD Iboyatraining 4 Models om het lichaam van een ballerina te ontwikkelen
 • advies over training met behulp van uw DNA
 • hoe je de switch naar een vetverbranding blijft behouden
 • hoe je je spijsvertering en hormoonbalans optimaliseert,
  belangrijk als je efficiënt vet wilt verbranden
 • hoe je mentale rust creëert en waarom dit belangrijk is

Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker. Hierdoor ga je meer vet verbranden. Met name het vet op de benen, heupen en taille neemt aanzienlijk af. Het resultaat is verbluffend: je zult blijvend fitter, dunner en vitaler worden in maar 10 dagen! Na het programma zijn de resultaten te onderhouden door het volgen van een paar simpele richtlijnen. Als de juiste maten behaald moeten worden of moeten blijven, dan is sportvasten de gezondste en snelste manier.

Ik begon met heupmaat 95, maar in nog minder dan een maand waren mijn heupen al op 90 cm! Ik had nooit verwacht dat het zo snel zou gaan op een gezonde manier. Ik ben super blij met de snelle en blijvende resultaten, daarbij is het ook nog eens goedkoper dan een paar maanden personal training!

 

… Om ervoor te zorgen dat de meiden gedurende hun carriere in vorm blijven, werk ik met Iboya Triz. Ze is personal trainer en heeft vroeger professioneel gedanst dus ze weet hoe het is als je jong bent en er extreme eisen aan je lichaam worden gesteld. Ze weet de meisjes goed te begeleiden bij de verschillende lifestyle keuzes die er gemaakt moeten worden.
Code Management over Iboya Triz / Iboya Training

Voor meer informatie over Sportvasten :
bekijk de Sportvasten pagina, of lees de Sportvasten brochure.

Sportvasten Geschiktheidstest

Iboyatraining for models gaat verder

Naast het sportvasten-programma biedt Iboyatraining ook effectieve en specifieke Total Health-programma’s. Waar anderen stoppen, gaat Iboyatraining verder met het behalen van maximale resultaten. Dit vereist op maat gemaakte holistische programma’s . Ik bekijk bijvoorbeeld wat voor soort spiervezeltype overheerst, de spierdisbalans, het gehalte van het stresshormoon cortisol, de hormoonbalans en de balans van de darmbacteriën. Als het bovenstaande niet in balans is, kunt u niet efficiënt gewicht verliezen.

Ik heb vele manieren van sporten uitgeprobeerd, maar trainen bij Iboyatraining is tot nu de meest effectieve van allemaal. Elke les laat ze me hard werken, waardoor ik spieren voel waarvan ik niet wist dat ik ze heb! Ik voel mijn lichaam veranderen en slanker worden na elke training

Specifieke training voor modellen

Iboyatraining is gebaseerd op een zelf ontwikkelde methode, ballettechnieken, pilates en topsportmethodes. In de training leet u de juiste techniek om zo het mooiste modellenlichaam te creëren. Ik heb dan ook vele (top) modellen geholpen om in slechts 1 week centimeters rond de heupen en taille te verliezen, door de spier in dat gebied in een bepaalde positie te trainen.

Met de training ontwikkelt u een elegant gespierd, lang, slank lichaam als dat van een ballerina.

Klik hier voor de ‘Iboyatraining 4 models’ trailer

Workshops voor modellen

De workshops voor modellen geven informatie over:

 • Hoogwaardige voeding en hoe maakt voeding u slank
 • Een effectieve manier van trainen met de juiste techniek en oefeningen
 • Het effect van mentale rust op afvallen

Model Smith Vanders gescout door Xandra van Rooijen en nu bij IMG Models – Cathelijne Vandersmissen is door Iboya begeleid met sportvasten voor modellen en verloor 4 en een halve cm om de heupen waardoor ze nu met groot succes op de catwalk kan staan! Ja ik ben weer trots ;) Thanks Xandra van Rooijen voor je vertrouwen in mij!

Kiki Boreel over Sportvasten voor modellen bij Iboya Training :

Een paar maanden geleden heb ik het sportvasten programma voor modellen gedaan. Dit programma wijkt een beetje af van het normale schema voor sportvasten.

Voor modellen is het belangrijk om lange slanke spieren te hebben. Daarom heeft Iboya de fysieke inspanning tijdens de tien sportvasten dagen aangepast. In plaats van twintig minuten harde inspanning, moest ik twee uur lang lopen.

