Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

Het ultieme holistische gezondheid en lifestyle programma gebaseerd op jouw unieke DNA!

Het ultieme holistische gezondheid en lifestyle programma gebaseerd op jouw unieke DNA!

Een nieuwe totaalaanpak; de brug tussen de medische wereld het bedrijf iDDNA en de personal trainer & lifestyle coach Iboya Triz
Wat nou als er een simpele app met behandelplan zou bestaan die op basis van jouw persoonlijke DNA, hierbij je lifestyle, stress levels en huidige locatie in acht genomen, dagelijks simpele voeding en lifestyle tips zou geven?

 Een app die je dagelijks simpele gerechten voorschotelt met de juiste afgemeten macro en micronutriënten, waarbij ook nog eens rekening is gehouden met aangetoonde allergieën en het land waar je je bevindt om de keuken hierop af te stemmen.

 Een app die ook dagelijks je stresslevels meet en de resultaten direct omzet in concrete tips op het gebied van voeding, beweging en mentale rust zodat een eventuele burn-out voorkomen kan worden.

 Een app met de meest op maat gemaakte protocollen om met minimale klachten door bijvoorbeeld de menopauze of zwangerschap heen te komen.

 Een app die gekoppeld is aan je eigen unieke op maat gemaakte anti-aging huid producten en die je een seintje geeft als er meer zonnebrand gesmeerd moet worden.

 Een app die helpt je vruchtbaarheid te optimaliseren, je kaalheid te vertragen, je verslavingen te minimaliseren, je nachtrust te optimaliseren, je maximaal helpt te verjongen, je lijf effectief kan detoxen, je allergieën en huidproblemen kan minimaliseren en nog veel meer…

Samenvattend; wat nou als er een simpele app zou bestaan die je stap voor stap helpt om de beste gelukkigste versie van jezelf te worden. Dan zou je denken dat die app niet bestaat…toch?

Niets is minder waar want de meest vooruitstrevende erkende wetenschappers, Bibi Mohamet van iDDNA en Iboya Triz een integrale personal trainer & lifestyle coach hebben nu de handen ineengesloten en al hun passie en kennis bij elkaar gestopt in een gezamenlijke droom die nu daadwerkelijk is uitgekomen. Het ultieme holistische, wetenschappelijk onderbouwde gezondheid en lifestyle concept is nu eindelijk hier. Wij geloven in de technologie van de app die het makkelijker maakt om gemotiveerd te blijven en daadwerkelijk je doelen te bereiken. Daarbij helpt de app met de protocollen om je stap voor stap om je lifestyle en lichaam te optimaliseren.
Een slimme manier om de leiding te nemen over je gezondheid.
iDDNA gaat verder dan andere bedrijven die DNA concepten leveren en de lifestylecoach Iboya Triz gaat verder daar waar andere lifestylecoaches stoppen. Samen zorgen zij voor dit unieke ultieme vooruitstrevende concept wat hierdoor maximaal haalbare resultaten levert.

Ga voor meer informatie naar de website en vul het contactformulier is.
https://iboyatraining.com/contact/