Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

JFK Magazine “In Balans”

“Drie keer per week sporten, allerhande sportdrankjes drinken en louter light eten. Veel mensen denken op die manier goed bezig te zijn. Helemaal fout, volgens Iboya Triz die jarenlang op hoog niveau bij het nationaal ballet danste.”

Artikel_1

“Viva Mama”, met actrice Elise Schaap

Bekijk hier het stuk in de “Viva Mama”, over actrice Elise Schaap, die na haar zwangerschap door Iboya is klaargestoomd voor de opnames van de film “ja Ik wil”.
Iboya Training Elise Schaap Viva Mama Ja, Ik WilIboya Training Elise Schaap Viva Mama Ja, Ik WilIboya Training Elise Schaap Viva Mama Ja, Ik Wil

Iboya Training Elise Schaap Viva Mama Ja, Ik WilIboya Training Elise Schaap Viva Mama Ja, Ik Wil

Download hier het stuk in de “Viva Mama”, over actrice Elise Schaap, die na haar zwangerschap door Iboya is klaargestoomd voor de opnames van de film “ja Ik wil”, in PDF formaat, om gemakkelijk te lezen.

“Passie over pure voeding”

“Ik moest zelf het wiel uitvinden. Nu is het mijn passie om anderen met stress- en gezondheidsklachten zoals een whiplash of burn-out te helpen.”Kranten_artikel_2

Paravisie “Gezondheid begint met de juiste houding”

“Gezondheid begint met de juiste houding”

Artikel_2

Artikel_paravisie_pag_5

Artikel_paravisie_pag_6

Artikel_paravisie_pag_7

“Ik geniet van mijn gezonde lijf”

“Omdat ik, hoe kortstondig ook, baat had bij beweging heb ik mij laten omscholen tot personal trainer en holistisch vitaliteitscoach”

Kranten_artikel