Het schema leek me in eerste instantie vrij zwaar. Maar omdat je maten heel belangrijk zijn voor het modellenwerk heb ik toch besloten het te doen. Uiteindelijk viel het me mee. Het was goed vol te houden en door de goede begeleiding van Iboya wist ik waar ik aan toe was. Ook de resultaten, die ik al zag tijdens de kuur, maakten dat ik gemotiveerd bleef om door te gaan.

Na tien dagen was ik al twee centimeter rond mijn heupen en taille verloren. Maar ook in de periode erna ben ik nog twee extra centimeters verloren rond mijn heupen. Omdat je lichaam overgaat van een suiker- naar een vetverbranding, is het resultaat dus blijvend.

Op dit moment zijn mijn maten stabiel en heb ik in totaal vier centimeter rond mijn heupen en drie centimeter rond mijn taille verloren. En ik ben heel blij met dit resultaat!
Ik zal dit programma zeker aanraden aan andere modellen, omdat het een effectieve en gezonde manier is om in shape te komen. Vooral het gezonde effect sprak mij erg aan. Er zijn helaas altijd nog mensen die zichzelf uithongeren of op een verkeerde manier trainen om af te vallen. Dat is dus helemaal niet nodig!
Kiki Boreel

 


Training 4 Models – Als je model wilt worden

De meest effectieve training voor ( high fashion ) modellen ontworpen door een ballerina.

Voormalig ballerina (Het Nationale Ballet) Iboya Triz en nu high-end integraal personal trainer heeft met haar zeer effectieve oefeningen en aanpak al vele modellen in een korte tijd op een gezonde manier in shape gebracht. Het is dat ook niet voor niets dat grote bureau’s als Code models, Paparazzi, Ulla models Dutch models, elvis models, IMG en vele kleinere bureau’s gebruik maken van haar diensten.

Ontwikkel lange, slanke, mooi gedefinieerde spieren en verminder je heupmaat!

Stop met te zware oefeningen als push ups en squats met eigen lichaamsgewicht uit de fitnesswereld. Die geven te veel spierontwikkeling en te weinig definitie. Iedere topsport heeft zijn eigen specifieke training en ontwikkelt een andere vorm van spieren. Het gaat om sportspecifieke oefeningen, detail en een perfecte techniek.

Ook modellenwerk is topsport waarbij de juiste voeding, mentale focus & rust en zeer specifieke training een must zijn voor topresultaat. Dat resultaat mag niet voortkomen uit ongezonde methodes als overtrainen, diëten en twee dagen voor de show geen water drinken. Het gaat om duurzaam resultaat uit zeer gezonde methodes op topsport niveau.

Effectieve training voor (top)modellen

Een effectieve training voor (top)modellen moet erop zijn gericht spieren klaar te stomen voor hun specifieke doel en om goed in de exacte bewegingen behorend bij dat doel te worden. Je ziet duidelijk aan elke topsporter welke spieren meer en anders ontwikkeld zijn. Als ballerina ging ik daarom zeker geen boxlessen nemen en mocht ik geen fitness training doen. Zo mocht ik ook absoluut niet schaatsen, turnen, hockeyen of paardrijden, omdat daarmee ongewenste spieren worden ontwikkeld! Waarom een model dan wel?? Ook niet dus en daarom is Iboya Training4Models een op maat ontwikkelde effectieve training voor (top)modellen, gebaseerd op een combinatie van:

 • pilates,
 • ballet,
 • stretches,
 • houding,
 • balans,
 • coördinatie,
 • intervaltraining,
 • voeding,
 • meditatie,
 • topsport.

Let op!

Ook in reguliere pilateslessen en yoga lessen zitten oefeningen die ongewenste spiergroei geven. Iboyatraining past oefeningen uit pilates en yoga aan en maakt een fusie met haar eigen ontwikkelde methodes en en oefeningen, gecombineerd met oefeningen die de hartslag omhoog brengen en daarbij ook de gewenste shape geven.

Iboya Total Health Training 4 Models

De 4 Models training van personal trainer Iboya Triz is een unieke training die zich focussed op het bereiken van de perfecte houding met behulp van een innovatieve techniek die je meer inzicht geven in je lichaam en haar mogelijkheden.

De training is een fusie van haar eigen ontwikkelde methode, ballet technieken, Pilates en topsport methoden. In de training leer je de juiste techniek om zo het mooiste modellen lichaam te creeren. Je zult een getoned, lang, slank lichaam als een ballerina krijgen. De training is gedetailleerd en specifiek, zodat je veel sneller resultaten boekt.

