Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

Iboyatotalhealthacademy voor bedrijven over het online gezondheidsplatform

Vitaliteit medewerkers

Wat is de Iboyatotalhealthacademy?

Wil jij echt je lichaam vanuit de basis gezond maken zodat je daadwerkelijk meer blijvende resultaten krijgt? Dat leer je allemaal in de iboyatotalhealthacademy.

Het meest complete unieke online lifestyle en gezondheidsprogramma met gegarandeerd de beste blijvende resultaten te volgen vanuit je eigen huis. Het integrale / holistische lifestyle programma dat stap voor stap op een simpele manier gezonde voeding, effectief bewegen en mentale rust implementeert tot een gezonde lifestyle waar zondigen mag!

Voeding als medicijn

De Total Health Academy zit vol met filmpjes hoe je stap voor stap je voeding en voedingspatroon optimaliseert. 
We gaan nog een stap verder en leggen je uit hoe je jouw darmen optimaliseert, hormonen in balans brengt en je lever ondersteunt. 

In het online gezondheidsplatform staan handige downloads maar ook testen zoals de eiwitten test, Darmtest en hormoontest. ook kun je vinden hoe je jouw eigen water kefir maakt voor een gezonde darmflora en je leert hoe je etiketten moet lezen.

Gezonde voeding

Vitaal slank receptenboek

Waar we echt trots op zijn is het unieke simpel receptenboek nauwkeurig samengesteld om de darmen, hormonen en lever te optimaliseren.
Daarbij ben je ook nog bezig iets te detoxen.

Het is een receptenboek dat basis lichaamsfuncties optimaliseert zodat je effectiever af kunt vallen, vitaler wordt en meer mentale rust krijgt. Waardoor krijg je meer mentale rust? Omdat er geen voedingsstoffen meer in de recepten voorkomen die je neurotransmitters uit balans kunnen halen. Met andere woorden, de onrust in je hoofd wordt niet meer onnodig ‘getriggerd’ door stoffen die dat wel doen. Dus minder eetbuien, onrust, maar ook minder last van eventuele aandoeningen als ADHD, ADD, autisme, stress en angstaanvallen.

receptenboek optimalisatie darmen, lever en hormonen

Filmpjes Effectief bewegen

We hebben stretches, warming up, core, cardio, shape oefeningen en diverse combinatie van Tabata trainingen (een Tabata training is een intensieve intervaltraining waarbij je 1 minuut een oefening uitvoert en 10 sec rust neemt) opgenomen in een mooie witte studio. Alle filmpjes zijn voorzien met mijn mondelinge aanwijzingen, zodat je weer welke spieren je moet aanspannen tijdens de oefening voor nog meer resultaat.
Er zijn handige downloads en een maand trainingsschema met welke Tabata trainingen je welke dag wilt doen voor een goede afwisseling en opbouw. Maar ook heerlijke stretch filmpjes van 12 of 22 minuten.

Effectief bewegen  

Mentale rust

We zijn speciaal naar Thailand gegaan om diverse meditatie filmpjes op te nemen.
Onder andere een zitmeditatie voor mentale rust en om meer energie te genereren. De krachtige visualisatie oefening helpt je om datgene te bereiken waar jij gelukkig van wordt!
Er is ook een loopmeditatie voor mentale rust en niet onbelangrijk, een ademhalingsoefening om beter te kunnen regenereren. Daarbij verlaagt deze oefening het stress hormoon cortisol. Het filmpje met positieve affirmaties helpen je om positief in het leven te staan, beter te relativeren en geven je zelfbeeld en zelfvertrouwen een boost.
In de Total Health Academy vind je ook de downloads voor een gezonde nachtrust en hoe je je intrinsieke motivatie kunt ontwikkelen om gemotiveerd te blijven.

Zitmeditatie PersonaltraineEen korte zitmeditatie voor mentale rust en stress te minimaliseren.

 

Uniek online gezondheidsplatform

wij denken oprecht dat het op dit moment het uniekste gezondheidsplatform is. Naast het feit dat het alle drie de pilaren aanpakt.  Pakt het ook de diepere onderliggende oorzaken aan die het lichaam uit balans brengen. Deze kennis is de sleutel voor een gezond vitaal lichaam met mentale rust. 

Affirmaties Personaltrainer Amsterdam Iboya Triz Affirmaties Personaltrainer Amsterdam Iboya Triz