Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

Veel vrouwen kampen met een burn-out of energietekorten door het drukke leven als zaken vrouw en moeder.

Veel vrouwen zijn niet op de hoogte hoe ze daadwerkelijk effectief een burn-out kunnen voorkomen of verhelpen.

Een burn-out kan alleen holistisch effectief worden aangepakt. En dan heb ik het over een verdiepende aan pak op de vlakken van mentale rust, juiste manier van bewegen en niet gewoon gezonde voeding maar voeding die de darmen optimaliseert, de lever ondersteund, de hormonen en neurotransmitters balanceert.

Dit laatste in combinatie met elkaar zien we zo goed als nooit gebeuren bij andere burn-out aanpakken waardoor het probleem niet volledig word aangepakt. Hierdoor is niet alleen het herstel onnodig lang maar valt men ook weer snel terug in een burn-out.

Iboyatraining heeft een protocol ontwikkeld met een stappen plan waarbij alle factoren worden aangepakt die noodzakelijk zijn om van een burn-out af te komen of om een burn-out te voorkomen. Deze informatie is ook beschikbaar in de vorm van een workshop op locatie naar keuze.

Het programma kan ook aan bedrijven worden aangeboden zowel in groepsverband preventief als 1 op 1 bij ernstiger gevallen.

Wil jij nu ook een burn-out echt goed voorkomen of genezen?

Bel 0626058512 voor een vrijblijvend gesprek of stuur een mail naar info@iboyatraining.com

Burn-out aanpakken tot in de kern! Revolutionair programma met nieuwe inzichten.

Burn-out?


Stop met geld stoppen in burnout programma’s die maar een klein deel van het probleem oplossen!

Volgens recent onderzoek van het TNO rapport blijkt het aantal burn-out per jaar nog steeds te stijgen. tijd om die burn-out aan te pakken.

Burn-out aanpakken op revolutionaire manier met personal trainer amsterdam Iboya Triz

 

We hebben het over maar liefst 1 miljoen mensen die rond lopen met een burn-out. Werk stressgerelateerd verzuim kost de werkgever 1.8 miljard euro. Ondanks vele preventieve programma’s zijn we dus maar weinig opgeschoten.

Drie miljoen medewerkers jong en oud geven aan behoefte te hebben aan maatregelen tegen werk stress.

Zie hier een stuk tekst van TNO

Door de verplichting het loon over verzuimde dagen door te betalen hebben werkgevers groot belang bij het terugdringen van het ziekteverzuim van hun werknemers. Verzuim leidt tot economische schade omdat personele kosten verloren gaan, zonder dat hier opbrengst tegenover staat. Daarnaast hebben werkgevers een morele en wettelijke plicht tot het beperken van werkgerelateerd verzuim. Gezondheidsklachten die het directe gevolg zijn van het werk, leiden immers tot individuele en maatschappelijke schade. Door preventief beleid en goede verzuimbegeleiding kunnen werkgevers ziekteverzuim reduceren en daarmee hun slagkracht vergroten.

Lees hier het volledige verslag van TNO

Er zijn al vele programma’s op de markt die een Burn out aan willen pakken. Veel al wordt de burnout alleen mentaal aangepakt. Er zijn maar weinig programma’s of geen programma’s die dit echt integraal aanpakken op het gebied van;

Dit terwijl een totaal benadering essentieel is om echt het probleem tot in de basis aan te pakken.  In vele gevallen dient er ook aandacht besteed te worden aan het optimaliseren van de darmen en het ondersteunen van de bijnieren. Je kunt vele tools aanleren om beter met stress om te kunnen gaan maar 80 % van je geluksgevoel start in de darmen daar word het gelukshormoon serotonine aangemaakt. Bij stress en burn-out word de goede darmflora aangetast en de productie van serotonine drastisch verminderd! Speciaal voor het bedrijfsleven heeft iboyatraining integralen programma’s ontwikkeld die het maximale effect genereren door alle belangrijke aspecten bij een burn-out aan te pakken. iboya training biedt een echte oplossing voor het voorkomen en genezen van burn- outs.

Lees hier de folder om burn-out te voorkomen en te genezen en geef dit aan je manager of directeur en ontvang zelf bij afname van een programma 2 personaltraining sessies.

Ben je een manager of directeur? Probeer dan nu zelf 2 gratis trainingen uit met een  oriënterend gesprek over wat iboyatraining bij burn-out voor u kan betekenen.

Brochure bedrijfstrainingen

Neem je aanpak van nu eens goed onder de loep en vraag je af of deze echt wel zoveel resultaat oplevert. Stop met geld stoppen in burnout programma’s die maar een klein deel van het probleem oplossen! Dit kost onnodig veel tijd en geld.

Of heb je nog niet echt iets gedaan om een komende burn-out bij je werknemers te voorkomen? Pak dit dat nu op de juiste manier aan en vraag een vrijblijvend gesprek aan om een programma op maat te maken.

Investeer vandaag nog in programma’s die  het probleem  effectief aanpakken en waar je werknemers echt wat aan hebben.

Geniet van de dag, verzorg je lijf en geest en leef in het moment!

Download hier een zitmeditatie om de dag met mentale rust te starten!

Zitmeditatie voor mentale rust

Filmpje burn-out aanpakken voor bedrijven

(Personal) Training voor Bedrijven in Amsterdam