Niet alleen zal je er geweldig uit zien, maar je zult een sterkere core krijgen en een prachtig bewegingsbewustzijn ontwikkelen. Als je traint met deze methode zul je het effect direct zien en voel je spieren die je nooit eerder hebt gevoeld!

Resultaten van de training

Met deze uniek ontworpen oefeningen creer je de beste resultaten om het perfecte modellenlichaam te ontwikkelen.

Balansoefening

De balansoefeningen zullen je niet alleen meer calorieën laten verbranden, maar ook een betere houding en coördinatie geven. Daarbij versterken de oefeningen je enkels waardoor je zelfverzekerd en gracieus op hoge hakken zult kunnen lopen.

Houding en techniek

Dit is het belangrijkste element van deze training. Houding en techniek zijn de basisprincipes van een modellen training. Met een juiste houding en techniek loop je gracieuzer op de catwalk en ontwikkel je een bewustzijn om de mooiste poses voor de camera aan nemen.

Korte interval training

De korte hoge intensitieve interval cardio oefeningen zullen niet alleen meer calorieën verbranden tijdens de trainingen, ook de dag erna verbrandt het lichaam meer caloriën. Tijdens deze korte intensieve interval training train je verschillende spiergroepen tegelijk wat resulteert in een hoger calorie verbruik tijdens de training.

Stretching

De stretch oefeningen voor en na de training zijn erg belangrijk om de spieren lang te houden, ook zorgen de stretches voor een hoger metabolisme en dus verbrand je meer caloriën in rust.

Ook Doutzen Kroes bevestigt deze aanpak

In een interview met Elle, zegt Doutzen het volgende:

Voordat ik mijn zoon kreeg deed ik veel aan boxen, maar daar werd ik iets te gespierd van. Ik denk dat voor vrouwen ballet of pilates of yoga veel beter is, want daar gaat je lichaam er veel mooier door uitzien.
 
Je wordt lang en slank in plaats van super gespierd. Nu heb ik wel de spierdefinitie, maar niet de massa en daardoor lijk ik langer en slanker

Lees het interview

Samenwerking Code Management en Iboya Training

… Om ervoor te zorgen dat de meiden gedurende hun carriere in vorm blijven, werk ik met Iboya Triz.

Ze is personal trainer en heeft vroeger professioneel gedanst dus ze weet hoe het is als je jong bent en er extreme eisen aan je lichaam worden gesteld. Ze weet de meisjes goed te begeleiden bij de verschillende lifestyle keuzes die er gemaakt moeten worden.

Marit Simons, Founder en director — Code Management

Amayzine no.5 winter 2014 – over topmodellen Imaan Hammam en Nimue Smith.

Iboyatraining werkt nauw samen met Code Management om onder andere topmodellen zoals Imaan Hamam en Nimue Smith klaar te stomen of in vorm te houden. Bovenstaande quote komt uit het interview in de Amayzine met Marit Simons.

Lees het interview

Binnenkort zal Iboyatraining een paar data voor de workshop Total Health 4 models gaan organiseren. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en geef aan dat je een model bent.

Model Workout met Iboya Training op fashionweek.nl

Fashionweek.nl publiceerde een leuk artikel over de Iboyatraining Model Workout.

In January we had lots of fun at Iboyatraining!

It was very interesting and fun to try out a workout with Iboya!

Sportvasten voor modellen

Model Smith Vanders gescout door Xandra van Rooijen en nu bij IMG Models – Cathelijne Vandersmissen is door Iboya begeleid met sportvasten voor modellen en verloor 4 en een halve cm om de heupen waardoor ze nu met groot succes op de catwalk kan staan! Ja ik ben weer trots ;) Thanks Xandra van Rooijen voor je vertrouwen in mij!

Sportvasten voor modellen

Over Iboya Triz

Iboya Triz, voormalig ballerina, nu personal trainer en integraal(totaalbenadering) vitaliteitscoach. Na een herseninfarct, ernstige nek- en rugklachten en een burn-out ontwikkelde Iboya de perfecte basis voor elke doelstelling of training. Een unieke combinatie van de nieuwste topsport trainingsmethoden, het beste van de klassieke ballet technieken, Pilates en haar eigen ontwikkelde methode en oefeningen.

Vanuit deze basisprincipes creerde ze de meest specifieke, effectieve training voor (top) modellen in de wereld. De oefeningen zullen je een mooie houding, lange dunne benen, een smalle taille, en een gedefinieerd sierlijk bovenlichaam geven. Je wordt flexibeler, krijgt meer uithoudingsvermogen en verbrand meer calorieën, zelfs de volgende dag!

meer informatie


Pakketten en prijzen Training 4 Models